Minggu Lepas Sahabat Saya Disaman Jabatan Hasil Tak Bayar Cukai Bisnes Internet

Discussion in 'Sembang Umum' started by johari, Mar 4, 2008.

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Share This Page

  1. johari

    johari
    uix_expand uix_collapse
    Super Senior

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    901
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Saya terima hampir 50 private email, pujuk dan rayu agar saya buat semula post kat sini.

    Jadi saya kata, insyallah kalau ada "great story" baru saya akan posting.

    So, hari ini saya ada so huge and very interesting story to publish, ceritanya gini , minggu lepas saya ada pi makan
    kat kedai sahabat saya di Kepala Batas, S.Perai.

    Lepas tu dia ada bercerita tentang dia disaman kerana tak membayar cukai perniagaan di Internet????
    Saya nak tanya kat Moderator, adakah benar kita kena bayar income tax ebiz ni?

    Kalau diikutkan logiknya, memanglah kena sebab itu adalah perniagaan so let the Moderator give explanation>

    Tq:cool:
     
  2. Loading...


Share This Page

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Users found this page by searching for:

  1. macam mana nak lari dari lhdn