Malaysia Best Blog 2015

Discussion in 'Sembang Umum' started by ohduit, Jan 25, 2015.

Share This Page

  1. ohduit

    Newbie

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Semakin ramai yang sertai contest SEO Malaysia Best Blog 2015. Agaknya ada tak otai-otai SEO WC nak turut sama memeriahkan contest tesebut ya :D:D:D

    Mana tau otai-otai SEO WC boleh kasi keluar lagi teknik superb & hebat :>:>:>
     
    • Like Like x 1
    #1 ohduit, Jan 25, 2015
    Last edited: Jan 27, 2015
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. kuchalana

    Senior

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    527
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10 / 1 / -0
    saya dah join bro..duk tunggu juga otai-otai yang lain turut serta memeriahkan contest nie
     
  5. ohduit

    Newbie

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Awak pun top ranking sudah ni, kalau menang contest agaknya boleh share teknik SEO yag digunakan tak.. hehe:D:D

    Sharing is caring kata orang..>:D<
     
  6. reezluv

    Senior

    Joined:
    Jun 5, 2006
    Messages:
    4,016
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    dh join dah..tak harap apa apa pun...sekadar memeriahkan majlis..:D
     
  7. kuchalana

    Senior

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    527
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10 / 1 / -0
    hu3..saya tak ada apa yang nak dikongsi...tips semua dibaca dari blogger otai juga
     
  8. ohduit

    Newbie

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Sama-samalah kita lakukan case study tentang teknik SEO :) mana tau ada yg menjadi
     
  9. ohduit

    Newbie

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Terima kasih join, lagi ramai lagi meriah lagi best, baru rasa semangat persaingan itu naik tinggi .. hehe :D :D :D :D
     
  10. kuchalana

    Senior

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    527
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10 / 1 / -0
    insyallah kita sama-sama kongsi ilmu nanti..lagipun ramai otai yang join nie...mesti lagi banyak ilmu dapat dikongsi nanti
     
  11. AyaBizz

    Senior

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    338
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Female
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Saya baru nak join... hihihihi
     
  12. kuchalana

    Senior

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    527
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10 / 1 / -0
    blogger hebat jugak nie...semoga berjaya
     
  13. Mohd Zulhilmi

    Senior

    Joined:
    Mar 5, 2011
    Messages:
    330
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Good luck semua!
     
  14. titaniumhijau

    Senior

    Joined:
    Aug 19, 2006
    Messages:
    2,534
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    haha..

    kat sini pun ada.
     
  15. kuchalana

    Senior

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    527
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10 / 1 / -0
    haish..otai dah kembali..risau aku nie
     
  16. ohduit

    Newbie

    Joined:
    Jul 25, 2009
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Nanti saya cek penyertaan anda :)

    Harap semua dapat bersaing dengan sihat.. :D :D

    Semestinya bro :)

    Otai nanti keluarkan semua teknik superb
     
  17. ismailn

    Newbie

    Joined:
    Jan 29, 2015
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Confirm lah blog kawe bukan Malaysia Best Blog 2015, tapi rasanya ia not the worst jugak lah kan :D
     
  18. kuchalana

    Senior

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    527
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10 / 1 / -0
    isk bro ni pun blogger hebat juga nie
     
  19. ismailn

    Newbie

    Joined:
    Jan 29, 2015
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    He he.. ayat penyejuk hati... Tqvm
     
  20. titaniumhijau

    Senior

    Joined:
    Aug 19, 2006
    Messages:
    2,534
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    haha.

    dah tak larat.

    biar aje la.

    bizi dengan kelas upsr 2-3 bulan nih.
     
  21. kuchalana

    Senior

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    527
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10 / 1 / -0
    merendah diri pula bro
     
  22. MrDisc

    Veteran

    Joined:
    May 3, 2008
    Messages:
    2,820
    Likes Received:
    53
    Trophy Points:
    48
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +58 / 1 / -0
    Kitab kaler pink bro kan ada... tak larat pon dah oto apa kisah..gugel sedia utk ditawan oleh en titan ( bukan adik beradik en mimpi ya.. :D )

    Bebudak UPSR kalo cikgunya ajar cara buat backlink pastue bayar upah mkn nasi lemak + air sirap + pas kelas prep ptg mkn cendol lagi..silap2 haribulan terus mencanak jek kan en titan.. :p

     

ibeli4u

Share This Page