Paypal code

Discussion in 'Ada Sesiapa Yang Tahu...' started by arjuna93, Jul 11, 2012.

By arjuna93 on Jul 11, 2012 at 9:44 PM
  1. arjuna93

    freshman

    Joined:
    Jun 30, 2012
    Messages:
    153
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Assalmualaikum,ari tu saye try verified akaun paypal saye,then dia kata enter 4 paypal code.saye login dalam maybank2u tpi xjumpe kt mane letaknye code yang diorang sent...
     
  2. Loading...


Tags: this article has not been tagged

Share This Page

Comments

Discussion in 'Ada Sesiapa Yang Tahu...' started by arjuna93, Jul 11, 2012.

  • Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. Shah Myvi
      Shah Myvi
      guna bank apa? dah check dkt history debit card?
    2. solehpolysas
      solehpolysas

      Wkm salam..
      Ada.. didalam maybank2u, pergi ke tab Debit Card History

      Mungkin nanti akan seperti dalam gambar dibawah :-

      [​IMG]

      Kod dari Paypal adalah 0308 (masukkan KOD ini untuk pengesahan.)

      Ianya mengambil masa sedikit,.. jadi bersabar..
    3. Shah Myvi
      Shah Myvi
      yup.. kena tunggu sehari kalau guna debit card maybank
    4. ceghap
      ceghap
      tunggu dalam 4 hari... selalunya.. paling lewat seminggu..
    5. surfaddict
      surfaddict
      Biasanya den tunggu selepas 3 hari bekerja huh...erm..tak pernah pakai maybank lagi untuk verify paypal..tp bank2 lain mcm tu lah..paling best dulu eonbank dan rhb..siap call tanya kita ada buat transaction tu tak..kalau yg baik tu mmg terus jerk dia bg expuse code tu..
    6. arjuna93
      arjuna93
      trime kasih bro Shah Haziq n bro Solefpolysas atas tnjuk ajar...skarang akaun paypal sye dh verified...
    7. solehpolysas
      solehpolysas
      Ok tahniah..
      Problem solve..

      Thread Closed..

    Share This Page

    Thread Status:
    Not open for further replies.

Share This Page