1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

PaNasss!!! Call Girl Malaysia...

Discussion in 'Sembang Umum' started by moneyhacker, Oct 16, 2009.

Share This Page

  1. moneyhacker

    Newbie

    Joined:
    Jul 26, 2009
    Messages:
    372
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Terkezut aku ade website macam nih..
    Siap cari pekerja lagi...
    Sekarang nih macam-macam cara orang nak buat bisnes...
    Semuanya memperdagangkan perempuan..
    Apa komen anda?

    http://www.kl-an***rts.com/

    http://www.69****girl.com/

    http://www.tw***-es**rt.com/services.html

    Kalo KL tak heran tapi....
    Area Kelantan Pun Ade...Nik Aziz Tak Tau ker? Masyaallah...
    ll
    ll
    V
    http://callgirl-*****.blogspot.com/

    siap promote umah tumpangan/hostel untuk melakukan ehem2...

    Ape nak jadi? Ape Kejadahnyer semua ini!!!
     
    #1 moneyhacker, Oct 16, 2009
    Last edited by a moderator: Oct 17, 2009
  2. Loading...


  3. zakeri

    Senior

    Joined:
    Oct 20, 2008
    Messages:
    4,811
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +7 / 0 / -0
    awat hang expose link nyer..... aiyoyo
     
  4. moneyhacker

    Newbie

    Joined:
    Jul 26, 2009
    Messages:
    372
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    nape takleh ker??

    nih nak bagi tau jer...suh dorang pegi tengok...
     
  5. SFX

    SFX
    Senior

    Joined:
    Apr 1, 2008
    Messages:
    1,907
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    name je kelate tu tapi satu malaysia, biasa la politik ;)
     
  6. moneyhacker

    Newbie

    Joined:
    Jul 26, 2009
    Messages:
    372
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    maksudnyer ape??
     
  7. zakeri

    Senior

    Joined:
    Oct 20, 2008
    Messages:
    4,811
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +7 / 0 / -0
    kena edit hang punya post supaya tak nampak cam dipolitikkan :D
     
  8. PinguSpy

    Senior

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    7,344
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    pegi tengok ke silap2 pegi melangan sekali hak3...
     
  9. moneyhacker

    Newbie

    Joined:
    Jul 26, 2009
    Messages:
    372
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    eh aku bukannye kaki politik...ssiapa2 pun saya ngak sokong mass...
     
  10. SFX

    SFX
    Senior

    Joined:
    Apr 1, 2008
    Messages:
    1,907
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    bukan cakap ko.aku cakap pembuat blog tu..hahaha..sorry bro
     
  11. moneyhacker

    Newbie

    Joined:
    Jul 26, 2009
    Messages:
    372
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    eh sifu...hahaha...ntah2 bro senyap2 pi tak.....:rolleyes:
     
  12. zakeri

    Senior

    Joined:
    Oct 20, 2008
    Messages:
    4,811
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +7 / 0 / -0
    buat teman makan malam jer boleh ker?? kuheh...kuhehhh

    jgn cari pasal !!!
     
  13. PinguSpy

    Senior

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    7,344
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    sorry aku x men pelacur2 nih yuks!! hehehe....
    ayat dak Unisel suda huhu ooopsss!! hehe :D
     
  14. Funkyknight

    Newbie

    Joined:
    Mar 14, 2008
    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    hmmm...dulu susah cari sugar didi dan mami..sekarang [saykoji] online..online..saya online..hahahahaha..harga pun ikut negeri.. dosa top up di akhirat ada ke online nanti?...dunia it maju setapak da..maksiat maju 100 tapak...
     
  15. PinguSpy

    Senior

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    7,344
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    ramai skang dak2 university terutamenye gadis chumil..
    yg mencari sugar daddy huhu...

    dan kadangkala kurasa seperti hendak meng-hempuk kepala pakcik2 tua yg merosakkan gadis2 chumil ini wa,,,,,!!! :(

    tp x boleh salahkan sugar daddy jugak kalau gal itu sendirik yg mengcarinyer heeee
     
  16. johnjimat

    Senior

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Messages:
    2,882
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    isk3.. xthn gadis2nyer yer.. :p
     
  17. Izo

    Izo
    Senior

    Joined:
    Nov 14, 2006
    Messages:
    1,328
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Aku rasa TT patut remove link tu.. Tak pasal2 jadi promosi percuma pulak. Bimbang nanti saham pon dapat kat bro jg.
     
  18. syuxx

    Senior

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    3,347
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    wah, dah maju dah malaise ada escort girl website.
    memang high-tech dah
     
  19. batagolek

    Senior

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    1,029
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    haha..dah ada yang buat niche research ke ? huhuhu
     
  20. mfahmi

    Newbie

    Joined:
    Dec 22, 2006
    Messages:
    1,387
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    aku sokong
     
  21. johnjimat

    Senior

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Messages:
    2,882
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    saya agak pelik sampai sekrng sy xmo tutup site tu :D
     

ibeli4u

Share This Page

Users found this page by searching for:

  1. call girl kelantan

    ,
  2. call girl chow kit

    ,
  3. escortgirl kelantan

    ,
  4. callgirl kelantan