1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Perisian Jawi Translater -menterjemah Tulisan Rumi Ke Jawi Dan Jawi Ke Rumi

Discussion in 'WTS : Pengiklanan & Pemasaran' started by Abooain, Feb 3, 2007.

Share This Page

  1. Abooain

    Senior

    Joined:
    Jan 30, 2007
    Messages:
    756
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    A'kum

    Software Jawi Translater merupakan sebuah perisian Penterjemah tulisan Jawi kepada tulisan rumi atau rumi kepada tulisan jawi .....cukup sesuai utk kegunaan guru (J-Qaf), para pelajar peringkat menengah atau universiti, pusat percetakan, para penulis buku, para penterjemah kita, ustaz-ustaz, individu-individu tertentu dan sebagainya. Perisian Original ini dibuat oleh seorang berbangsa Melayu Islam, Kedah. Cukup mudah kegunaanya. DIsertakan hadiah CD Al-Quran 30 Juzuk Bacaan Syeikh Saad Said Al-Ghomidi & Syeikh Kholid Al-Qahtoni serta tafsir Pimpinan Ar-Rahman. Harga berpatutan ...tawaran istimewa ini akan disertakan bonus istimewa dan rahsia......insyallah berguna bagi yg memerlukan

    arganya RM35 (kos penghantaran percuma ) tulisan jawi terkini (Pintas Jawi /J-Qaf) dan tidak lama lg bole update .......dan alhamdulillah saya menggunakannya selama ini pun tidak ada masalah ......saya mintak maaf sb laman web utk sofware ini belum siap lg...tp kalau berminat saya dah jual sekarang ni....hampir setahun saya menjula CD ni secara offline...sekarang nak mencuba secara online pulak........boleh rujuk laman web sementara http://www.geocities.com/galerijimat/
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
    WangCyber
    ibeli4u
  3. Loading...


  4. helmihakim

    Newbie

    Joined:
    Jan 28, 2007
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Rasa mcm bagus aje software nie,....
    Takder special discount untuk ahli forum wangcyber.com ker? :p
     
  5. taiping_online

    Senior

    Joined:
    Dec 31, 2006
    Messages:
    1,291
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    sepatutnya, bukan hantar post kat bahagian ni... anda sepatutnya hantar kat bahagian peniklanan.... maybe anda tersilap kot... x pe... lagi satu... saya tengok harganya agak berpatutan... kembalikanlah era jawi kita!
     
  6. Abooain

    Senior

    Joined:
    Jan 30, 2007
    Messages:
    756
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Alamak...tersilap masuk .....tp rasanya dah post bahagian pengiklanan tp tak dibenarkan .....tp skrg dah boleh masuk bahagian saya akan pindah ke bahgian tu pulak ..........sekarang perisian ni sudah keluar dalam versi 4.0 banyak perkara yg ditambah termasuk (game JAWI utk kanak-kanak) harga RM55.00 ...ok kalau nak tanya apa-apa saya pindah bahagian pengiklanan plak.....
     
  7. adiputra

    Newbie

    Joined:
    Aug 7, 2006
    Messages:
    347
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Tu lah.Tapi kebanyakkan sekarang tak pandai jawi.Tu yang problem
     

ibeli4u

Share This Page