Macam mana nak beli kereta mewah dekat Johor atau Singapore?

Discussion in 'Sembang Umum' started by hafreze, Jul 4, 2009.

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Share This Page

  1. hafreze

    hafreze
    uix_expand uix_collapse
    Senior

    Joined:
    Sep 15, 2007
    Messages:
    276
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Semalam, aku ada suggest kat kawan, teringin nak angkat kereta nissan fairlady, tapi kalau ikut pricing kat Malaysia, and motor trader, harga dalam 140 ribu - 180 ribu.

    And , aku tengok ade version unregister, apa benda tu? sorry, memang blur sangat2

    and, siapa-siapa ada pengalaman angkat kereta 2nd hand mewah kat singapore atau johor?

    dengar cerita, kereta kat sana lagi murah, just nanti kita kena bayar tax nak bawak masuk je la.

    If ada, sila share erk. hehe
     
  2. Loading...


Share This Page

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Users found this page by searching for:

  1. kereta scrap singapore siap geran

    ,
  2. kereta scrap singapore untuk dijual

    ,
  3. harga kereta mewah singapore

    ,
  4. kereta singapore register malaysia,
  5. resiko pakai kereta scrap singapore,
  6. risiko kereta scrap singapore,
  7. kereta skrap mewah,
  8. tarik kereta scrap singapore,
  9. kereta recon singapore,
  10. kereta scrap singapore