31/12/2015

Mari kongsi petua menurunkan kadar bacaan kencing manis. Bantu saya :'(

Discussion in 'Sembang Umum' started by aurora ice, Dec 14, 2010.

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Share This Page

  1. aurora ice

    aurora ice
    Expand Collapse
    Active

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    2,204
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Salam..

    Ada siapa2 yg tahu petua bagaimana nak turunkn reading kencing manis tak..?
    Harap boleh la share sama2 ya..

    Begini, ayah sy ada kencing manis..
    Tp dia mmg control, jaga makan minum.
    Tapi tempoh hari dia sakit teruk, since then reading kencing manis main2 kat 15-24.
    risau betul..

    Biasanya bawah 10 ja sebelum2 ni.

    Ada org kata, minum air rebusan kacang bendi.
    Ayah sy dah cuba, tapi tak berhasil

    Sekarang tgh cuba air rebusan daun mengkudu.
    Tak berapa berkesan juga.


    Dah makan ubat hospital, ubat itu ini, pun tak berkesan.

    Harapan sy, kiranya ada sapa2 yg tahu petua, atau ubat2 yg betul2 berkesan,
    sy pohon kongsikan di sini.

    Terima kasih!!
     
  2. Loading...


Share This Page

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Users found this page by searching for:

  1. beras utk kencing manis

    ,
  2. beras yang sesuai untuk pesakit kencing manis

    ,
  3. petua turunkan bacaan kencing manis

    ,
  4. petua nak turunkan kencing manis