1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Kejam: Rogol, Bunuh, Gantung Di Pokok

Discussion in 'Sembang Umum' started by johari, Mar 25, 2009.

Share This Page

  1. johari

    Newbie

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    907
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
  2. Loading...


  3. ajisaziz

    Newbie

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    1,366
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    manusia bertopeng b*#@!
     
  4. newz

    Newbie

    Joined:
    Dec 21, 2008
    Messages:
    673
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    kena kasi hkuman yg berat....hmm...kerat xxxx si perogol tuh...
     
  5. wsbucks

    Newbie

    Joined:
    Jan 28, 2009
    Messages:
    427
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    mgkin hukuman sebat 1000x n kerat xxx and gantung atas
    pokok kelapa
     
  6. baloot

    Senior

    Joined:
    Jan 19, 2007
    Messages:
    913
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    kejam btul...
    kes tak puas ati ngan pompuan tu kot..
    takpun ngorat tak dapat, pastu nak lepaskan geram...
    teruk betul manusia zaman sekarang...
     
  7. Hafiz Wasa

    Senior

    Joined:
    Feb 24, 2008
    Messages:
    1,181
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    mesti frontal lobe diorang da rosak nie...sebab tu perangai cam haiwan..
     
  8. ikirdz

    Senior

    Joined:
    Mar 13, 2009
    Messages:
    416
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    eiii menakutkan.... kot yer pun jgn la sampai tahap mcm tu... xde perikemanusiaan langsung....
     
  9. khairilz

    Senior

    Joined:
    May 21, 2007
    Messages:
    2,519
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +7 / 0 / -0
    hye ikirdz tukar avatar ke?hehe..
    sekali dengan olskool

    sape la rogol perempuan tu,
    entah2 orang indonesia kot atau bangladesh
    selalunya mereka ni la perogol bersiri
    mesti lawa perempuan tu, kalau tak dia tak rogol plak :)
     
  10. kanak-kanak

    Senior

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    261
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    sungguh tidak berperi-peri...
     
  11. ikirdz

    Senior

    Joined:
    Mar 13, 2009
    Messages:
    416
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    pic tadi tu baru lps abis phimpunan ari polis.. opsss

    yer la kot, msti pempuan tu lawa, kalau tak xkan la jadi mcm tu.. tapi aku ter dgr jgak la citer tak tau la betul ke tak, pempuan ni bkemungkinan tidak dirogol....
    tggu dan lihat hasil siasatan yg dijalankan berdasarkan laporan post mortem nnti..
     
  12. Zairi Zaidi

    Newbie

    Joined:
    Oct 21, 2008
    Messages:
    2,228
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    mungkin bukan orang kita
    kalau bangla, putih ke bangla???
    tak tau pulak
     
  13. Imabiz

    Senior

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    13,613
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    baru dgr pasal pensyarah tut.. skrg ade yang lebih kejam lagi... idup perempuan sekarang nie mmg tak terjamin dah... subhanallah... wallahuaklam...
     
  14. hafz4n

    freshman

    Joined:
    Jan 23, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    menakutkan je..
     
  15. zyan

    Senior

    Joined:
    Jun 6, 2008
    Messages:
    2,313
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    kepada perempuan... hati-hati lah yer .. jangan keluar bersendirian dikala malam hari atau di tempat sunyi.. yang ada awek tu pulak jaga dia elok2 ;)
     
  16. newz

    Newbie

    Joined:
    Dec 21, 2008
    Messages:
    673
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    kpada org pompuan jgn jalan sorang2...klau jlan ngan kwan pompuan pon skurang2 kenalah jlan ramai2...jgn jalan tmpt2 sunyi walaupun terdesak takut2 nanti terjerat plak...hu3
     
  17. jiwapeniaga83

    Newbie

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    884
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
  18. newz

    Newbie

    Joined:
    Dec 21, 2008
    Messages:
    673
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    hari ni ke klmarin..rsanya kelmarin..hari ni berita ada lelaki mengandung...ha3..apa nk jd
     
  19. budihacker

    Newbie

    Joined:
    Nov 6, 2008
    Messages:
    344
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    eiiii dasyat nyer......
     
  20. budihacker

    Newbie

    Joined:
    Nov 6, 2008
    Messages:
    344
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    subhanallah
     
  21. Syedz

    Senior

    Joined:
    Aug 31, 2008
    Messages:
    5,291
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    waaa..kejam btol,

    dah rogol tu dah ar, ni bunuh, dah bunuh siap gantung lagi..apa la dosa pompuan tuh sampai kena camtu skali...
     

ibeli4u

Share This Page