Modal RM 30 Dan Pulangan RM 20 Bagi Setiap Agen Top Up Mendaftar Di Bawah Anda

Discussion in 'WTS : Pengiklanan & Pemasaran' started by suhairi, Sep 30, 2008.

Share This Page

  1. suhairi

    Newbie

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    1,193
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Salam Sejahtera Kepada Semua Yang Berminat Untuk Membaca Artikal ini.

    Dari tajuk yang anda baca, anda boleh lihat dengan bermodalkan RM 30, anda boleh mendapat pulangan RM20 bagi setiap ahli baru yang join program ini. Anda boleh mendapat keuntungan lain di samping anda menjual Top Up.:)

    SAYA INGIN MENDAFTAR SEKARANG

    Program ini bukan sahaja menawarkan perkhidmatan menjual Top Up, tetapi anda juga boleh membayar bil-bil hanya menggunakan telefon bimbit anda. Tidak Rugi anda Cuba program ini.:)

    Saya ada menyediakan panduan untuk anda membaca sebelum anda memahami dengan lebih lanjut tentang program ini.
    [​IMG]
    SAYA INGIN MENDAPATKAN PANDUAN PROGRAM INI

    Program ini akan membayar kepada anda sebanyak RM20 jika ada ahli baru yang mendaftar di bawah anda. Ia bukan MLM yang memerlukan beberapa Lavel untuk anda mendapat keuntungan. Tetapi anda terus akan mendapat keuntungan selepas anda menjadi ahli yang berdaftar. Anda akan mendapat RM20 terus untuk ahli yang pertama mendaftar di bawah anda.

    SAYA INGIN MENDAFTAR SEKARANG

    Jika terdapat sebarang masalah, anda boleh PM saya...


    Selamat Mencuba Dengan Program Yang Menguntungkan Ini.
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. suhairi

    Newbie

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    1,193
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Pendaftaran akan di buka semula pada 4 Oktober 2008...

    harap maklum....
     
  5. suhairi

    Newbie

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    1,193
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Pulangan Wang anda kembali sebanyak RM20 jika anda berjaya mencari orang di bawah anda di samping anda menjual top up.

    Anda juga boleh membuat pembayaran bil hanya dengan menggunakan telefon bimbit sahaja. mari join bersama kami...
     
  6. biznezprepaid

    Newbie

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    991
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    mymode nie ke??
     
  7. taukey

    Newbie

    Joined:
    Apr 12, 2008
    Messages:
    833
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bukan mymode. ni mw pay. hehe. tgk lambang macam mobile wallet.
     
  8. usahawanebay

    Newbie

    Joined:
    Sep 12, 2006
    Messages:
    1,092
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Website kurang menarik..tak menonjol sangat.

    Marketing akan jadi lembab..sebab org tgk nampak mcm tak pro..so sape nak join pikir 10 kali..betul ke ni?

    ini pandangan aku...aku pun join prepaid biz..mymode ada..mastereload ada..

    sekarang memang aku tunggu mypay..tapi tak mo join itu web..hohohohoho. jgn kecik hati..perbaiki web tu..
     
  9. suhairi

    Newbie

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    1,193
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    program lebih kurang macam mymode....tapi pulangan lebih menarik bile orang join bawah kita...

    bayaran bil juga boleh di buat melalui program ni hanya guna telefon bimbit saje....

    Selain itu ada bonus2 yang tidak di tawarkan oleh syarikat.... bonus2 ni hanya ditawarkan jika anda mendaftar melalui link di bawah....

    Pendaftaran Program Menjual Top Up

    Bonus2 ini akan di berikan kepada 10 orang yang terawal mendaftar dan membuat pembayaran.
     
    #7 suhairi, Oct 5, 2008
    Last edited: Oct 5, 2008
  10. abdfatah

    Senior

    Joined:
    May 22, 2007
    Messages:
    6,622
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    nak order prepaid jugak ler...
     
  11. suhairi

    Newbie

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    1,193
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    program ni jual prepaid pakai telefon bimbit je... Jika ingin bertanya boleh ke laman web...
     
  12. suhairi

    Newbie

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    1,193
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Belum Terlambat Untuk Saya Memberikan Bonus Sempena Hari Raya.

    Saya akan memberikan peluang kepada 10 orang yang terawal untuk membuat iklan mereka secara percuma apabila anda mendaftar dengan menggunakan link di bawah.

    http://www.cariprepaid.net

    Apabila anda telah membuat pembayaran sebanyak RM30 untuk menjadi ahli, anda boleh PM saya untuk mendapatkan tempat di antara 10 orang yang terawal. Anda juga akan dibantu dengan promosi yang percuma. Contohnya link anda akan di letakkan di dalam ebook percuma.

    Lagi berita baik adalah kepada sesiapa yang mendaftar dan membuat bayaran dan menjadi2 orang yang terawal akan di berikan Top Up RM10 setiap orang secara percuma. Walaupun tak banyak, boleh la...

    Jangan lepaskan peluang ini.

    Daftarlah dengan menggunakan link di bawah...

    http://www.cariprepaid.net
     
  13. highlander

    Senior

    Joined:
    Sep 25, 2008
    Messages:
    1,641
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Sekarang ini bermacam-macam bisnes muncul seperti ini. Pokok pangkalnya yang membezakan di antarakan kebanjiran bisnes yang ada adalah daripada segi konsep yang digunapakai
     
  14. suhairi

    Newbie

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    1,193
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    kita boleh jual Top Up di samping cari agen baru...bukan macam MLM orang atasan yang akan terus kaya...

    Ni kita akan dapat juga keuntungan dari menjual Top Up....
     
  15. suhairi

    Newbie

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    1,193
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Jom join ramai2....
     
  16. suhairi

    Newbie

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    1,193
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    tawaran masih di buka..dapatkan dan daftar sekarang...
     

ibeli4u

Share This Page