1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Kemalangan di Stesyen Minyak [video]

Discussion in 'Sembang Umum' started by BasicCX, Mar 30, 2010.

Share This Page

  1. BasicCX

    Newbie

    Joined:
    Jun 23, 2008
    Messages:
    385
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Video rakaman CCTV: http://www.youtube.com/watch?v=b-PgaddbRBk

    KUALA LUMPUR 29 Mac – Seorang lelaki yang sedang mengisi minyak keretanya maut apabila dilanggar sebuah kereta yang terbabas akibat satu kemalangan di sebuah stesen minyak di Jalan Cheras, Taman Midah dekat sini Ahad malam.

    Pegawai Turus Siasatan dan Perundangan Trafik Kuala Lumpur, DSP Abdullah Roning berkata, mangsa, Mohd. Yusri Abdul Wahab, 32, dibawa ke Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM) dan disahkan meninggal dunia 2.15 pagi tadi akibat kecederaan parah di kepalanya.

    Dalam kejadian yang berlaku kira-kira pukul 10.30 malam itu, mangsa baru sampai ke stesen minyak berkenaan dan kemudian keluar untuk mengisi minyak keretanya jenis Proton Iswara.

    "Sedang mangsa mengisi minyak, tiba-tiba datang sebuah kereta jenis Hyundai Getz yang merempuh mangsa dan mengakibatkan mangsa cedera parah di keseluruhan badannya.”

    "Siasatan awal mendapati Hyundai Getz yang dipandu oleh seorang perempuan berusia 23 tahun itu terbabas, setelah terlibat dalam kemalangan dengan sebuah kereta di jalan raya berhampiran stesen minyak itu.

    “Pemandu perempuan itu hanya mengalami kecederaan ringan,” katanya.

    Polis sedang mengambil keterangan daripada pemandu kereta jenis Hyundai Getz itu dan kes disiasat di bawah Seksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987. – Bernama
     
  2. Loading...


  3. SFX

    SFX
    Senior

    Joined:
    Apr 1, 2008
    Messages:
    1,907
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    best la ko pemandu pmpuan cedera ringan jek...lain kali bawak keta hati2.Jangan susahkan orang lain..diorang ada keluarga.
     
  4. jutawan_segera

    Newbie

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Accident do happen. Who want an accident right ? hidup ini memang tak adil...
     
  5. jerryl ke

    Newbie

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    426
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    hisss...xtau apa nk jd skrg ni...

    kat stesen minyak pon blh kne langgar....

    tggu la cmne undg2 tntukn hukuman nnt...
     
  6. jutawan_segera

    Newbie

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    kalau macam ni undang undang boleh buat ape ? gantung lesen je la.
     
  7. jerryl ke

    Newbie

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    426
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    penjara kuat2 3 ke 5 tahun kot....

    tolak cuti dlm penjara,kurg lg...
     
  8. SKAMobileTeam

    Newbie

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    mak aih..tu tekan brek ke tekan minyak? huhu..
    kepada makcik2 jgn bawa laju2 ya..banyak kes pompuan nak parking pon tekan minyak..huhu...
    eksiden...
     
  9. faezil

    Senior

    Joined:
    Oct 2, 2007
    Messages:
    6,951
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    skrg ni bahaya...

    dalam shopping kompleks pun boleh eksiden.....

    maklum la..... dunia akhir zaman... yang kaya makin ramai.... so yang bengap dan sengal pun dah mampu beli kereta... nyande tuuuu
     
  10. azim87

    Newbie

    Joined:
    Apr 27, 2008
    Messages:
    410
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    mcm2 "alasan" jika ajal dah tiba..
     
  11. imosnet

    Senior

    Joined:
    Nov 18, 2008
    Messages:
    3,332
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +12 / 0 / -0
    hari2 24/7 kita tengok/baca/dengar kisah kematian; tapi brapa ramai yg amik iktibar & siap sedia utk hadapinya.....termasuk saya?

    utk peringatan diri sy sndiri yg lalai....
     
  12. mfaiz

    Senior

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    1,930
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Kullu nafsin za'iqatul maut...


    .
    .
     
  13. xbest

    Newbie

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Messages:
    417
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    malang tak berbau.. ngeri.. tengok video tu.. semoga Allah tempatkan sipulan bersama2 orang yg beriman.
     

ibeli4u

Share This Page