mcm mana nk download movie ?

Discussion in 'Ada Sesiapa Yang Tahu...' started by Aone, Jun 12, 2011.

By Aone on Jun 12, 2011 at 7:11 AM
  1. Aone

    freshman

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Assalamualaikum w.b.t. n salam sejahtera semua...

    boleh saya tahu kat mana dan macam manakah step utk mendownload movie ?:-/
     
  2. Loading...


Tags: this article has not been tagged

Share This Page

Comments

Discussion in 'Ada Sesiapa Yang Tahu...' started by Aone, Jun 12, 2011.

    1. MDHAFiZ
      MDHAFiZ
      Waalaikumusalaam..nak Download movie melayu ke english. Kalau download movie Melayu try search kt google dengan kata kunci ini " Nama Movie + single link download " banyak web/blog tempat download movie tapi saya tak ingat sbb banyak sangat. itu pun kalau movie itu sudah diupload oleh hamba Allah yg bermurah hati...movie english lagi lah senang nak download..

      Pastikan yang free ok?? fileserve..megaupload search..filesonic search..rapidshare..dan banyak lagi..
      Harap boleh membantu :)
    2. Keyboard
      Keyboard
      Sekarang ne tak best da nk downlaod 2 ne ,takut kena saman berjuta tak padan huhu!!
    3. syedmaster
      syedmaster
      tp skrg SKMM nak dok block da filesharing website..
    4. Judin
      Judin
      boleh pegi kat sini.. syok.org macam2 ada :) hehe
    5. akulelaki
      akulelaki
      aku biasa download kat youtube guna orbit downloader...cepat dan mudah...
    6. MDHAFiZ
      MDHAFiZ
      aku tolong orang download je bro..
      kt youtube aku pun pernah download sekali dua....
      kalau drama boleh kot..
    7. Hairul WC
      Hairul WC
      senang search kat google.. melalui forum2 oversea...
    8. Syed Fauzi
      Syed Fauzi
      English guna torrent jer :)
    9. KnightRider
      KnightRider
      apa susah...
      pergi jer la kt syok.org dan gempak.org...
      kalau nk filem/drama omputih yg cepat update pergi jer la kt forum.tvfreeload.org

      p/s mod bleh delete thread/post nie sbb ada mslh copyright :)
    10. redfar
      redfar
      nampaknya laman3 download nak diblock.. huhu..
      sape2 yang ade file kat situ cepat2lah buat backup..

      kalau nak download movie aku selalu g kat jieazzmovie dot net

    Share This Page

Share This Page