nak jual kad prepaid

Discussion in 'Perniagaan Internet' started by ENY, Nov 20, 2007.

By ENY on Nov 20, 2007 at 1:21 PM
  1. ENY

    ENY
    freshman

    Joined:
    Nov 11, 2007
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    saper tau cam mana nak jual kad prepaid yang takperlu modal besar... cam mana nak dapatkanya??? xnak jual melalui fon terus masuk tu nak yang pakai kad.... klu tau citer ar skit ek..

    __________________________
    tips buat duit

    Ebook percuma
     
  2. Loading...


Tags: this article has not been tagged

Share This Page

Comments

Discussion in 'Perniagaan Internet' started by ENY, Nov 20, 2007.

    1. Punk3iz
      Punk3iz
      hurm...tak nak modal besar ek? saya ada kawan buat macam ni jugak,dia amik dari supplier kad prepaid.kalau amik lagi banyak,lagi banyak margin untung.kawan saya selalu amik rm200 jer untuk kad rm10.harga maxis untuk topup rm10 adalah rm9.80 kalau tak silap saya.Memang untung tak banyak tapi demand untuk kad topup tinggi.. Gud luck ENY..
    2. Han
      Han
      pasal prepaid ni, untung sikit sangat...
      tapi di smartpartner rasanya yang jual prepaid murah tu...
      tapi tak tahu lah mcm mana cara dia...

      han
    3. Punk3iz
      Punk3iz
      a'ah...terpikir gak dia buat camna.owner dia selalu sibuk.bisnes kenchang la tu.. :rolleyes:
    4. Han
      Han
      mcm dah tak wujud lagi smartpartner ni...
      apa cite ek?

      han
    5. titaniumhijau
      titaniumhijau
      dah ilang dah website dia..
    6. edyanie
      edyanie
      pernah ada member gitau, paling sikit pun rm1000 kena ada, tu kalau nak untung lebih sikit le..dapat 40 sen kot..tapi maxis je le..no choice..dah namanyer prepaid, memang le ciput, padanlah dengan demand yang tinggi dan senang jual, saya jual prepaid guna hanset pun kerap sangat abih.jenuh le nak melayan. tapi ok la kalau nak pupuk rasa minat bisnes..belajar jual kecik2 jer :)
    7. arash82
      arash82
      mcm ni la... nk ckp bnyk pun tak guna.. tp berdasarkan pengalaman aku yg dah join bisness prepaid ni, mmg bnyk dah dpt untung. takyah susah2 buang tenaga pergi collect kad prepaid.. apa yg aku buat pakai sms je. skrg dah RM8000 sebulan.. mmg best.. info kt sini

      http://prepaid4u.net/?id=arash82
    8. ENY
      ENY
      bukan ape saya nak jual pakai kad dulu ader gak regt jual prepaid online ni.. tapi nampak banyak habis sendiri jer... semua tanya kad... diaorg taknak yang terus masuk kat dia punya fon... tu yang malah nak aktif jual prepaid pakai online terus tu...
    9. nuaeman
      nuaeman
      Website dia dah diarahkan tutup serta merta sejak 15 November hari tu... sebabnya tak pasti.. dan dia juga diarahkan supaya segera memulangkan kembali deposit customer.. sehari sebelum dia tutup tu.. dia ada attachkan surat arahan tutup perniagaan dari KDN.... rasanya semalam baru secara rasminya laman web dia lenyap.. kesian laa pulak...
    10. z0mbi_
      z0mbi_
      hurmm..aku br2 ni pun dah rancang nak order kat Smrt Prtnr.. dah bincang pun dgn dia nak amik 200 tiap bln(sbb limited).. tp xjd sbb ada sbb2 tertentu.. tgk2 br2 ni dah tutop plak..


      hurmm.. bisnes topup ni mmg jalan laju.. dulu aku kat UiTM arau seminggu aje dkt 150 kad bole jln.. satu kad aku bli rm9.50 utk maxis, aku try bodek cina kedai nset tu.. sbb aku nak bli 50 kad sekali dia bg la..

      sekarang kat UiTM shah alam ni xbt plak, sbb kolej kediaman punya binaan xsesuai utk jual beli.. susah org nak dtg beli..

      tp kalau ada org nak jual prepaid +-rm9 aku contact la aku..
      jumlah kad boleh bincang.. :)
    11. shadow_shad
      shadow_shad
      saya shah..klu berminat nak meniaga prepaid bolehla contact saya no phone 0132511658..kecil2lan pun takpa..saya ada dkt sekitar PJ ngan Bangsar..modal kecik pun takpa minimum rm 500

      price detail:

      Maxis10 = Rm 9.75
      clcm10 = Rm 9.65
      Clcm5 = RM 4.85
      DG10 = Rm 9.85

      cntct/sms 013 2511658...tq
    12. Han
      Han
      jual prepaid ni memang laju...
      tapi untung sikit sangat...

      tapi kalau kena dgn jalan boleh jadi kaya tu...

      han
    13. daa730
      daa730
      Saudari ni ada kat mana ? Kalau ada di kelantan insyaAllah saya boleh bantu. Dengan modal RM500 pun dah ok. Kad celcom RM10 saya boleh bagi dengan harga RM9.65
    14. ENY
      ENY
      ala kira untung sikit sangat ar... tak boleh ker nak dapat dalam RM9...???
    15. shadow_shad
      shadow_shad
      Salam..nak dpt rm 9 pyhla, mmg susah nak dpt and klu ada pun kenal letak duit on advance...klu COD ni mmg tada aa nak RM 9..anythng klu berminat blh sms/call/email k..tq
    16. abgsabah
      abgsabah
      nak tau sikit, paling minimum rm500 atau bole kurang lagi? kata modal kecik :)

      bole ambik satu jenis kad aje atau kena campur2..
    17. acis32
      acis32
      jual prepaid ni kalau kena gaya boleh dapat untung juga sikit..ala tak kiralah jual pakai kad atau pun jual terus masuk handphone. Janji servis jual yang penting. Saya rasa jual topup secara online melalui handphone lebih sempoi..macam yang mymode buat tu...order jer anytime, anywhere..
    18. ajibtu
      ajibtu
      untung sikit tapi jalan ... :)...
    19. biznezprepaid
      biznezprepaid
      ala/...tak kira la mymode ke mastereload ke mwallet ke apa2 ke..yang penting usaha tu mesti ada..untung kecil tu takper la..sikit-sikit lama-lama jadi bukit kan???
      sorry mencellah
      eyh...nak bawa kad prepaid tu ada kesukaran la sikit..takut-takut nanti tercicir kan dah rugi..kalau guna handphone kira semppoooi gak laa

    Share This Page

Share This Page

Users found this page by searching for:

  1. jual topup kad