1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

<<OFFER HOT RAYA!!!>> Pakej Theme Bisnes Wordpress + Video Tutorial Step By Step

Discussion in 'Produk Digital' started by CikguHafis, Aug 9, 2012.

Share This Page

  1. CikguHafis

    Newbie

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    731
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    [​IMG]

    Salam Hormat dan Salam Ramadhan Warga Wang Cyber!


    WordPress adalah satu CMS yang sangat HOT dan mudah dikendalikan! Walaubagaimanapun tidak semua orang boleh atau sanggup belajar membuat coding. Saya sendiri pun bukanlah seorang HARDCORE dalam membina coding untuk WordPress!

    Oleh itu, kaedah paling simple yang saya gunakan untuk memastikan saya dapat membina website adalah dengan menggunakan Template Premium yang di beli dari mana2 wordpress developer. Namun begitu, antara masalah yang sering saya dengar apabila sudah membeli Template PREMIUM ini adalah pembeli MALAS nak GODEK template tersebut yang akan makan masa berjam bahkan mungin berhari-hari lamanya...mana taknya pembeli tersebut adalah orang baru dan tak tahu langsung pasal penggunaan template tertentu!

    Jadi saya telah mengambil inisiatif untuk membantu newbie yang baru dalam wordpress yang MALAS nak habiskan masa untuk GODEK theme ini dengan memperkenalkan...


    [​IMG]

    =================================================
    Adakah anda...
    =================================================

    • Baru ingin belajar berkenaan wordpress?
    • Pening kepala dan tak tahu nak buat macamana dengan wordpress?
    • BELI Theme MAHAL...tapi serabut betul bila godek theme ni!!!
    • Takde masa nak godek theme dan pasang sehingga selesai?
    • Ingin seseorang berada disebelah anda untuk membantu anda membuat langkah demi langkah?

    Jika anda ada salah satu dari masalah di atas, maka anda WAJIB teruskan pembacaan anda kerana saya mungkin boleh membantu anda!!!

    =================================================
    Bagaimana saya boleh membantu anda???
    =================================================

    Saya juga sama seperti anda pada mula-mula dahulu dalam membina website wordpress memang ZERO!!! Saya menghabiskan masa berbulan-bulan lamanya untuk membuat blog pertama saya yang kini saya anggap ianya sangat MUDAH!!!

    Saya juga memahami situasi dimana kadangkala saya membeli template yang mahal (kos RM100 ke atas setiap satu) ...tapi biler dah beli pening kepala pula nak guna...tercari itu..tercari ini...tersalah tekan itu...tersalah tekan ini! BOSAN godek theme wordpress ni...

    Oleh itu, berdasarkan pengalaman saya sendiri...saya telah ambil inisiatif untuk membantu anda yang baru ingin mencuba membina website menggunakan wordpress dengan menunjukkan kepada anda dalam bentuk tutorial langkah demi langkah bagaimana anda boleh membuat website pertama anda menggunakan theme yang saya sediakan! AWAS theme ini adalah THEME PREMIUM!!!

    Segala langkah dari A-Z saya videokan untuk memudahkan anda!


    =================================================
    Apa yang akan ANDA dapat?
    =================================================
    • Pakej Wordpress Business Theme ini mengandungi 3 THEME PREMIUM! Di mana website anda akan kelihatan seperti dibina oleh seorang PROFESSIONAL! Klik URL dibawah setiap gambar untuk pergi website theme tersebut:


    1) Theme KARMA wordpress





    3) Theme SAAS wordpress​




    • Mengandungi 18 video tutorial (BAHASA MALAYSIA...oleh saya) yang akan mengajar anda memasang website ini dari awal hingga akhir!
    • Setiap video tutorial ini akan menunjukkan pada anda bagaimana saya pasang website tersebut dan anda boleh terus ikut bagaimana saya melakukannya.
    • Video ini dibahagikan kepada pecahan-pecahan modul tertentu supaya memudahkan anda untuk mengikutnya step by step!
    • Ianya juga lengkap dengan update theme jika terdapat apa-apa update pada masa akan datang...anda boleh dapatkan update PERCUMA!!! (THEME ini adalah dari koleksi belian wordpress developer license saya.)


    =================================================
    Apa MANFAATNYA?
    =================================================

    • Theme ini boleh bantu anda bina website servis/ business yang kelihatan sangat professional
    • Dengan video tutorial lengkap ini, anda mungkin akan belajar ASAS bagaimana pula untuk menggunakan dan membina website menggunakan theme2 PREMIUM lain pada masa akan datang!
    • Anda boleh mula membuat/ membina website untuk anda sendiri atau membuat servis membina website untuk orang lain!
    • Anda juga boleh gunakan theme ini yang SANGAT HOT untuk buat website flipping seperti yang saya tengah buat!!! Memang masyuk...
    • Anda dapat menjimatkan banyak masa untuk menggodek dan trial & error yang makan masa berjam-jam dan kadangkala berhari lamanya (masa saya mula-mula dulu!)
    • Anda juga dapat jimat kos yang banyak antara RM100 ke atas untuk membeli setiap theme kerana saya turut bekalkan semua file theme ini bersama dengan Pakej Wordpress Business Theme ini.
    • Anda juga dapat belajar dengan pantas dan dapat memahaminya seperti sedang belajar dalam kursus wordpress! TERUS PASANG SAHAJA WEBSITE ANDA!!!


    =================================================
    Adakah saya akan belajar berkenaan ASAS Wordpress?
    =================================================
    • TIDAK!!! Video ini adalah video untuk terus belajar dan terus buat! Saya takkan tunjukkan asas seperti install wordpress, memilih hosting dan membeli nama domain.
    • VIDEO ini akan menjelaskan bagaimana anda memasang website servis/business menggunakan 3 THEME PREMIUM yang dibekalkan.
    • Video ini akan terus dimulakan dengan menganggap anda telah mempunyai nama domain, telah melanggan hosting dan telah berjaya install wordpress.



    =================================================
    Siapa yang PATUT dapatkan PAKEJ ini?
    =================================================
    • Mereka yang ingin membangunkan website perniagaan / korporat menggunakan wordpress.
    • ANDA yang ingin menceburi website flipping dan nak theme baru untuk di flip!
    • INGIN terus buat website dengan cepat. Ikut jerr dah boleh pasang website!
    • Website Designer Newbie, Intermediate, Pro yang nak gunakan wordpress
    • SESIAPA sahaja yang nak belajar pasang theme wordpress.


    =================================================
    Berapa HARGA PRODUK ini?
    =================================================

    Produk ini terdiri daripada:

    • 3 Theme Premium = RM360

    • 18 Video Tutorial (Bahasa Malaysia) = RM300

    • UPDATE PERCUMA (Sepanjang Hayat)

    TOTAL = RM660​


    TETAPI ...TERHAD UNTUK 30 ORANG TERAWAL​

    [​IMG]

    RM70 SAHAJA!!! 30 UNIT TERAWAL!!!

    p/s: Harga akan dinaikkan ke RM100 sebaik sahaja cukup 30 kuota unit terjual!!!

    RM70​

    DAPATKAN SEKARANG
    Harga SPECIAL ini untuk 30 orang TERAWAL!!!​


    =================================================
    Kaedah Bayaran
    =================================================
    Anda boleh buat bayaran ke akaun:

    Maybank (RM70)
    Mohamad Hafis Bin Mohammed Anuar
    155171085884

    PayPal (RM70 /$USD 25)
    hafisanuar@gmail.com

    Setelah membuat bayaran, sila pastikan anda menghantar bukti bayaran ke email saya hafisanuar@gmail.com dengan tajuk email BELI PAKEJ WORDPRESS.

    Cepat tawaran RM70 ini hanya untuk 30 orang terawal SAHAJA!​
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. jiwapeniaga83

    Newbie

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    884
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ni tak ofer sekali imflippa ke cikgu?
     
  5. CikguHafis

    Newbie

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    731
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Tak laaa bos...

    dalam IMFlippa tu theme yang lain...yang ni theme baru yg sya tengok HOT juga di Flippa

     
  6. CikguHafis

    Newbie

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    731
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    UPDATE TERKINI
    Tinggal 29 copy lagi pada harga RM70!!!
     
  7. CikguHafis

    Newbie

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    731
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    UPDATE TERKINI
    Tinggal 27 copy lagi!!!​
     
    #5 CikguHafis, Aug 9, 2012
    Last edited: Aug 9, 2012
  8. amirulaslam

    Newbie

    Joined:
    Feb 23, 2012
    Messages:
    1,167
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    rm50 bole tuan? :D
     
  9. CikguHafis

    Newbie

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    731
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    sorry...RM70 sahaja
     
  10. CikguHafis

    Newbie

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    731
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    UPDATE TERKINI
    Hanya tinggal 25 copy lagi pada harga RM70!!!
     
  11. ABGZAI

    junior

    Joined:
    Aug 10, 2011
    Messages:
    113
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    nak tanya tt ni, kalau beli ni License key tu sama jer ke? produk ni bukan tt buat kan kerana di digital point pun ada banyak. Sorry la coz nak kepastian sahaja.
     
  12. CikguHafis

    Newbie

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    731
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Yup produk ni bukan saya buat...

    Produk ni takde license key...download terus dari website themeforest..boleh cek pada link yg saya berikan di bawah setiap gambar theme.
    Yang extra nya adalah saya sendiri membuat video menggodek theme tersebut...so just ikut step by step so tak pening nak godek2....especially org baru yg malas nak godek. Sebab tu saya jual theme bersama viideo tutorial setup

     
  13. CikguHafis

    Newbie

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    731
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    UPDATE TERKINI
    Selling FAST...tinggal 23 copy lagi pada harga RM70!!!
     
  14. sueella

    Newbie

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    247
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    payment done cikgi hafiz :)
     
  15. CikguHafis

    Newbie

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    731
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    UPDATE TERKINI
    20 copy lagi yang tinggal untuk harga RM70!!!
     
  16. jiwapeniaga83

    Newbie

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    884
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    cikgu ade bt PC imflippa?
     
  17. CikguHafis

    Newbie

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    731
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Ada...tapi dah penuh buat masa ni...insyaAllah akan buka semula PC dalam bulan oktober

     
  18. jiwapeniaga83

    Newbie

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    884
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    orait nanti bgtau kt group ye?thanx.
     
  19. CikguHafis

    Newbie

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    731
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    UPDATE TERKINI
    Tinggal 16 copy lagi!!! Cepat grab!
     
  20. kidino

    Newbie

    Joined:
    Feb 2, 2006
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    soalan aku ... macam mana ko boleh jual barang2 themeforest ni? jangan buat kerja2 haram bulan puasa ni.
     
  21. amirulaslam

    Newbie

    Joined:
    Feb 23, 2012
    Messages:
    1,167
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    tak baik tuduh sebarangan tuan. tuan jugak kata bulan puasa ni.

    cikgu hafis dah mention dia ada develepor license.

    &#8226;Ianya juga lengkap dengan update theme jika terdapat apa-apa update pada masa akan datang...anda boleh dapatkan update PERCUMA!!! (THEME ini adalah dari koleksi belian wordpress developer license saya.)
     
  22. mustaqim

    Newbie

    Joined:
    Dec 26, 2010
    Messages:
    689
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    tuduh melulu tu pun dikira tak baik..

    theme forest ada jual bersama dengan lesen GNU public license v2.0 boleh rujuk disini www . elegantthemes.com/terms.html

    jangan terus menghukum jika xpasti betul atau salah... bertanya itu lebih baik :)
     

ibeli4u

Share This Page