[PANAS] Handphone Baru Harga MURAH

Discussion in 'Lain-Lain' started by Azrul The Great, Dec 8, 2009.

Share This Page

  1. Azrul The Great

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Messages:
    765
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    UPDATE : THREAD INI SCAM - SILA BACA SAMPAI HABIS SEBELUM BUAT SEBARANG BAYARAN (MOD)

    Hanphone 1st Hand Termurah!

    PLEASE!! HOLD YOUR PAYMENT 1ST.


    Saya nak lepaskan dahulu payment yg telah dibuat pada 9/12. bila mereka2 ni dah dapat hp masing2, baru saya buka balik pembelian. Apa2hal PM me for details.

    Jenis-jenis:

    Nokia N95 - RM500
    Nokia 6300 - RM400
    Nokia 6700 - RM430
    Nokia 6500 - RM490
    Nokia 5610 - RM485
    Nokia N83 - RM500
    Nokia 5800 - RM530
    Nokia E71 - RM495
    Nokia E66 - RM485
    Nokia E75 - RM550
    Nokia N96 - RM485
    Nokia N85 - RM490
    Nokia N97 - RM585
    SONY ERICSSON k530 - RM550
    SONY ERICSSON w910 - RM710
    SONY ERICSSON k770 - RM625
    SONY ERICSSON k810 - RM625
    SONY ERICSSON c510 - RM700
    SONY ERICSSON 902 - RM710
    SONY ERICSSON 850 - RM700

    Hot Product!
    Iphone - RM550
    Blackberry - RM540


    *Selagi Stock Masih Ada*

    *Waktu terakhir pembelian diproses pada pukul 9.00pm. Jika terdapat pembayaran selepas waktu tersebut, ia akan diproses pada keesokan harinya.


    Ciri-ciri:

    1. Semua handphone masih belum digunakan (1st Hand) dan masih dalam kotak beserta dengan charger.
    2. AP Phone.
    3. Gambar handphone atas permintaan. Sila nyatakan model. (gambar akan diupload sewaktu tengah malam)


    Sebab-sebab Handphone Dijual Murah:

    - Pemilik handphone (tokey kedai) ada masalah dengan ah long. minggu ni kena settlekan, dalam RM30k (last day 13/12/2009).
    - Jadi pemilik kedai tiada pilihan selain jual mana yang ada bagi mendapatkan duit tersebut secepat mungkin.
    - beberapa orang 'kaki' telah dilantik bagi membantu menjual handphone ni dijual secara murah.
    - saya sebagai wakil yang jual secara online.
    - sekian terima kasih. ;)



    Cara-cara Untuk Membeli:

    1. Bergantung kepada stock yang ada.

    2. Disebabkan booking yang terlampau banyak, saya tak mampu untuk menerima tempahan. Sebab cash money tak cukup banyak untuk ambil handphone dahulu. Tokey kedai tak mahu bagi handphone dulu, bagi duit baru dapat handphone. Biasa la orang terdesak. :( (kesian kat die)

    3. bank in duit ke acc saya terlebih dahulu, mengikut nilai handphone yang anda mahukan. Bank in ke acc berikut:

    Jenis Bank: Maybank
    No Akaun: 162218485631
    Penama: Muhammad Azrul bin Mustapa
    Email: pengesahan[at]gmail.com


    4. PM detail pembayaran kepada saya dan jenis handphone yang anda mahukan. Saya tidak menerima siapa yang PM dahulu, dan bayar kemudian. Saya HANYA akan terima siapa yang bayar dahulu (ada tarikh dan waktu pembayaran pada transaction history acc saya).

    Katakan anda dah buat bayaran untuk pembelian N97, selepas tu stock habis dan anda mahukan SONY ERICSSON w910 pula yang lebih mahal sedikit. Saya akan buka peluang itu kepada anda terlebih dahulu sebagai orang yang dah buat bayaran lebih awal. Saya akan utamakan serius buyer terlebih dahulu.

    5. Pemberian handphone secara by hand sangat diutamakan (tak payah saya susah-susah nak pergi pos) :D

    6. Bagi yang jauh, Handphone AKAN DIPOS dalam tempoh max 48 jam. Handphone di pos dengan menggunakan poslaju. Kos penghantaran adalah PERCUMA.

    * Boleh refund kalau handphone yang sampai tak elok dan bukan dalam keadaan asal. Tapi insyaallah semuanya ok sebab masih ada dalam kotak lagi



    IMPORTANT NOTES:

    - Bagi sesiapa yang dah bank in duit, tapi tidak berkesempatan sebab stock habis, duit akan dipulangkan 100% seperti anda bank in. DIJAMIN!!

    - saya ada beri detail peribadi saya kepada saudara Raja Kamil melalui YM beliau. KALAU saya buat hal (penipuan), sila hubungi beliau untuk dapatkan maklumat. (saya serahkan gambar scan IC saya)

    - Kepada Raja Kamil, saya pohon agar maklumat peribadi saya itu dirahsiakan selagi saya belum buat hal (dijamin ia tidak akan berlaku). Bro raja kamil boleh download dan save dulu gambar IC saya tu dalam komputer bro. thanks a lot. (
    SILA BACA POST INI DAHULU - Sini)

    - Kepada sesiapa yang dah bank in duit dan mahukan COD (cash on delivery), kita akan lakukan pada keesokan harinya. Sebab saya akan ambil handphone2 tersebut pada sebelah malam.

    - No handphone dan tempat perjumpaan saya akan saya berikan kepada mereka yang telah membuat bayaran sahaja (serius buyer). bukan apa, ni hot produk. Dan buat masa ni ada sedikit tugasan yang saya kena selesaikan pada siang hari, jadi takut mengganggu tugasan saya tu nanti
     
    #1 Azrul The Great, Dec 8, 2009
    Last edited by a moderator: Jul 31, 2010
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. amanz

    Senior

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Messages:
    1,075
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    iphone 3gs ker? aku nak sejibik.
     
  5. amanz

    Senior

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Messages:
    1,075
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    blackberry ape yerk? more details please. pm aku no tepon hang sekali. thanks~
     
  6. chibobski84

    Senior

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Messages:
    4,482
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +7 / 0 / -0
    AP phone tuh maksudnyer apa ek? hehe aku kureng skit enpon2 nih.

    tapi maybe nak beli baru... huhu
     
  7. jedi79

    Newbie

    Joined:
    Jan 23, 2008
    Messages:
    375
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
  8. chibobski84

    Senior

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Messages:
    4,482
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +7 / 0 / -0
    thank you jedi79
     
  9. syuxx

    Senior

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    3,347
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    murah habis iphone tu. sekali jailbreak ke bro?
     
  10. RajaKamil

    RajaKamil Kawan WC Premium
    Active

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    6,752
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +32 / 0 / -0
    hurm bukan tak percaya, tapi just wonder. Boleh explain kan kenapa jadi murah?

    Kalau AP pun, masih lagi murah gile ni.

    Takut too good to be true je. Satu lagi, COD kat ne?
     
  11. titaniumhijau

    Senior

    Joined:
    Aug 19, 2006
    Messages:
    2,534
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    wahh. ni giler murah. Kalau cite sket bab iphone dengan blackberry tu. Bagi gambar sikit dan specs dan apa-apa yang patut. Kalau berkenan, memang aku ambil salah satu nih..
     
  12. xref

    Newbie

    Joined:
    May 29, 2009
    Messages:
    302
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    kat mane tu bro lokasi leh COD ke
     
  13. xuuhairi

    Newbie

    Joined:
    Jan 13, 2009
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    TT bagi la details ckit..sume berminat ni..skali dgn screenshots lagi bagus..sume curious..:confused:
     
  14. shuth

    Senior

    Joined:
    Dec 13, 2005
    Messages:
    2,874
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    betul ke nie? macam to good to be true..
    nampak macam "modus operandi penipuan" di mudah je..
    hmm..
     
  15. azran

    Newbie

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    681
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    admin kan ada IC wc premium....;)
     
  16. shuth

    Senior

    Joined:
    Dec 13, 2005
    Messages:
    2,874
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    IC tu takde.. tapi kalau ahli wc premium buat hal "tak betul"..
    rugi la.. status tu tetap boleh ditukar kepada "scammer"..
    hilanglah status, wang dan kelebihan sebagai wc premium.. :)
     
  17. carllys

    Newbie

    Joined:
    Dec 18, 2006
    Messages:
    1,625
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    komfem aku sambar iphone tu 10 bijik kalau boleh COD.
     
  18. Safuan_Sipenglipurlara

    Senior

    Joined:
    Jul 12, 2006
    Messages:
    1,562
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Biar benar??
     
  19. kekuda

    Senior

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Messages:
    2,050
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    hehehe.. mana mungkin iphone apple original leh dpt RM550..
    hehehe.. kalau iphone china yg ada tv tu pun dah RM400 .. kekekeke... alahai... meh COD ... aku amik 4 biji Iphone .. :D
    just PM/YM aku ..
     
  20. xuuhairi

    Newbie

    Joined:
    Jan 13, 2009
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    hahaha..btol tu..yg china nye iphone alike pon dh 400 ratus..kalo btol murah ni aku sambar je..kekeke
     
  21. Imabiz

    Senior

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    13,615
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    biar betul nie... lagi murah dari harge supplier lowyat nie...
     
  22. syuxx

    Senior

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    3,347
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    N97 gila murah. Aku survey banyak yang price masih ribu-ribu lagi.
    Kalau betul harga ni, memang confirm ambil :)
     

ibeli4u

Share This Page