Macamana cara nak delete email

Discussion in 'Ada Sesiapa Yang Tahu...' started by BrotherFahmi, Mar 28, 2010.

By BrotherFahmi on Mar 28, 2010 at 10:12 PM
  1. BrotherFahmi

    Senior

    Joined:
    Jan 29, 2009
    Messages:
    221
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Pada sesiapa yg guna email gmail...email yg saya terima terlampau bnyk...trutama skali email promosi, ada x cara nak delete smua email yg kita x suka dlm satu masa...

    contohnya saya nak delete smua email dari Si A ni yg melmpau bnyk smpi beribu2..sarat dgn email promosi,

    sy dh try cr tp msh x jumpa caranya..berbeza dengan yahoo mail kita blh delete seberapa bnyk email yg kita nak dlm satu masa tanpa had
     
  2. Loading...


Tags: this article has not been tagged

Share This Page

Comments

Discussion in 'Ada Sesiapa Yang Tahu...' started by BrotherFahmi, Mar 28, 2010.

    1. Kayrol Anwar
      Kayrol Anwar
      Bro kena tukar jadi STANDARD VIEW...kat atas sebelah kanan tu ada "standard view"

      lepas dah tukar ....pilih all dan delete la
    2. dandelion
      dandelion
      Guna function Advanced Search.. kat field 'From' masukkan nama Si A... bila dah keluar result tunjuk semua email dari Si A, select all dan delete.
    3. BrotherFahmi
      BrotherFahmi
      Mr khan..still x dpt, cz dpt delete 20 email je skali, dh try standard x dpt gak..

      Situasi sekarang adalah email Si A ni ada smpi beribu2 kat dalam inbox saya.. kalau email berbeza xpa ni email yg sama berulang kali..

      Andaikata Si A ni ada 1000 email, saya perlu delete 50 kali baru smua email dia saya habis buang coz sy hanya blh delete 20 email saja dlm satu2 masa...masalah untuk email Gmail, email yahoo ok je nak delete smua skali gus...
    4. Masrizal Mastor
      Masrizal Mastor
      buat search email utk si A

      bila dapat result, klik All utk tick semua email

      akan keluar satu link di atas email pertama dengan ayat begini >> Select all conversations that match this search

      klik pada link tersebut... dan klik delete.... abis semua....
    5. abdfatah
      abdfatah
      email apa sampai beribu2 tu... sumbat dalam spam box aje laaa... pastu delete all...
    6. BrotherFahmi
      BrotherFahmi
      ok thanks all..amat mebantu,
    7. adiex
      adiex
      info yang bergune wat aku juge,, email aku kene spam sampai dah tak larat nak buka.

      sekarang ni ade 14k unread email, semua ni gara2 kena spam ngan yahoo group & email promosi laa. adui
    8. paktamduda
      paktamduda
      Ni mesti kes daftar kat mana2 group ni..ada satu email aku sampai 5K sehari email masuk..last2 biar je lah..
    9. dandelion
      dandelion
      Senang je nak buat... search email, guna 'from'.... tulis nama group tu... bila keluar semua, deletelah.... lepas tu boleh unsubscribe je atau buat filter... jangan bagi masuk inbox.... biar dia penuhkan folder tu je....
    10. BrotherFahmi
      BrotherFahmi
      korang kira ok lh tu..sy stakat ari ni..ada 307050 dlm email...sanggup ke korang nak tengok email bnyk2, klu bginfo berguna ok gak..tp klu dh tiap ari bg promosi mau meluat...klu sorang xpe, ni banyak giler.. ade gak kes yg sorang im tu blh anta 3 email yg sama dlm hari yg sama, nak buat email baru syg plak email lama ni coz tempat kita nak berhubung ngan member2 kite..

    Share This Page

Share This Page

Users found this page by searching for:

  1. cara nak delete email gmail

    ,
  2. cara padam email