1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Menipu dengan pakej umrah...

Discussion in 'Sembang Umum' started by abdfatah, Jun 19, 2009.

Share This Page

  1. abdfatah

    Senior

    Joined:
    May 22, 2007
    Messages:
    6,622
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    macam macam cara nak menipu... tipu dengan pakej umrah pun jadi jugak punya cerita... apa kes tipu pakej umrah???

    bukan mudah nak kumpul duit untuk buat umrah... senang-senang kena tipu dengan pakej umrah...
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. mamatpenang

    Senior

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    2,472
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +3 / 1 / -1
    pergh bab agama pun nak tipu ka bengong tul
     
  5. pheyz

    Senior

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    955
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    yup...parents aku pn dh tkena 2 minggu yg lepas..
    hangus RM15k! :(
     
  6. ZMLprepaidmurah

    Newbie

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bahaya2...syarikat pun penipu
     
  7. crew

    Newbie

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    huhu camtu pun ader... xde bnde lain ker nk tipu...
    ade lak main2 guna umrah.. teruk la
     
  8. highlander

    Senior

    Joined:
    Sep 25, 2008
    Messages:
    1,641
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    hai...mcm ini punya spesis pun ada ker???
    ingatkan dah pupus
    seronok skejap, azab yang lebih
     
  9. mfaiz

    Senior

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    1,930
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    siapa tahu nama company tu...?
     
  10. crew

    Newbie

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    a,ah.. xkn xleh kesan company tu.... xde ape2 tindakan kne ke?
    mcm² dh zmn skrg nie....
     
  11. Imabiz

    Senior

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    13,613
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    ala... benda nie dah byk berlaku.. mungkin org yang same tetap tak serik.. pindah ofis kat sane lak.... tunggu je la azab allah...
     
  12. ERA_SIBER

    Newbie

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    1,699
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    mati kena sambar petir ni... bab agama pon menipu.kejam2
     
  13. crew

    Newbie

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ermm.. kekadang sb kelalaian kita juga
     
  14. izzatz13

    Newbie

    Joined:
    Nov 18, 2006
    Messages:
    162
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    tapi still tak patut laa..kok ye pn nk menipu..aduyai..giler ke aper
     
  15. khairilz

    Senior

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    2,519
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +7 / 0 / -0
    bunuh terus pun xpe..
    orang warga emas susah cari duit untuk pergi umrah
    dorang dengan senang ambil dan lari
     
  16. modzli

    Newbie

    Joined:
    May 31, 2009
    Messages:
    191
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    makan duit tak berkat...
    sampai tua papa kedana.....:mad:
     

ibeli4u

Share This Page