laptop mana paling bagus dan murah?

Discussion in 'Ada Sesiapa Yang Tahu...' started by fiziebiz, Sep 25, 2009.

By fiziebiz on Sep 25, 2009 at 10:54 PM
  1. fiziebiz

    fiziebiz
    uix_expand uix_collapse
    Super Senior

    Joined:
    Mar 22, 2009
    Messages:
    826
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    salam warga wc...

    2, 3 hari ni telah terjadi satu perkara yg luar biasa pada laptop aku, Acer Aspired 4520. mula2 skrin dia blank jd warna hitam... bunyi ada.. kemudian signal wireless hilang.. kemudian DVD player tidak berfungsi..

    baru aku sedar yg laptop aku dah jaha-nam! so aku cadang nak beli laptop baru jd pendapat korang la jenama apa paling baik dan yg penting murah ler..
     
  2. Loading...


Sub-Categories: This article has no sub-categories

Share This Page

Comments

Discussion in 'Ada Sesiapa Yang Tahu...' started by fiziebiz, Sep 25, 2009.

    1. MyIkhtiar
      MyIkhtiar
      beli la laptop compaq presario..

      acer mmg x bagus la...
    2. fiziebiz
      fiziebiz
      thanks bro.. ok ke sbb ada yg cakap compaq leceh bila nak format..
    3. xbest
      xbest
      nak murah..Asus eee pc
    4. mijie
      mijie
      skrg ni compaq ke acer ke semuanya nak format n install windows tak sama mcm komputer dulu2
    5. SFX
      SFX
      beli je dell inspiron 15.2300 sahaja...
    6. fiziebiz
      fiziebiz
      berdasarkan pengalaman saya dgn kawan2.. acer paling senang klu nak format berbanding compaq.. tiada masalah dgn driver.

      laptop DELL macam mana? ok ke? siapa ada pengalaman pakai laptop DELL?
    7. noah
      noah
      sama je bro...x der leceh mana pon...gua nyer presario ni ada 3 OS...dolu2 lagi susah format nak kena run dos..now masuk cd ja maa...autoboot je skrg...kalau x leh baru ko godek bios..kecik anak je bro..hehe...:)
    8. noah
      noah
      driver2 ni semua boleh update thru internet..no hal laa maa...

      p/s toshiba pun ok...tahan daa...acer ni taiwan company..memang haprak ckit...hikkk
    9. noah
      noah
      dell reasonable harga dia..tgk la bro nak guna utk apa...yg penting kepuasan maksima...heheh
    10. SFX
      SFX
      dell ok je, tahan lasak x macam acer...dah byk kali jatuh tp maintain ok je...harga pun ok...tapi order online dpt diskaun 100 kot tgk tarikh promotion dia bagi..
    11. fiziebiz
      fiziebiz
      guna utk buat asingment dan bisnes internet lah.. hehe...
      skrg ni terpaksa online pakai komputer libry je.. huhu..
    12. fiziebiz
      fiziebiz
      kat mana bleh order online tu? berapa lama bleh dapat? macam best ja..
    13. noah
      noah
    14. fiziebiz
      fiziebiz
      ok.. trima ksih..
    15. MyIkhtiar
      MyIkhtiar
      aku guna compaq..

      aku format tak kai disc pun..
    16. Syedz
      Syedz
      acer kureng skit lew, senang kondem...
      pada pandangan aku better beli dell atau lenovo..
      biarlah mahal sikit, tapi tahan lama dan puas hati..
    17. ARRIGO
      ARRIGO

      yah.compaq murah dan best!:)
    18. ajisaziz
      ajisaziz
      eh, camana nak format takyah kai cd?
      aku punya pon compaq
      camana?
      pls..
    19. ZaRul
      ZaRul
      dell adalah yg bertepatan,murah dan lasak

    Share This Page

Share This Page