31/12/2015

Macam mana nak buat akaun maybank2u?

Discussion in 'Ada Sesiapa Yang Tahu...' started by PinguSpy, Jun 25, 2010.

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Share This Page

  1. PinguSpy

    PinguSpy
    Expand Collapse
    Senior

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Messages:
    7,345
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    aku taw soalan ni agak n00b .. tp sebenarnye kn...... aku belum ada + buat lg maybank2u even aku dah bertahun ada akaun maybank..

    maybe sebab jarak maybank dgn rumah aku 3km je.. sebelah maybak dah publick bank.. sebelah public bank dah cimb..
    tu yg pemalas nk bukak..

    hari ni aku nk bukak.. masuk web maybank2u..
    register... yg aksess number tu ape??
    aku masuk number kad... tp dia ckp service unavailable etc..

    or ade sesuatu yg aku miss?

    cmne nk transfer duit dari akaun maybank ke akaun lain or bank lain pakai maybank2u?? <---- sorry.. aku mmg tataw..

    buta it kn ..:( :(
     
  2. Loading...


Share This Page

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Users found this page by searching for:

  1. macam mana sign up maybank2u akaun