1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Nak Tahu Macam Mana Proses Melukis & Mewarna Kartun Anime?

Discussion in 'Sembang Umum' started by aiereastz, Jul 4, 2009.

Share This Page

  1. aiereastz

    Newbie

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    284
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Assalamualaikum & salam sejahtera,

    Sebenarnya dah lama jugak saya jumpa video nie, dari tahun lepas lagi cuma lepas tue dah lupa dan tak dapat nak cari lagi. memang rasa rugi sekejap pasal tak sempat nak download.

    Tapi baru2 nie dapat dipertemukan semula (huhu..), jadi saya ingin berkongsikan kepada anda semua yang meminati anime dan ingin tahu macam mana diorang melukis dan mewarna anime, inilah antara video yang mesti ditonton!!!

    Apa yang boleh saya katakan, proses penghasilannya memang gempak dan mantap tapi sayangnya, takder penerangan tentang cara2 nak mewarna tona pada lukisan tue :(

    Apapun, jom kita layan tengok video nie dan ianya mengandungi 2 bahagian. Pasti anda akan teruja. Selamat menonton dan berhibur :)

    1. Bahagian Pertama

    2. Bahagian kedua
     
  2. Loading...


  3. Mnenirety

    freshman

    Joined:
    Sep 20, 2013
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Nice post. Keep posting such needed information. Thank's!
     

ibeli4u

Share This Page