31/12/2015

Mendapatkan 5000 Friends Dalam Facebook Dalam Masa 10 Hari

Discussion in 'Teknik Pemasaran Internet' started by zuraidi, Mar 23, 2010.

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Share This Page

  1. zuraidi

    zuraidi
    Expand Collapse
    Senior

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    717
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10 / 0 / -0
    Forum ni macam sunyi je saya tengok sejak akhir-akhir ni, jadi saya harap dengan perkongsian ini dapat memeriahkan lagi forum.

    Mendapatkan 5000 Friends Dalam Facebook Dalam Masa 10 Hari

    Menggunakan software? Outsource? Manual?. Kalau anda pikir itu yang saya nak kongsi, anda SILAP!

    Kita tak perlu keluarkan duit beli software dan sebagainya untuk mendapatkan 5000 Friends Dalam Facebook. Kita akan menggunakan kemudahan yang disediakan oleh Facebook untuk mendapatkan friends yang banyak ini.

    Untuk pengetahuan, 5000 friends adalah jumlah maksimum friends yang anda boleh ada dalam sesuatu akaun FB.

    Untuk apa banyak-banyak friends dalam FB anda? MARKETING POWER! (saya akan terangkan lebih lanjut nanti dibawah)

    Bagaimana?

    Pernah dengar fungsi upload contact file dalam FB? Log in akaun FB anda dan klik friends disebelah kanan anda. nampak tak?

    Melalui fungsi ini anda dapat upload email list dalam format CSV (excel). Apabila email list tersebut berjaya diupload, FB akan hantar secara automatis friends request kepada semua email list yang terdapat dalam email list tadi, dimana email-email tersebut telahpun berdaftar dengan FB. Jadi lebih besar email list anda, lebih banyak friend request yang akan dihantar, lebih ramai anda akan mendapatkan kawan dalam akaun FB anda.

    Masalahnya sekarang bagaimana untuk mendapatkan email list itu? Jawapan Leads. Banyak forum yang menawarkan Leads atau email list secara percuma (saya tak nak beritau dimana, Google je)

    Setiap hari saya masukkan 5000 friends request dan biasanya lebih 10% akan add saya. Jadi anda hanya perlu ulangi cara ini setiap hari selama 10 hari dan anda pasti akan mendapatkan 5000 friends. Malah anda mungkin akan mendapatnya lebih awal dari 10 hari.

    Apabila anda telah pun mempunyai banyak friends dalam FB anda boleh buatkan fan page dimana di situ anda akan berkongsi tips-tips yang berguna sambil mempromosikan produk anda (affiliate)

    Ingat, FB adalah viral. Dengan 5000 friends mesej anda akan tersebar lebih dari 100,000 friends kerana setiap kawan kepada kawan-kawan anda tadi akan dapat melihatnya.

    Jika anda perlukan LIVE show bagaimana hendak melakukannya, maklumkan di thread ni. Takut tak paham....:)
     
    • Like Like x 10
  2. Loading...


Share This Page

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Users found this page by searching for:

  1. dalam sehari boleh add berapa ramai kawan di fb

    ,
  2. cara untuk menyemak berapa rakan di fb