31/12/2015

Kaedah Pengiklanan/Pemasaran

Discussion in 'Tips & Panduan' started by ramfir, Dec 26, 2006.

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Share This Page

  1. ramfir

    ramfir
    Expand Collapse
    Active

    Joined:
    Dec 4, 2006
    Messages:
    1,648
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    Apakah teknik pengiklanan/pemasaran yang biasa korang buat?
    Macam saya, saya biasa berforum je. belum lagi pakai PPC.
    Kalau dekat web saya, saya pakai pop up, saya letak info yang penting je dalam pop up. Lagi pun, pop up ni berkesan jugak, menarik perhatian kata orang.

    kalau offline ads/marketing , saya buat sticker web saya lekat atas kreta. Tiap2
    hari driving around town. Gerenti orang yang belakang kreta baca. Kos, beberapa ringgit je, tapi yang membacanya ramai. terutamanya bila tengah lampu merah.
     
  2. Loading...


Share This Page

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.