Nak juak Paypal

Discussion in 'WTB : Perkhidmatan Bebas' started by teamshell, Sep 14, 2008.

Share This Page

  1. teamshell

    freshman

    Joined:
    Aug 5, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Salam kawan-kawan,
    saya nak jual paypal harga boleh runding

    Add YM : team_shell2008@yahoo.com
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. wgn_white

    Senior

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    2,718
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    RM100 = USD$37

    Nak jual tak?
     
    #2 wgn_white, Sep 15, 2008
    Last edited: Sep 15, 2008
  5. RajaKamil

    RajaKamil Kawan WC Premium
    Active

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    6,752
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +33 / 0 / -0
    Sila berhati-hati. Post dia baru 1. Lagipun ini thread membeli. Bukan menjual.
     
  6. wgn_white

    Senior

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    2,718
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    Eh?
    Tak perasan pulak dah...

    Hehehe... Makasih...
     
  7. teamshell

    freshman

    Joined:
    Aug 5, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    saya nak jual la
     
  8. teamshell

    freshman

    Joined:
    Aug 5, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    dah jual kepada wgn_white
    tunggu dia bank in
     
    #6 teamshell, Sep 15, 2008
    Last edited: Sep 15, 2008
  9. wgn_white

    Senior

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    2,718
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    Ok...

    Dah PM...
     
  10. teamshell

    freshman

    Joined:
    Aug 5, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Finish All....
     
  11. wgn_white

    Senior

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    2,718
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    User ni dan zack_haiway(dia juga) adalah phisher...

    Ah, dah rugi $37 USD... Nasib baik tak ratus-ratus... Syukur...

    Nyesal tak dengar cakap bro RajaKamil... Tulah, apa boleh buat...

    Paypal fund yang dia transfer kena charge back lepas saya transfer ke bank orang tu...

    Nama akaun tu...

    Nik Saiful Anuar... Kalau ada orang suruh transfer ke dalam akaun ni, jangan buat...

    Ish... ish... bikin malu bangsa kita je...
     
  12. mdhilmi

    Senior

    Joined:
    Sep 10, 2006
    Messages:
    933
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    dah pesan, tp x nak dgr..
    aku rasa akaun dia belum verified pun lagi..
    sblm nih dia penah kacau aku mintak itu ini, mls nak layan..
    x sangka plak ada dia bukak thread kat sini..
     
  13. RajaKamil

    RajaKamil Kawan WC Premium
    Active

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    6,752
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +33 / 0 / -0
    no comment
     
  14. wgn_white

    Senior

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    2,718
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    Cuba tengok rate saya...

    Balasan orang tamak?
     
  15. RajaKamil

    RajaKamil Kawan WC Premium
    Active

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    6,752
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +33 / 0 / -0
    aku dah post dekat pengumuman ;)
     
  16. exinco

    Senior

    Joined:
    Apr 14, 2007
    Messages:
    707
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    sori mate. tumpang kena scam. orang ni licik
     
  17. titaniumhijau

    Senior

    Joined:
    Aug 19, 2006
    Messages:
    2,534
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    dia ke? dia ada PM aku dan offer nak jual paypal dia kat aku. Tapi aku tak mau..
     
  18. RajaKamil

    RajaKamil Kawan WC Premium
    Active

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    6,752
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +33 / 0 / -0
    modus operandi dia : buat2 nampak *****.
    transfer fund paypal tu dulu, baru terima bayaran :D

    Camner nak counter?
    Kasi account paypal yg kita tak guna.
    lepas tu, dah transfer ke akaun paypal yg kita guna.
    Then, baru buat pembayaran :D
     
  19. wgn_white

    Senior

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    2,718
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    Tumpang kena scam?
    Pernah kena ke?

    Saya ada sarch email dia... Kat cari gold pun ada... Jadi mangsa...

    Huhuhu... Nak report polis pun susah... Malaysia ada cyber crime section ke?

    Nanti bodo-bodo je lapor polis...
    Nama sebenar tu kat akaun bank dia tu...
     
  20. wgn_white

    Senior

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    2,718
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    AH?
    Bijak-bijak... Tapi nanti akaun tu -ve balance da...
     
  21. RajaKamil

    RajaKamil Kawan WC Premium
    Active

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    6,752
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +33 / 0 / -0
    alahai, biarlah...bukan nye guna pun :D
     
  22. Abooain

    Senior

    Joined:
    Jan 30, 2007
    Messages:
    756
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Yup, berhati-hati dengan Teamshell!!!
     

ibeli4u

Share This Page