PENGISIAN RISALAH KE DALAM SAMPUL SURAT-ade yg da try??

Discussion in 'Ada Sesiapa Yang Tahu...' started by dr_zool, May 20, 2009.

By dr_zool on May 20, 2009 at 7:04 PM
  1. dr_zool

    Super Senior

    Joined:
    May 15, 2009
    Messages:
    1,204
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    warge WC..
    ade sape2 yg penah join mende ni..?
    isi risalah dlm sampul surat..and kite akan dibayar rm0.30 untuk setiap surat...
    kalu ade meh la share..
     
  2. Loading...


Tags: this article has not been tagged

Share This Page

Comments

Discussion in 'Ada Sesiapa Yang Tahu...' started by dr_zool, May 20, 2009.

    1. ilhamputra
      ilhamputra
      tak yah la join benda ni.mengarutla.bnyk lagi menda len.rasa banyak dah tertipu dengan program tu.
    2. ajisaziz
      ajisaziz
      jauhkan diri dgn anasir2 mcm tu
      surat berantai tu
      bila ko join, akan sampai lagi surat2 yang mengofferkan program utk ko beli
      sampai gitu la akan berterusan

      p/s: tp heran ya, iklan2 program camni masih bersepah kat iklaneka paper
    3. mayonis
      mayonis
      Betol...boleh cek kat harian metro tue...........macam2 jenis iklan......Jgn terkeliru sudah lew.......:rolleyes:
    4. dr_zool
      dr_zool
      oo...thnx guyz
    5. Masrizal Mastor
      Masrizal Mastor
      rasanya bkn ni kot program yg sedara zool bukak cerita tu...

      yg isi surat dapat 30sen tu mmg satu kerja mudah...
      diorang yg kasi sampul, kasi surat, kerja kita utk lipat, isi surat, tu jek...
      diorang akan ambil balik surat tu...

      mcm yang permainan telur 50sen tu (masuk duit, pulas tombol, keluar telur)
      ada gak org kampung yang aku pernah masuk buat kerja nih,
      masukkan mainan dlm telur2 tu, kemudian tokey dia dtg amek....
      bayaran ikut berapa byk yg siap kerja...

      bkn semua scam bro...

    6. ijamidayu
      ijamidayu
      Mungkin terdapat salah paham bro Rizal..

      Jika kita diberi upah utk wat kerja nie.. Why not just try it.. Leh gak nak tambah2 duit. Tapi yg pasti.. Jgn sertai kalo kena bayar dolu...

      Kita yg wat kerja patut terima duit bukan keluar duit.. K.. Hope bro zool paham k..
    7. moonwalker
      moonwalker
      saya ada try tetapi bukanler benda tu yang kita harapkan.tapi benda lain plak..bila daftar dia cuma bagi buku formula beserta alamat orang yang offer pekerjaan dirumah ni..formula tu simple sesangat..agak anda tahu rasanya..tapi perlu modal jugak..
    8. dr_zool
      dr_zool
      maknenye xd la dy bg bungkusan2 lampiran utk dimasukkn ke dlm sampul?ke cmne?
    9. moonwalker
      moonwalker
      nope mmg takder pon..
    10. Masrizal Mastor
      Masrizal Mastor
      kalau yg nig rasanya kena bayar dulu...
      mcm yg saudara ijam katakan, kalau kena bayar dulu..sah menipu le tu...
    11. moonwalker
      moonwalker
      erm btul tu mmg kena bayar dulu ler,dia cuma suruh kita buat iklan macam yang dia buat..kan semua tu modal jugak..
    12. dr_zool
      dr_zool
      so,kesimpulannye,jgn join.
      muktamad.hehe
    13. moonwalker
      moonwalker
      yer jangan terkena macam sayer hehe..
    14. fazdlie
      fazdlie
      saya dah pernah terkena dulu sebelum masuk ebiz.. lesap RM35... huhuhuhu
    15. dr_zool
      dr_zool
      xpe2...yg lepas tu bia..
      janji kte da dpt ilmu and xkn jatuh lg ke lubng yg same
    16. abdfatah
      abdfatah
      bagaimana kerja sambilan gaya pos ini boleh dimanfaatkan untuk memperkembangkan apa-apa biz yang kita ada?
    17. twitter
      twitter
      bagus jugak anda dalam forum wc nie..banyak ilmu anda dapat sebelum masuk ape2 bidang perniagaan...terutama dalam biz internet..so manfaatkan ilmu yang ada dalam wc nie....dan jangan mudah terpengaruh dengan anasir luar..buat kaji selidik dahulu mcm yang anda buat nie..
    18. budakpandai
      budakpandai
    19. abdfatah
      abdfatah

    Share This Page

Share This Page

Users found this page by searching for:

  1. kerja melipqt risalah

    ,
  2. kerja sambilan isi sampul surat

    ,
  3. masuk risalah dalam sampu surat

    ,
  4. program ensiklopedia pengisian risalah ke dalam sampul surat,
  5. pos risalah,
  6. masukkan risalah ke dalam sampul,
  7. kerja melipat risalah