[LEDAKAN TRAFFIK] Dengan Kuasa Viral Aplikasi.....

Discussion in 'WTS : Pengiklanan & Pemasaran' started by JenamaOnline, Apr 6, 2012.

Share This Page

  1. JenamaOnline

    Newbie

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    6,548
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Saksikan Bagaimana Ia Merebak?



    [video=youtube;GfLVwqNVoWk]http://www.youtube.com/watch?v=GfLVwqNVoWk[/video]



    DAPATKAN SEKARANG!




    :-O​
     
    #1 JenamaOnline, Apr 6, 2012
    Last edited: Apr 6, 2012
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. paklong

    Newbie

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    4,279
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bang , spelling error ...........................
     
  4. solehpolysas

    Senior

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,703
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    :D laju je paklong nampak..
     
  5. JenamaOnline

    Newbie

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    6,548
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Hehehehehehe biasa lah pak long tread kul 2 pagi hehehehehhehe :)
     
  6. JenamaOnline

    Newbie

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    6,548
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Pak long yang perihatin !
     
  7. JenamaOnline

    Newbie

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    6,548
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Mari abg, mari adik... jangan tunggu lama2... kerana lama-lama dia di ambil orang hehhehehhehee :))
     
  8. JenamaOnline

    Newbie

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    6,548
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Jom dapatkan sekarang sebelum tawaran ini di tarik balik.... :)
     
  9. mfahmi

    Newbie

    Joined:
    Dec 22, 2006
    Messages:
    1,387
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Ini scrip apa ye? yang tanya soalan2 tu ke? boleh bagi contoh page skat fb?
     
  10. Mysterio Agogo

    Newbie

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    249
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    macam best jer script ni..
     
  11. JenamaOnline

    Newbie

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    6,548
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    https://apps.facebook.com/love-level/
     
  12. JenamaOnline

    Newbie

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    6,548
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Bukan macam memang best hehehehehehehe :)
     
  13. JenamaOnline

    Newbie

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    6,548
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Boleh grab sekarang sebelum saya tarik balik tawaran ini :) TQ
     
  14. JenamaOnline

    Newbie

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    6,548
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Tawaran akan di tarik bila2 masa dari sekarang :)
     
  15. afiq

    Newbie

    Joined:
    Apr 18, 2007
    Messages:
    256
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    boleh kene banned atau blok dgn FB tak nie...

    tkut2 langgar term diorg je...huhu
     
  16. JenamaOnline

    Newbie

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    6,548
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Apa pulak nak block diorang yang bagi tolls saya bina semula jeee hehehehehehehee
     
  17. JenamaOnline

    Newbie

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    6,548
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Tawaran Masih dibuka akan ditarik balik bila2 masa sahaja :)
     
  18. JenamaOnline

    Newbie

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    6,548
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Saya akan tutup jualan script preview ini bila2 masa sahaja dari sekarang !
     
  19. nimosy87

    Newbie

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    871
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    terbaik bro...
     
  20. JenamaOnline

    Newbie

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    6,548
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Terima kasih Bro :)
     
  21. JenamaOnline

    Newbie

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    6,548
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Tawaran masih di buka jangan lepaskan peluang ini hehehehehehhe :)
     

ibeli4u

Share This Page