31/12/2015

[PANAS] Handphone Baru Harga MURAH

Discussion in 'Produk Fizikal' started by Azrul The Great, Dec 8, 2009.

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Share This Page

  1. Azrul The Great

    Azrul The Great
    Expand Collapse
    Super Senior

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Messages:
    765
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    UPDATE : THREAD INI SCAM - SILA BACA SAMPAI HABIS SEBELUM BUAT SEBARANG BAYARAN (MOD)

    Hanphone 1st Hand Termurah!

    PLEASE!! HOLD YOUR PAYMENT 1ST.


    Saya nak lepaskan dahulu payment yg telah dibuat pada 9/12. bila mereka2 ni dah dapat hp masing2, baru saya buka balik pembelian. Apa2hal PM me for details.

    Jenis-jenis:

    Nokia N95 - RM500
    Nokia 6300 - RM400
    Nokia 6700 - RM430
    Nokia 6500 - RM490
    Nokia 5610 - RM485
    Nokia N83 - RM500
    Nokia 5800 - RM530
    Nokia E71 - RM495
    Nokia E66 - RM485
    Nokia E75 - RM550
    Nokia N96 - RM485
    Nokia N85 - RM490
    Nokia N97 - RM585
    SONY ERICSSON k530 - RM550
    SONY ERICSSON w910 - RM710
    SONY ERICSSON k770 - RM625
    SONY ERICSSON k810 - RM625
    SONY ERICSSON c510 - RM700
    SONY ERICSSON 902 - RM710
    SONY ERICSSON 850 - RM700

    Hot Product!
    Iphone - RM550
    Blackberry - RM540


    *Selagi Stock Masih Ada*

    *Waktu terakhir pembelian diproses pada pukul 9.00pm. Jika terdapat pembayaran selepas waktu tersebut, ia akan diproses pada keesokan harinya.


    Ciri-ciri:

    1. Semua handphone masih belum digunakan (1st Hand) dan masih dalam kotak beserta dengan charger.
    2. AP Phone.
    3. Gambar handphone atas permintaan. Sila nyatakan model. (gambar akan diupload sewaktu tengah malam)


    Sebab-sebab Handphone Dijual Murah:

    - Pemilik handphone (tokey kedai) ada masalah dengan ah long. minggu ni kena settlekan, dalam RM30k (last day 13/12/2009).
    - Jadi pemilik kedai tiada pilihan selain jual mana yang ada bagi mendapatkan duit tersebut secepat mungkin.
    - beberapa orang 'kaki' telah dilantik bagi membantu menjual handphone ni dijual secara murah.
    - saya sebagai wakil yang jual secara online.
    - sekian terima kasih. ;)



    Cara-cara Untuk Membeli:

    1. Bergantung kepada stock yang ada.

    2. Disebabkan booking yang terlampau banyak, saya tak mampu untuk menerima tempahan. Sebab cash money tak cukup banyak untuk ambil handphone dahulu. Tokey kedai tak mahu bagi handphone dulu, bagi duit baru dapat handphone. Biasa la orang terdesak. :( (kesian kat die)

    3. bank in duit ke acc saya terlebih dahulu, mengikut nilai handphone yang anda mahukan. Bank in ke acc berikut:

    Jenis Bank: Maybank
    No Akaun: 162218485631
    Penama: Muhammad Azrul bin Mustapa
    Email: pengesahan[at]gmail.com


    4. PM detail pembayaran kepada saya dan jenis handphone yang anda mahukan. Saya tidak menerima siapa yang PM dahulu, dan bayar kemudian. Saya HANYA akan terima siapa yang bayar dahulu (ada tarikh dan waktu pembayaran pada transaction history acc saya).

    Katakan anda dah buat bayaran untuk pembelian N97, selepas tu stock habis dan anda mahukan SONY ERICSSON w910 pula yang lebih mahal sedikit. Saya akan buka peluang itu kepada anda terlebih dahulu sebagai orang yang dah buat bayaran lebih awal. Saya akan utamakan serius buyer terlebih dahulu.

    5. Pemberian handphone secara by hand sangat diutamakan (tak payah saya susah-susah nak pergi pos) :D

    6. Bagi yang jauh, Handphone AKAN DIPOS dalam tempoh max 48 jam. Handphone di pos dengan menggunakan poslaju. Kos penghantaran adalah PERCUMA.

    * Boleh refund kalau handphone yang sampai tak elok dan bukan dalam keadaan asal. Tapi insyaallah semuanya ok sebab masih ada dalam kotak lagi



    IMPORTANT NOTES:

    - Bagi sesiapa yang dah bank in duit, tapi tidak berkesempatan sebab stock habis, duit akan dipulangkan 100% seperti anda bank in. DIJAMIN!!

    - saya ada beri detail peribadi saya kepada saudara Raja Kamil melalui YM beliau. KALAU saya buat hal (penipuan), sila hubungi beliau untuk dapatkan maklumat. (saya serahkan gambar scan IC saya)

    - Kepada Raja Kamil, saya pohon agar maklumat peribadi saya itu dirahsiakan selagi saya belum buat hal (dijamin ia tidak akan berlaku). Bro raja kamil boleh download dan save dulu gambar IC saya tu dalam komputer bro. thanks a lot. (
    SILA BACA POST INI DAHULU - Sini)

    - Kepada sesiapa yang dah bank in duit dan mahukan COD (cash on delivery), kita akan lakukan pada keesokan harinya. Sebab saya akan ambil handphone2 tersebut pada sebelah malam.

    - No handphone dan tempat perjumpaan saya akan saya berikan kepada mereka yang telah membuat bayaran sahaja (serius buyer). bukan apa, ni hot produk. Dan buat masa ni ada sedikit tugasan yang saya kena selesaikan pada siang hari, jadi takut mengganggu tugasan saya tu nanti
     
    #1 Azrul The Great, Dec 8, 2009
    Last edited by a moderator: Jul 31, 2010
  2. Loading...


Share This Page

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Users found this page by searching for:

  1. rawang hp murah

    ,
  2. harga hp sony kawasan kuching sarawak

    ,
  3. handphone murah kuching