pengunguman!

Discussion in 'Sembang Umum' started by taiping_online, Feb 27, 2007.

Share This Page

  1. taiping_online

    Senior

    Joined:
    Dec 31, 2006
    Messages:
    1,291
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    1BillionBlogger akan tidor buat sementara waktu..demi :

    1. Selesaikan upgrade business sales letter writing
    2. Selesaikan JV #1
    3. Project mega

    sementara itu.. boleh la melawat laman web personal syia hehe.. http://syia.biz (ye byk sgt bende merepek.. tp tiap2 hari akan update ;)

    :)
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. affuone

    Newbie

    Joined:
    Oct 9, 2006
    Messages:
    379
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ish, igt aper td. kalo announce kat blog kamu pun dah cukup. hehe.
     
  4. taiping_online

    Senior

    Joined:
    Dec 31, 2006
    Messages:
    1,291
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    bukan ape... saje je nak kasi gempaq! Pastu, tengok banyak gak trafik... so, x nak kecewakan org. yang datang melawat... jadi, kami bagitahu siap2... kami x de kat rumah... hehehehe
     
  5. power

    Newbie

    Joined:
    Feb 8, 2007
    Messages:
    276
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    maca org popular plak....
     
  6. taiping_online

    Senior

    Joined:
    Dec 31, 2006
    Messages:
    1,291
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    bukan popular... kalo nak di ikutkan, banyak lagi blog popular... saya pun bukannya popular (kalo syia tu, maybe! :D ) ... cume ade orang tertanya-tanya kenapa blog ni senyap je... hangat-hangat taik ayam ke? itulah saja bagitau! Blog still on... cume tido sat je... :)
     
  7. Pinvader

    Newbie

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ooo..ok.slamat tidor.
     
  8. onealienz

    Newbie

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    199
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ejaan silap (pengunguman!) membuatkan aku tertarik utk tgk post ni.. hurmm..
     
  9. taiping_online

    Senior

    Joined:
    Dec 31, 2006
    Messages:
    1,291
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Itu la... dah tulis, baru sedar! Pengunguman tu sepatutnya pengumuman. Ingat nak tukar, tapi x leh!
     
  10. onealienz

    Newbie

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    199
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ehehe.. takyah la tukar.. itu salah satu cara nak tarik org baca post ni.. keke..
     
  11. mysticmind

    Senior

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    1,414
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    apa hubungan syia dan fikri?
    hahahaha :D
     
  12. taiping_online

    Senior

    Joined:
    Dec 31, 2006
    Messages:
    1,291
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Kawan je setakat ni... hehehe... x de lebih-lebih lagi! :D cam kakak pun ade... walaupun dia nampak seorang gadis yang ganaz... tapi baik... hehehe :D
     
  13. RinggitHit

    Senior

    Joined:
    Sep 26, 2006
    Messages:
    2,440
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    Boleh percaya ke? :D
     
  14. syia

    Senior

    Joined:
    Sep 7, 2006
    Messages:
    314
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    RinggitHit.. tentunye boleh percaya.. kami memang macam adik beradik.. walaupun badan fikri lagi besar dan dia sgt la tinggi..rase nk ketuk2 je dia tu whahaa..
     
  15. taiping_online

    Senior

    Joined:
    Dec 31, 2006
    Messages:
    1,291
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Alaa.... biasalah tu... selalunya memang pompuan pendek-pendek... hehehehe... adik beradik? hahaha... a'a... adik saya namanya Aflah! hehehe... :D
     

ibeli4u

Share This Page