1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Logo PERCUMA Untuk Bisnes Anda

Discussion in 'WTS : Pengiklanan & Pemasaran' started by aminbeb, Jan 12, 2009.

Share This Page

  1. aminbeb

    Senior

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    1,140
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    Salam Kawan2....

    Hari ni saya ingin menawarkan servis mencipta LoGO website atau blog secara percuma untuk anda.
    Kepada sesiapa yang berminat menyahut tawaran saya sila reply thread ini. Terhad untuk 2 orang
    sahaja . Tempoh siap logo adalah selewat-lewatnya selama 1 hari bekerja.
    ok ni portfolio logo yang telah saya cipta:

    1) [​IMG]

    2) [​IMG]

    3) [​IMG]

    Saya juga ada menawarkan servis berbayar utk mencipta logo. dan caj servis pada tawaran ini adalah
    hanya RM7.00 atau 3Usd satu logo bagi 5 orang pertama sahaja - (First come first serve).
    Kadar biasa adalah RM 25 atau 8 USD bagi satu logo.


    Ni email paypal: amin_tambahduitpoket {at} yahoo.com
    No akuan maybank:1289623483




    ok, satu dah serve untuk Razif.
     
    #1 aminbeb, Jan 12, 2009
    Last edited: Jan 13, 2009
  2. Loading...


  3. nasa_nyer

    Senior

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    711
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    salam..ada 1 tempat free lagi kan?

    boleh bro buat untuk blog saya?

    kerenahdunia.com

    thanks...
     
  4. countll

    Newbie

    Joined:
    May 12, 2007
    Messages:
    236
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    salam.aminbeb memang best..aku punya logo pon gempak habis...nanti dah siap setup aku bagitau la....pada sesapa yang nak lagi meh la masih open katanya..rm7 je.....sok dah naik rm15...
    sementara tu..sesapa yang nak webhgosting free 1 G ble la PM aku...nak tolong je....amin beb dah tolong aku.AKU PON NAK TTOLONG ORANG JUGAK...SALAM
     
  5. aminbeb

    Senior

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    1,140
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    ok, yang percuma dah full. ada sesiapa yang berminat boleh wat tempahan sekarang. Just 2USd atau RM7 bagi 5 orang pertama.
     
  6. nasa_nyer

    Senior

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    711
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    alaa..dah full ke? ok laa saya tempah yang RM7 satu ek?

    untuk blog saya kerenahdunia.com.

    ok tak?
     
  7. aminbeb

    Senior

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    1,140
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    ok, ni maklumat maybank: 1124 7306 7899
    mail paypal: spt post pertama thread ni.
     
  8. nasa_nyer

    Senior

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    711
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    ok bro..info & payment made..plz check pm.
     
  9. aminbeb

    Senior

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    1,140
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0

    logo anda akan diproses secepat mungkin. Siap nanti sy akan inform k.
     
  10. countll

    Newbie

    Joined:
    May 12, 2007
    Messages:
    236
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    sayyapunya camana bro..hehe...nakkepastian je..hehe.terima kasih
     
  11. milsum

    Newbie

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Messages:
    256
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    pergh...laku beb...
    mcam pisang goreng...
     
  12. aminbeb

    Senior

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    1,140
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    arini, ni baru dapat online. dari pagi tadi ke klinik kerajaan (hantar isteri rawatan mengandung :)) baru skang siap.... fuh memang letih.

    ok, bro punya dah siap, sila check PM.
     
  13. aminbeb

    Senior

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    1,140
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    ok logo nasa dah siap. pls chek PM.
     
  14. Razif

    Senior

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    3,186
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    bro aminbeb,

    thanks so much...

    great job!
     
  15. aminbeb

    Senior

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    1,140
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    ok, sama2. Kuota bagi harga RM7 dah penuh. Siapa yang berminat boleh dapatkan sekarang dengan harga biasa hanya RM 25.
     
  16. nadieyaa05

    Newbie

    Joined:
    Dec 18, 2007
    Messages:
    1,669
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    salam bro Amin,

    mintak maaf lmbt sket. Produk yg nak suh wat banner tu ada masalah lak.
    Xpe la sy nak mintak tolong bro Amin wat banner utk blog sy leh? ni link die, www.snakaz.com. nnti saya akan buat review mengenai perkhidmatan bro Amin kat blog sy. Mekasih ye.. :)
     
  17. nadieyaa05

    Newbie

    Joined:
    Dec 18, 2007
    Messages:
    1,669
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    salam bro Amin,

    mintak maaf lmbt sket. Produk yg nak suh wat banner tu ada masalah lak.
    Xpe la sy nak mintak tolong bro Amin wat banner utk blog sy leh? ni link die, www.snakaz.com. nnti saya akan buat review mengenai perkhidmatan bro Amin kat blog sy. Mekasih ye.. :)
     
  18. aminbeb

    Senior

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    1,140
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    nadieya bleh ciri2 kan tak banner yang camner nadia nak. Perkataan apa yang nak dimasukkan. Tagline & lain2 yang difikirkan perlu. nadieya bleh PM ciri2 yang diinginkan. nanti sy cuba usahakan.
     
  19. aminbeb

    Senior

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    1,140
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    ni logo Razif : [​IMG]

    lain2 sy akan display nanti yer ;)
     
  20. b1naryc0de

    Senior

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Messages:
    360
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Great job aminbeb!

    Ni saya punya logo yang baru dibuat oleh aminbeb..

    [​IMG]
     
  21. aminbeb

    Senior

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Messages:
    1,140
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    tima kasih bro..

    ni countll nyer:
    [​IMG]

    lain2 tu sy post lain kali yer ;)... Insya Allah
     

ibeli4u

Share This Page