1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Kedai/Butik Jual Pakaian, Tshirt, Tshirt Muslimah, Jubah, Telekung, Aksesori Wanita

Discussion in 'Lain-Lain' started by iluvsuperstore.com, Dec 6, 2010.

Share This Page

  1. iluvsuperstore.com

    Senior

    Joined:
    Jun 21, 2009
    Messages:
    1,018
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Kami menawarkan seminar laman web Ecommerce dimana seminar ini membantu para usahawan memiliki laman web Ecommerce yang profesional dan juga mengajar mereka cara menguruskan laman web Ecommerce mereka, 2 dalam 1..

    [​IMG]

    maklumat lanjut, boleh lihat http://seminarkedaionline.com/

    Bagi yang tiada masa untuk seminar tetapi berminat memiliki laman web Ecommerce, bolehlah tempah web Ecommerce dengan kami
    maklumat lanjut http://iluvsuperstore.com/

    [​IMG]

    [COLOR=#cc0000]Senarai Laman Web
    Peserta Seminar & Pelanggan Web[/COLOR]






    Berikut adalah senarai laman web yang menjual pelbagai produk dan aksesori pakaian dan produk khas untuk wanita..jom shoppping online

    http://adorabledress.com/

    http://www.sgrengassongket.com/

    http://islamichut.com/

    http://tshirtmuslimahkaishaanggun.com/

    http://koleksisalmy.com/

    http://farisonlinestore.com/

    senarai akan diupdate dari semasa ke semasa

    saya juga akan update apa2 yang best untuk kita lihat di laman web yang saya senaraikan

    semua laman web diatas adalah laman web peserta seminar saya dan juga laman web pelanggan yang tempah laman web dengan syarikat kami
     
    #1 iluvsuperstore.com, Dec 6, 2010
    Last edited: Dec 8, 2010
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. iluvsuperstore.com

    Senior

    Joined:
    Jun 21, 2009
    Messages:
    1,018
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    mari kita tengok apa yang best dekat website http://islamichut.com/

    lokasi penjual: Kota Kinabalu, Sabah

    [​IMG]

    yang saya tengok, produk paling best adalah Telekung 2 Layers, harganya sangat murah, tapi kualitinya juga sangat bagus

    TELEKUNG 2 LAPIS


    http://islamichut.com/2-layerstelekung-c-7.html


    [​IMG]

    [​IMG]

    Harganya sangat murah: RM39 sahaje...............................jom beli..
    kain: jaycee
    dihiasi renda dengan pelbagai pilihan warna
    telekung ini tidak jarang kerana dijahit 2 lapis, agar aurat tertutup lebih sempurna semasa solat.
    apabila dipakai, bahagian mukanya kemas dan rapat di muka dan tidak perlu memakai anak tudung.

    dan banyak lagi tshirt yang cantik2..................

    Tshirt Muslimah Qirani

    http://islamichut.com/tshirt-muslimah-qirani-c-2.html

    [​IMG]
     
    #2 iluvsuperstore.com, Dec 8, 2010
    Last edited: Dec 8, 2010
  5. Tengku Faris

    Newbie

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    2,768
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Menarik betul la kedai-kedai online ni.. :)

    Teringin nak buat satu.. Tapi takde masa plak nak manage..
     
  6. iluvsuperstore.com

    Senior

    Joined:
    Jun 21, 2009
    Messages:
    1,018
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    kita tengok plak kat web lagi satu http://adorabledress.com

    [​IMG]

    Hey wanita & gadis yg chic & trendy!! ^_^. Dapatkan koleksi korean fashion terkini! Sesuai untuk wanita bertudung yang kreatif dalam 'mix & match'!

    Padankan dengan cardigan, jacket atau inner agar anda kelihatan chic, trendy & pada masa sama masih sopan & anggun!! ^_^.

    http://adorabledress.com/korean-fashion-c-2.html

    boleh juga lihat koleksi Tshirt Zariya

    http://adorabledress.com/tshirt-muslimah-zariya-c-5.html

    [​IMG]
     
  7. yuzmir

    Newbie

    Joined:
    Sep 16, 2008
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Sangat2 menarik...Teringin jugak ni...
    Adeeehhh...Bile la mase aku nak ade banyak???
     
  8. iluvsuperstore.com

    Senior

    Joined:
    Jun 21, 2009
    Messages:
    1,018
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    ok, sekarang kita tengok plak kat web ni http://tshirtmuslimahkaishaanggun.com/

    apa yg menarik ya??????????? dia offer dropship. untung 30%, kalo ambik borong minimum 6 helai pun dah dapat diskaun 40%

    KALO NAK DROPSHIP, klik sini

    memang best betul...baju pun cantik2 la..

    Kelebihan yang anda dapat sekiranya membeli produk ni


    1) Design terkini yang menarik

    2) Mematuhi syariat Islam sesuai untuk semua tempat

    3) Kain cotton yang selesa dipakai

    4) Tidak mengencut, tak mengembang,tak luntur dan sebagainya...

    [​IMG]

    http://tshirtmuslimahkaishaanggun.com/kaisha-panther-pink-p-7.html

    [​IMG]

    http://tshirtmuslimahkaishaanggun.com/kaisha-harmony-purple-p-5.html

    Jom beli borong disini
     
    #6 iluvsuperstore.com, Dec 13, 2010
    Last edited: Dec 13, 2010
  9. iluvsuperstore.com

    Senior

    Joined:
    Jun 21, 2009
    Messages:
    1,018
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    he..he..senang je kalo xde masa

    buat dropship

    web, upah orang...upah saya pun boleh

    promosi pun upah orang..minimum RM100 pun dah ada hasilnya

    pastu awak pun rajin2 promosi jugak..mesti UNTUNG BESAR
     
  10. Polyurka

    freshman

    Joined:
    Aug 6, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Thank you for posting this information!)
     
  11. dkitos

    Newbie

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    634
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    mcm menarik je nie...berbaloi ke?
     
  12. JackyJacky7034

    Newbie

    Joined:
    Aug 15, 2011
    Messages:
    201
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    mantop. ada program dropship?
     
  13. dkitos

    Newbie

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    634
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    link tshirtmuslimahkaishaanggun.com x blh buka la...
     
  14. jebon

    Newbie

    Joined:
    Nov 4, 2011
    Messages:
    717
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    menarik ni..nk join..
     
  15. my ultimate design

    freshman

    Joined:
    Jul 15, 2013
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    menarik..tgk2 jp
     
  16. adyan

    freshman

    Joined:
    Dec 15, 2013
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    banyak-banyakkan kedai seperti ini..
     

ibeli4u

Share This Page