1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

[PANASS!!!] Autoresponder & Hampir 5K List Emel Utk Di LELONG

Discussion in 'Produk Digital' started by En. Apai, Mar 7, 2012.

Share This Page

  1. En. Apai

    Newbie

    Joined:
    Sep 16, 2009
    Messages:
    234
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Autoresponder + Hampir 5 ribu List Emel untuk dipindah milik kepada pemilik baru.
    LELONG kepada Highest Bidder
    TEMPOH LELONGAN AKHIR TAMAT OLEH BIN BUYER


    Sangat sesuai untuk newbie mulakan projek IM, sertai affiliate, kumpul list baru, join PPL, promo produk berkaitan internet marketing. Boleh mula kerja terus....he!!he!

    Kalau anda rajin mempromosi, kos takeover boleh cover dalam jangkamasa singkat saja.
    Kalau buat PPL sendiri kos minimum anggaran 4962 x RM0.50 = RM2,481 tak termasuk hadiah & kos lain2

    Autoresponder : Directresponders.com (Gred Sederhana, tak macam Aweber, Getresponse dan seangkatan dengannya)
    Yuran : USD9.95 sebulan (TETAP & UNLIMITED LIST) bayar guna Paypal setiap 19hb, Klu Annual Fee USD107.40
    Senarai Aktif : 4962
    Niche: Internet Marketing
    Sumber : JV PPL tahun 2010
    Sebab Jual: Nak upgrade kepada Twitter Marketing & Getresponse.com
    Opt In Page: Tiada

    [​IMG]

    HARGA MULA BID RM500
    Minimum Bid Increment RM20
    HARGA BUY IT NOW RM800
    Lelong akan ditutup lebih awal jika ada BIN Buyer.
    Yuran Bulan Mac di sponsor. (Sebulan jer)
    Berminat PM saya & nyatakan Bid anda & saya akan update di sini senarai bidder yang terkini.

    Jom berbidding dan rebut hampir 5 ribu list emel ini.
     

    Attached Files:

    #1 En. Apai, Mar 7, 2012
    Last edited: Mar 9, 2012
  2. Loading...


  3. En. Apai

    Newbie

    Joined:
    Sep 16, 2009
    Messages:
    234
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Terima kasih Mod for approval.

    BIDDER LIST
    1. AzlanIMer (aktif)
    2. Slot nama utk Anda Yg BERANI...
     
    #2 En. Apai, Mar 8, 2012
    Last edited: Mar 8, 2012
  4. AzlanIMer

    Newbie

    Joined:
    Feb 19, 2010
    Messages:
    1,000
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Salam Bro Apai! Saya berminat!

    Tapi modal bulan nie takde, modal habis bayar PPL...

    Kalau bayar hujung bulan MARCH boleh? Kalau tak boleh takpe :)

    Saya start bidding RM520 jer :)
     
  5. En. Apai

    Newbie

    Joined:
    Sep 16, 2009
    Messages:
    234
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0

    Wkmslm Bro,
    boleh bincang klu bro final bidder.
    Tq, jd first bidder. Saya masuk nama bro dlm main bidder list kt 2nd post.
     
  6. En. Apai

    Newbie

    Joined:
    Sep 16, 2009
    Messages:
    234
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Ada beberapa projek ppl & affiliate segera yg saya boleh sertai dlm niche berkaitan tp saya reserve list utk owner baru buat posting, promo. Bg newbie, platform ni mcm masuk rumah basuh kaki jer.

    lelong!!! 3x lagi 12 hari.
     
  7. zyan

    Senior

    Joined:
    Jun 6, 2008
    Messages:
    2,313
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Assalam bro Apai.. list ni dulu kumpul dari mana ye? list ni dalam negara punya atau luar?

    Thanks
     
  8. farizul

    Newbie

    Joined:
    Dec 27, 2011
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    sangat menarik,memang saya merancang membina list tapi sayangnya untuk waktu terdekat nie x dapat nak join sbb modal nk pkai wt projek lain dlu
     
  9. En. Apai

    Newbie

    Joined:
    Sep 16, 2009
    Messages:
    234
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Wkmslm Bro,

    List dari projek JV PPL tempatan. Banyak projek affiliate tempatan boleh join. Ramai juga yg buat offer PPL. cepat boleh swing promo.

    Saya sedang siapkan infra utk kumpul list luar negara. Tu program bulan depan InsyaAllah start.

    Berminat? boleh bid Bro.
     
  10. En. Apai

    Newbie

    Joined:
    Sep 16, 2009
    Messages:
    234
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    takpe bro,
    saya pun dulu masa baru mula, nak kumpul list sendiri memang berjanggut, guna Trafficwave beberapa bulan cuma dapat 100++ jer. X tahan kos TW tinggi tapi list x banyak. Bila join PPL baru dpt byk tp terpaksa guna AR murah. Dari list yg banyak tulah generate income dari affiliate dan dapat expand projek lain.
     
  11. fire4

    Newbie

    Joined:
    Aug 26, 2008
    Messages:
    153
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    TT kalau import list masuk trafficwave.. ada masalah tak... harga BIN berape :)
     
  12. En. Apai

    Newbie

    Joined:
    Sep 16, 2009
    Messages:
    234
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Bro, klu pindah ke TW tak gerenti dapat jumlah list sama sbb polisi double opt in. kalau nak cuba boleh jer.

    Harga BIN RM800
     
    #11 En. Apai, Mar 8, 2012
    Last edited: Mar 8, 2012
  13. En. Apai

    Newbie

    Joined:
    Sep 16, 2009
    Messages:
    234
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Lelong TAMATl terima kasih atas sokongan yang diterima. Dengan rasminya tawaran ditutup atas pembelian BIN. Terima Kasih
     
  14. Amin Zunaidi

    Newbie

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    dah dibeli daa..
     
  15. abutalib

    Senior

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    4,053
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Siapa yang beli tu TT..
     
  16. bertong

    Newbie

    Joined:
    May 30, 2010
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bah..maju..tt
     
  17. Alexandria90

    Newbie

    Joined:
    Oct 27, 2011
    Messages:
    437
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Tawaran hebat ni.untung siapa yang dapat.bukan senang nak kumpul list 5K.
     

ibeli4u

Share This Page