Macam mane korang majukan bisnes korang ya??...

Discussion in 'Perniagaan Internet' started by kaya, Nov 7, 2009.

By kaya on Nov 7, 2009 at 11:48 PM
  1. kaya

    Senior

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    463
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    salam,
    saya nak tnya ,cmne kamu semua majukan bisnes kamu ...ikut la bisnes apa pun ..janji kita dapat kongsikan idea masing2 ya...
     
  2. Loading...


Tags: this article has not been tagged

Share This Page

Comments

Discussion in 'Perniagaan Internet' started by kaya, Nov 7, 2009.

    1. Imabiz
      Imabiz
      promosi.......
    2. imosnet
      imosnet
      mengikut pengalaman saya yg kerdil ni;
      - iklan/promosi yg baik & jujur
      - khidmat/servis yg terbaik
      - after sales service yg baik
      - hubungan baik dgn manusia 24/7
      - hubungan baik dgn Tuhan 24/7
    3. faezil
      faezil
      kemaskini ilmu dan kemahiran sedia ada
    4. iskandarr83
      iskandarr83
      promosi.. promosi.. promosi.. :D
    5. kaya
      kaya
      a'a yang penting promosi yang konsisten ,mantain dan berterusan ....buat lepak2 sudey...:D
    6. norfazli80
      norfazli80
      setiap hari
      fikir untuk memajukan perniagaan
      rancang dan laksanakan

      begitulah pada esok,lusa dan seterusnya
    7. mamatpenang
      mamatpenang
      macam saya promosi power tahap gila setiap masa

      then motivasikan diri saya lihat buku maybank saya yang update banyak banyak

      then saya ambik duit cam RM4000 kat tangan then buat biz nie dengan keyakinan tinggi leh dapat lebih rm4000 kat tangan saya

      Bayangkan la saya hebat saya power juga sentiasa kata kat diri saya saya mesti jadi jutawan

      saya ada pengalaman banyak

      bukan setakat promosi motivasi diri pun mesti ada

      jangan lupa doa pada Allah Taala sebab Dia yang bagi rezeki
    8. pjutawan aka mhnizam
      pjutawan aka mhnizam
      semangat mamatpenang tahniah....promosi keyword utk sukses
    9. dr_zool
      dr_zool
      jage gk hubungn dgn tuhan..
    10. Azwan
      Azwan
      Kena usaha betul2, promosi betul2, jgn spam.

      Lepas tu jgn lupa bertawakal, ingat tuhan. InsyaAllah bisnes akan maju.
    11. topo
      topo
      promosi tu penting.. dan ada testimonial yg baik dari customer.. :D
    12. dgmax1
      dgmax1
      Doa , usaha , sabar Key To Success!!!
    13. zudierahman
      zudierahman
      Perniagaan internet sama je lebih kurang dengan perniagaan biasa...relationship dgn pelanggan juga agak penting juga... ;-)
    14. mamatpenang
      mamatpenang
      ye anggap customer macam member baik

      selalu keep in touch lagi satu boleh spam

      jangan spam dengan email tak rock jawapannya tak best sebab bersaing dengan email lain

      spam la dengan sms ke no handphone result gempak terus ke pengguna
    15. uis
      uis
      ha ha ha spam email... idea yg smart...
      nanti jadi macam Maxis, Digi dengan Celcom pulak...
    16. Mr.Awie
      Mr.Awie
      Nak majukan bisnes dengan promosi boleh dengan pelbagai cara.Tapi jangan melampau sangat.Riak dengan diri sendiri.Taksub dengan apa yang kita dapat sekarang. Jangan ingat dengan berjaya dapat berpuluh ribu kat internet dah bermegah diri beranggapan diri itu jutawan dan sifu. Ingat..promosi biarlah berpada-pada. Tak semestinya sekarang berjaya,esok lusa akan berjaya juga. Banyak lagi yang perlu belajar. Rasul kita yang sudah menjadi utusan tuhan tu pun masih tetap belajar semasa hayatnya dan tidak riak. Sentiasalah merendah diri. Tuhan suka dan rakan-rakan pun suka. Ingatlah..kalau rasa diri tu kaya-raya,masih ada lagi yang lagi kaya-raya dari kita.Ingatlah 5 perkara sebelum tibanya 5 perkara....
      Last edited: Nov 13, 2009
    17. zakeri
      zakeri
      guna pelaris .... huhuhuhuhu :D
    18. tenteraangin
      tenteraangin
      paksa orang beli.. hehehhe :)
    19. Imabiz
      Imabiz
      saye cari ramai kawan untuk bisnes nie,,.

    Share This Page

Share This Page