1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Pakej Percutian Ke Eropah hanya RM11,800 9 hari dengan Motorhome !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Discussion in 'Travel & Living' started by mamatpenang, Mar 10, 2012.

Share This Page

  1. mamatpenang

    Senior

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    2,472
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +3 / 1 / -1
    Pakej Percutian ke Eropah Kepada berminat

    (Italy,Switzerland,Austria,Liecthenstein dan Germany)

    Harga pakej seorang RM11,800 termasuk tiket flight pergi balik Kuala Lumpur dan paling best anda tak payah nak sewa hotel kerana anda akan bersama hotel bergerak Motorhome.

    Kenapa anda perlu menyertai pakej percutian ke eropah bersama EuroVac?

    Biar saya terangkan pada anda

    Hanya serendah RM11,800 anda akan bergerak dengan motorhome di mana anda telah jimatkan wang hotel dan kenderaan di eropah juga anda akan di bawa ke Lima Negara Eropah Itali,Switzerland,Austria,Liecthenstein dan Germany.

    Bukan hanya jimat duit kenderaan,dan hotel juga anda di berikan pemandu percuma yang akan membawa ke mana sahaja destinasi yang anda berminat setelah menjejaki ke Eropah.

    Mesti bestkan kalau selama ini kalau tiba di Eropah kena sewa kereta Teksi juga terpaksa bermalam di hotel yang mahal kini tak payah lagi motor home hotel juga kenderaan bergerak untuk anda.

    Terdapat 8 Trip ke Europe setahun dan anda boleh menempah tempat anda mengikut tarikh yang bersesuaian dengan anda

    Trip pertama pada 18 Mei 2012 hingga 26 Mei 2012

    Trip kedua pada 30 Mei 2012 hingga 7 Jun 2012

    Trip Ketiga pada 11 Jun 2012 hingga 20 Jun 2012

    Trip Keempat pada 26 Mei 2012 hingga 3 Jun 2012

    Trip Kelima pada 7 Jun 2012 hingga 15 Jun 2012

    Trip Keenam pada 20 Jun 2012 hingga 28 Jun 2012

    Bagi trip pertama hingga ketiga destinasi bermula di Milan Itali

    dan berakhir di Munich,German

    Manakala Trip keempat hingga kelima destinasi bermula

    di Munich German dan berakhir di Milan Itali

    Pakej percutian adalah 9 hari bermula hari pertama dari KLIA transit ke Abu Dhabi terus ke Milan atau Munich bergantung Trip yang anda join dan hari ke 9 akan tiba di KLIA.

    Tercari cari pakej percutiaan eropah yang best jom sertai pakej percutian Eurovac

    Anda boleh menghubungi segera untuk menyertai

    pakej percutian ke Eropah bersama Motorhome terbest dalam hidup anda

    Sebarang pertanyaan Hubungi segera saya

    Mohd Firdaus 016-4650338 dan di bawah adalah info syarikat.

    Syarikat Eurovac merupakan syarikat sah yang berdaftar dengan kerajaan Malaysia

    untuk penerangan lanjut usha nie http://www.rahsiafirdaus.com
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. pijul_ali

    freshman

    Joined:
    Mar 11, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bile la teman nak ke europe ni...sabah n sarawak pun xg lagi...hehe
     
  5. superkingdom

    Newbie

    Joined:
    Dec 16, 2011
    Messages:
    225
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    nak pegi tapi tak da duit..
     
  6. Alexandria90

    Newbie

    Joined:
    Oct 27, 2011
    Messages:
    437
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Nice info..:D
     
  7. chip

    freshman

    Joined:
    Feb 12, 2008
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    RM11,800 <--- huhuh berpino mate teman ni
     
  8. Zbj5365

    freshman

    Joined:
    Mar 24, 2012
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    nanti ade rezeki lbih nak g lah
     
  9. Hafiz_Khairil

    Newbie

    Joined:
    Aug 2, 2012
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Oo.. motorhome.. teringin nak naik benda alah ni, kat Malaysia x de, kalau tak tiap2 ari aku p melancong, senang.. ahaha.. Caravan pun spesis kenderaan mcm ni jgk kan?
     
  10. DiamondRich

    Newbie

    Joined:
    Sep 12, 2012
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bajet ni utk golongan sasaran yang high networth ke?
     
  11. Cikgu Loh

    Senior

    Joined:
    Nov 22, 2010
    Messages:
    1,725
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    nie gambar scammers..
     
  12. InstaForex Kuala Lumpur

    Newbie

    Joined:
    Jun 13, 2012
    Messages:
    101
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    teringin sgt nk kesana..ada sesiapa yang dah join trip ni? boleh kongsi dengan kami x pengalaman korang..
     
  13. fivio

    Newbie

    Joined:
    Nov 19, 2007
    Messages:
    413
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Assalamualaikum,

    Pengalaman drive di europe memang best. Tetapi kalau Motorhome ini kena parking di tempat yang disediakan.
    So kalau nak gunakan caravan biasanya orang akan ke outdoor area macam National Park etc.

    Transportation paling senang ialah ikut keretapi. Itu paling selesa dan jimat untuk tourist la.

    Terima kasih,
     
  14. Jos68eph

    Newbie

    Joined:
    Dec 13, 2012
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bajet ni utk golongan sasaran yang high networth ke?[​IMG]
    [​IMG]
     
    #12 Jos68eph, Dec 13, 2012
    Last edited: Dec 13, 2012
  15. slare04

    Newbie

    Joined:
    Oct 28, 2012
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    meme impian ambolah nak tour europe ngan caravan ni. insyalah ada rezeki hujung tahun 2013 sasaran ambo. berapa orang muatnya? kalu tambah anggota rombongan lagi berapa tambahan kos dia?katakan semua dalam 6 orang.
     
  16. stckhj90

    Newbie

    Joined:
    Dec 26, 2012
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Nice info..
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    #14 stckhj90, Dec 26, 2012
    Last edited: Dec 26, 2012
  17. Illiyin Ahmad

    Newbie

    Joined:
    Jan 7, 2012
    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    dah abes save ke pakej nie??
     
  18. RismaAmzah

    Newbie

    Joined:
    Feb 16, 2013
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    betul betul baloi kah ?
     
  19. amilia

    Newbie

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    355
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    tarikh utk 2013 xde ke??atau bersamaan dgn tarik yg diberikan tp utk tahun 2013??
     
  20. 24iesya

    Newbie

    Joined:
    Mar 11, 2013
    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    wow..eropah tpt menarik..tp tggu..tgh xde duit..hehe
     
  21. Dorothy581

    freshman

    Joined:
    Mar 12, 2013
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    RM11,800 <--- huhuh berpino mate teman ni[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG]
     
    #19 Dorothy581, Mar 12, 2013
    Last edited: Mar 12, 2013
  22. hanif86

    Newbie

    Joined:
    Mar 12, 2013
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    mesti best ke sana ni
     

ibeli4u

Share This Page