1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Lelong Fanpage Paling Murah!!

Discussion in 'Free Report & Domain & Website' started by FaqimiFauzi, Apr 2, 2012.

Share This Page

  1. FaqimiFauzi

    Newbie

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Assalamualaikum wbt,

    Saya xnak hurai panjang-panjang..
    Straight to the point, saya nak lepaskan beberapa fanpage saya yang mana jumlah LIKE yang sangat tinggi..

    UPDATE 17 APRIL

    1) https://www.facebook.com/pages/BILA-SUSAH-BARU-CARI-AKUHUHHH/136122393070415 [RM500] SOLD OUT
    2) https://www.facebook.com/pages/Amboi-amboi-amboi-amboi/156075111124930 SOLD OUT
    3) https://www.facebook.com/pages/Kalau-dia-usik-dragon-wa-kasi-cium-dia-/191363457581003 [RM160] 11,893 likes SOLD OUT
    4) https://www.facebook.com/Dia.Sentuh.Lu [RM300] 20,983 likes SOLD OUT
    5) https://www.facebook.com/Sudah.Cuci.Tangan [RM450] 34,021 likes SOLD OUT
    6) https://www.facebook.com/SayaLikeStatus SOLD OUT
    7) https://www.facebook.com/PokeBanyakKali [RM600] 42,949 likes SOLD OUT
    8) http://www.facebook.com/pages/Lu-org-slalu-makan-smbil-berak-ka/162977420435381 [RM150] 10,143 likes SOLD OUT
    9) https://www.facebook.com/pages/I-Love-Islam/249972995068437 RM700 5,026 likes SOLD OUT
    10) https://www.facebook.com/UstazMukaBuku [RM700] SOLDOUT
    11) https://www.facebook.com/BismillahirahmanirahimYaAllah [RM1500] SOLD OUT
    12) http://www.facebook.com/SialLhaaPuihh [RM700] SOLD OUT
    13) http://www.facebook.com/TakeCareOfTheFlash [RM650] SOLD OUT
    14) https://www.facebook.com/pages/Jozan-maharaja-lawak/115978111815171 [RM170] SOLD OUT
    15) https://www.facebook.com/pages/Mael-Lambung/197470673627299 [RM470] SOLD OUT
    16) https://www.facebook.com/Jester.Junhyung [RM1200] SOLD OUT
    17) https://www.facebook.com/pages/Tolong-arr-pahammm/200580663311474 [RM370] SOLD OUT

    Apa yang akan anda dapat melalui Fanpage ini?

    1. Anda boleh naikkan LIKE fanpage ini dan jualkannya semula dengan harga yang lebih tinggi..
    *-Dibawah merupakan bukti bahawa fanpage membawa keuntungan lumayan kepada anda..
    [​IMG]


    2. Anda boleh menyediakan perkhidmatan pengiklanan di fanpage, perkhidmatan naikkan LIKE dan lain-lain..
    *-Servis ini sangat lumayan kerana permintaannya sentiasa meningkat..
    [​IMG]

    3. Anda boleh mempromosikan produk anda sendiri, link-link affiliate, menaikkan fanpage anda yang lain..

    4. Anda boleh menyebarkan entry blog anda, jika anda seorang blogger..

    Harga adalah TETAP..

    Butiran pembayaran:-

    Maybank - Ahmad Faqimi Mohd Fauzi -164810092407
    CIMB - Ahmad Faqimi Mohd Fauzi -03030004404201
    Emelkan ke: mukabukunetwork@gmail.com

    P/S: Percayalah, jika anda terlewat seminit pun.. Anda jangan menyesal kerana dijangka nilai harga sesebuah fanpage akan dinaikkan kepada yang lebih tinggi kerana perubahan Facebook ketika ini. Adanya Timeline, ia satu revolusi pengiklanan
     

    Attached Files:

    • Like Like x 1
    #1 FaqimiFauzi, Apr 2, 2012
    Last edited: Jun 4, 2012
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. FaqimiFauzi

    Newbie

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    -Reserved For Q&A-
     
  5. johnjimat

    Senior

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Messages:
    2,882
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    hehe owner 'super viral fan page' sudah tunjuk fan page power beliau tu :D
     
    • Like Like x 1
  6. Mysterio Agogo

    Newbie

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    249
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    • Like Like x 1
  7. abutalib

    Senior

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    4,053
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Tak dapat dinafikan...Memang pakar like :)
     
    • Like Like x 1
  8. bluedianthus

    Senior

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    1,692
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    Wah, banyaknya LIKE..:) Dari segi pasaran, memang harga yang ditawarkan sangat murah.
     
    • Like Like x 1
  9. FaqimiFauzi

    Newbie

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Hohoho.. Penangan Super Viral Fanpage boss..

    *Pssstt: Sape nak bonus, bro johnjimat ade bonus POWER!! :D

    Ok tuan.. xde hal.. https://www.facebook.com/pages/Amboi-amboi-amboi-amboi/156075111124930 booked for M4sT3r-Gg-


    Hohoho.. Xdela tuan..

    Yupp.. Buat masa ni, antara paling murah & barang panas.. hehe
     
  10. jebon

    Newbie

    Joined:
    Nov 4, 2011
    Messages:
    717
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    power gak nie
     
  11. Muhammad Halimi

    Newbie

    Joined:
    Mar 29, 2012
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Murah nie kalau ada duit boleh grab semua hue hue hue
     
  12. FaqimiFauzi

    Newbie

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0

    Hehehe.. Kena grab to bro.. peluang bukan selalu neh..
     
  13. iezat

    Senior

    Joined:
    Jul 31, 2009
    Messages:
    2,425
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Memey murah...sayang budget dah terlebih;)
     
  14. aliflamra

    Newbie

    Joined:
    Jan 17, 2006
    Messages:
    259
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Saya booking Ustaz Muka Buku, tapi ada permintaan sikit tuan. Saya ada PM tuan.
     
  15. Kasyidi

    Newbie

    Joined:
    Oct 18, 2007
    Messages:
    1,857
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Check PM... nak order.
     
  16. FaqimiFauzi

    Newbie

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Saya da reply PM tuan..

    Done reply PM tuan.. :)
     
  17. shahzham

    Newbie

    Joined:
    Nov 15, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Nak order juga.. Check PM
     
    • Like Like x 1
  18. asasindino

    Newbie

    Joined:
    Dec 25, 2009
    Messages:
    1,385
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    mcm best jerk..kalu dh beli produk nie..berapa modal yg perlu dikeluarkan bro? kalu ok dgn bajet, nak grab trus.. pm saya
     
  19. FaqimiFauzi

    Newbie

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Maksud tuan produk mane yer?
     
  20. Hafizi MediaSerius.com

    Newbie

    Joined:
    Oct 30, 2010
    Messages:
    609
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    menarik.. niche islamik mmg terbaik...sy pun nak jual beberapa fanpage tp niche hiburan dan umum.. murah2.. agak2 ade yg berminat x...
     
    • Like Like x 1
  21. asasindino

    Newbie

    Joined:
    Dec 25, 2009
    Messages:
    1,385
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    super viral fanpage tue produk tuan ke?
     
  22. FaqimiFauzi

    Newbie

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Yer produk saya tuan, tapi jualan akan ditutup 10 April ne..
     

ibeli4u

Share This Page