Lucky Draw. Comment Contest RM50

Discussion in 'Sembang Umum' started by Nurul Luvleey, Aug 6, 2008.

Share This Page

  1. Nurul Luvleey

    Newbie

    Joined:
    Feb 13, 2007
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Huhu...terasa lama tak buka thread kat sini..atau sememangnya sy sendiri yang jarang buka hehe..

    Ok..sempena hari yang begitu indah ini iaitu sempena hari lahir saya yang ke 24, saya ingin membuka satu contest beri komen di blog saya Pereka grafik Malaysia.

    Pertandingan ini adalah pertandingan lucky draw dan siapa-siapa sahaja boleh jadi pemenang...tiada pengalah :D

    Prize: RM50.

    Bagaiman nak sertai:

    1. Beri komen di mana2 pos di syoksyok.

    2. Jangan lupa beri username wc anda di bawah pos.

    3. Pastikan anda subscribe rss blog saya :) (untuk saya hantar pengumuman pemenang terus ke emel)

    4. Kemudian pos di thread ini 'Heppy birthday Luvlee!' ;P

    Pada penghujung hari rabu ini iaitu pada 12 malam nanti saya akan pos video bagaimana proses pemilihan pemenang dijalankan: Masuk botol, goncang dan lihat nama siapa yang keluar.

    Syarat: Komen jangan spamming plak.

    Itu sahaja...let the game begins..enjoy..
     
    #1 Nurul Luvleey, Aug 6, 2008
    Last edited: Mar 22, 2015
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. TheReds

    Senior

    Joined:
    Jan 3, 2007
    Messages:
    2,375
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    hepi besday luvlee..
    nak tempah design x dapat2 lagi..
    asik full je manjang..
     
  5. abdfatah

    Senior

    Joined:
    May 22, 2007
    Messages:
    6,622
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    nak join ke tak nak nih... tak nak join laa... ramai sangat competenya... hahahahaa...
     
  6. Nurul Luvleey

    Newbie

    Joined:
    Feb 13, 2007
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Hehe..belum cuba belum tahu.. :)
     
  7. Nurul Luvleey

    Newbie

    Joined:
    Feb 13, 2007
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0

    Time kasih the reds :)
    Boleh je email saya bincang design atau tempah slot.
     
  8. Nurul Luvleey

    Newbie

    Joined:
    Feb 13, 2007
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Nampaknya setakat ini hanya satu entry sahaja:

    1. TheReds

    Nama TheReds telah saya masukkan ke dalam botol. Tinggal 10 jam sahaja lagi. Jika tiada pesaing, RM50 terus menjadi milik TheReds.
     
  9. aku

    aku
    Senior

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    2,066
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    sebagai support... aku join gak... ish kalau aku tau boleh bukak thread gini dalam ruang sembang baik aku bukak offer aku di sini... hmm..

    Heppy birthday Luvlee!
     
  10. aku

    aku
    Senior

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    2,066
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    Dapat error message:
     
  11. miziology

    Newbie

    Joined:
    Oct 30, 2007
    Messages:
    94
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    nk join gak hihi

    Heppy birthday Luvlee!
    semoga lg masyuk pasni n bahgia slalu :)
     
  12. Nurul Luvleey

    Newbie

    Joined:
    Feb 13, 2007
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Mungkin dikira spamming kot hehe..ok saya dah fix. Boleh cuba pos semula.
     
  13. Nurul Luvleey

    Newbie

    Joined:
    Feb 13, 2007
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Thank you miziology.


    Ok, nama-nama dalam botol setakat ini:

    1. TheReds
    2. miziology
    3. En. Aku
     
  14. aku

    aku
    Senior

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    2,066
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    kali ni takde error.. tapi tetap dianggap spam.. :(

     
  15. Nurul Luvleey

    Newbie

    Joined:
    Feb 13, 2007
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0

    Ok..komen en Aku saya dah approve :D
     
  16. RajaKamil

    RajaKamil Kawan WC Premium
    Active

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    6,752
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +33 / 0 / -0
    huhu, boleh join gak ni...mana lah tahu kalau kena. Tak payah lah saya keluar duit sendiri bayar pemenang saya nanti.

    :)

    Hepi besday luvlee
     
  17. nabieel

    Newbie

    Joined:
    Jul 8, 2007
    Messages:
    287
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Em..macam best je..ha3..syoknya dapat duit..

    ‘Heppy birthday Luvlee!‘
     
  18. HamidSalim

    Newbie

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    644
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Selamat hari jadi kak...semoga akak bahagia selalu :)
     
  19. Nurul Luvleey

    Newbie

    Joined:
    Feb 13, 2007
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Terima kasih semua..isk isk..

    Ok, nama-nama dalam botol setakat ini:

    1. TheReds
    2. miziology
    3. En. Aku
    4. RajaKamil (spamkarma sekat komen dari awak, lepas disable komen terus hilang)
    5. nabieel
    6. saladin

    Entah kenapa spamkarma kuat betul menagkap komen, last2 saya disable je spamkarma untuk hari ini.

    Tinggal 10 jam sahaja lagi.
     
    #17 Nurul Luvleey, Aug 6, 2008
    Last edited: Aug 6, 2008
  20. tazamfn

    Newbie

    Joined:
    Jun 7, 2006
    Messages:
    632
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Happy Birthday Luvley moga panjang umor ye...ho ho mana tahu leh dapat RM50 + banner yg tempah tadi free ho ho gurau jek :smile:
     
  21. Masrizal Mastor

    Senior

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    1,766
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    'Heppy birthday Luvlee!' ;P
     
  22. Nurul Luvleey

    Newbie

    Joined:
    Feb 13, 2007
    Messages:
    192
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Terima kasih Taza n Rizal.

    Ok, nama-nama dalam botol setakat ini:

    1. TheReds
    2. miziology
    3. En. Aku
    4. RajaKamil
    5. nabieel
    6. saladin
    7. Tazamfn
    8. RizalHardy

    Tinggal 5 jam sahaja lagi.
     

ibeli4u

Share This Page