Mercedes CLK230 - RM80,000 , BMW320i - RM25,000 , Jom beli kereta idaman semua

Discussion in 'Sembang Umum' started by networkmalaysia, Jan 26, 2007.

Share This Page

  1. networkmalaysia

    Newbie

    Joined:
    Dec 8, 2006
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Murah gila, Kastam akan auction kereta.

    sekarang kereta mewah ni Bukan lagi idaman, tetapi ianya menjadi REALITI, semoga Berjaya
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. lynn

    Newbie

    Joined:
    Aug 21, 2006
    Messages:
    322
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    wah... bestnya... cepat cepat sapa yg kena!
     
  5. mysticmind

    Senior

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    1,414
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    highest bidder win.. and... CASH ONLY. :)
     
  6. regsolid

    Newbie

    Joined:
    Jan 29, 2007
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    saya nak cari 4x4 ada tak ? kalau ada boleh lah contact saya , nak tukar kereta baru laksssss.. ahakssssss kalau ada ofer ok gaks
     
  7. axfire

    Newbie

    Joined:
    Jan 10, 2007
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    idaman menjadi realiti?...kereta2 tuh bleh wat loan ke? heheh confuse..tak pernah beli pon kereta kastam
     
  8. joerzoe

    Newbie

    Joined:
    Aug 1, 2006
    Messages:
    279
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Every year rasanya kastam akan wat lelong camni.Nak clearkan stok barang2 yang dirampas sepanjag tahun.biasanya awal tahun.Kumpul duit dulu banyak2 ek.next year awal tahun bile bukak lagi lelong camni kita leh gi bid.

    p/s jeles tengok member beli laptop kastam rm500 je masa lelong kastam 2004.
     
  9. syia

    Senior

    Joined:
    Sep 7, 2006
    Messages:
    314
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    brgan lelong ni..masih bagus ke ye? memang buat tiap2 awal tahun??
     
  10. mysticmind

    Senior

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    1,414
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    Lelong bermakna CASH ONLY.

    kalau bleh buat loan.. dia tak dipanggil lelong :p
     
  11. tokwan

    Newbie

    Joined:
    Sep 4, 2006
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    tu sumerr rege start bidding tu tu... kalu dpt rege tu mmg best arr tapi jgn harap laa... simpan dulu hasrat pakai keta mewah... clear existing mortgage dulu.
     

ibeli4u

Share This Page