Kad Kredit Mbf - 0% Interest Selama 3 Tahun

Discussion in 'Lain-Lain' started by Skycrewz, Aug 23, 2011.

Share This Page

  1. Skycrewz

    Newbie

    Joined:
    Aug 23, 2011
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Kad Kredit Mbf - Nikmati 0% Interest Selama 3 Tahun

    Apakah Kelebihan Kad Kredit Mbf ???

    Kad kredit mbf menawarkan kemudahan kredit pusingan 3 tahun pada kadar 0% bermula dari tarikh kelulusan kad. Program ini menawarkan subsidi RM50 cukai perkhidmatan bagi tahun pertama keahlian.

    Contoh :

    Guna RM 2000, bayar RM 2000 juga dalam tempoh 3 tahun..tanpa perlu bayar sebarang interest, hanya sah untuk pembelian barang sahaja..cash advance tak boleh :)

    Kad Platinum : RM 3000 tanpa interest utk 36 bulan (hanya untuk gaji minima RM 5000 sahaja)

    Kad Gold : RM 2000 tanpa interest utk 36 bulan (hanya untuk gaji minima RM 2000 sahaja)




    Syarat Permohonan :

    Guna Kad Kredit
    -kredit kad mesti melebihi 12 bulan

    Guna Payslip
    -Gaji minima RM 2000

    Dokumen yang diperlukan

    Yang sudah ada kredit kad (dah pakai minima 12 bulan) Gaji tak sampai RM 2000 pun boleh memohon
    -salinan IC
    -salinan muka depan kredit kad

    Guna Payslip
    -salinan ic
    -salinan payslip 3 bulan terkini
    -penyata kwsp

    Berminat memohon?

    Call/sms 013-3214000 (bazli)

    mbfpowercredit at gmail dot com

    credit to En Azdy
     
    #1 Skycrewz, Aug 23, 2011
    Last edited: Sep 30, 2011
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. Rosley Muhamad

    Newbie

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    1,445
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    berminat tapi tgk2 gaji minima tak lepas :)
     
  5. Silver Spear

    Newbie

    Joined:
    Jul 11, 2011
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Menarik ni...rasa mcm nk tambah kredit kad la pulak...heheheheh
     
  6. Skycrewz

    Newbie

    Joined:
    Aug 23, 2011
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Ye ker..berapa gaji minima bro?
     
  7. Skycrewz

    Newbie

    Joined:
    Aug 23, 2011
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Jom2 apply sebelum promosi ni tamat :)
     
  8. abutalib

    Senior

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    4,053
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    mbf tu apa dalam bahasa full dia :D
     
  9. Skycrewz

    Newbie

    Joined:
    Aug 23, 2011
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Bro search jer mbfcards dot com..dalam website tu ada cerita pasal sejarah mbf ni..sejak 1987 lagi :)
     
  10. fiziebiz

    Senior

    Joined:
    Mar 22, 2009
    Messages:
    826
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    aku dulu masa belajar... PTPTN tak cukup sangat, so aku selalu guna MBF ni.. Mak Bapak Finance. hehe...
     
  11. Skycrewz

    Newbie

    Joined:
    Aug 23, 2011
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Boleh gunakan peluang ini utk gandakan loan ASB


    1.Ambil loan RM30K Maybank, sepatutnya bayaran bulanan RM157...tetapi sebab guna MBF Power Credit,bulanan RM100.00 sahaja


    Katakan dividen 7.5% dpd RM30k = RM2250, settlekan baki hutang MBF RM800, ada baki lagi RM1450

    2. Ambil loan kedua RM30k, buat cara yg sama...bulanan bayar RM100.00 sahaja..dapat dividen settlekan baki hutang MBF RM800 dan ada baki RM1450

    3. Ambil loan ketiga RM30K, buat cara yg sama...bulanan bayar RM100.00 sahaja..dapat dividen settlekan baki hutang MBF RM800 dan ada baki RM1450


    Selepas 36 bulan, loan ASB total ada RM90K dan tak perlu bayar apa2 sebab guna dividen utk settlekan bayaran bulanan..lepas 25 tahun dapat RM90K


    Bayar Kepada MBF RM100 x 36 = RM3600

    Pendapatan dari dividen RM2250 x 3 = RM6750

    Pendapatan bersih : RM6750 - RM3600 = RM3150
     
  12. Skycrewz

    Newbie

    Joined:
    Aug 23, 2011
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Kini anda bole membeli apa sahaja dengan kad kredit MBF tanpa dikenakan sebarang interest selama 36 bulan

    manfaatkan tawaran yg diberikan oleh MBF ini !!

    ingin memohon ? sila sms email anda ke 013-3214000
     
  13. Skycrewz

    Newbie

    Joined:
    Aug 23, 2011
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    mohonlah kad MBF hari ini...gunakan duit bank tanpa dikenakan sebarang interest selama 36 bulan :)
     
  14. Skycrewz

    Newbie

    Joined:
    Aug 23, 2011
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Jom apply kad mbf..guna kad kredit tanpa dikenakan sebarang ineterest selama 36 bulan..jom apply sementara promosi masih ada..

    Berminat..sila sms email 013-3214000
     
  15. abgsabah

    Newbie

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Messages:
    718
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bro.. sy dh lama guna mbf ni. bole tukar ke dgn yg baru ni?
     
  16. Skycrewz

    Newbie

    Joined:
    Aug 23, 2011
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Sori bro..promosi ni hanya utk ahli kad yg baru jer
     
  17. Skycrewz

    Newbie

    Joined:
    Aug 23, 2011
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Jom2 apply kad mbf..Boleh guna cara ni, katakan lulus platinium kad, ambil cash advance kat Esave RM3000, caj hanya RM150...dapat tunai RM2850, guna duit tu utk bayar hutang kad lain..sebulan hanya bayar RM79.16 kat MBF
     
  18. Skycrewz

    Newbie

    Joined:
    Aug 23, 2011
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Jom apply kad mbf..guna kad kredit tanpa dikenakan sebarang ineterest selama 36 bulan..jom apply sementara promosi masih ada..

    Berminat..sila sms email 013-3214000
     
  19. Skycrewz

    Newbie

    Joined:
    Aug 23, 2011
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Jom2 rebut peluang beli barang idaman anda menggunakan kad kredit mbf..anda leh bayar installment tanpa interest selama 36 bulan..
     
  20. AZROL

    Newbie

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bila promosi tamat
     
  21. Skycrewz

    Newbie

    Joined:
    Aug 23, 2011
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    x pasti lak bro..awal tahun ari tu stop kejap bulan april promosi ni..start balik bulan ogos sampai la skang
     
  22. Skycrewz

    Newbie

    Joined:
    Aug 23, 2011
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    [​IMG]


    Program Power Credit - Nikmati 0% interest selama 3 tahun dengan kad kredit MBF


    Apakah Program "Power Kredit" ?
    Power credit ialah program yg dianjurkan untuk semua pemohon baru kad kredit MBF Platinium dan Emas. Program ini menawarkan kemudahan kredit pusingan 3 tahun pada kadar 0% bermula dari tarikh kelulusan kad. Program ini menawarkan subsidi RM50 cukai perkhidmatan kad kredit pada tahun pertama keahlian


    Contoh :

    Guna RM2000, bayar RM2000 juga dalam tempoh 3 tahun...tanpa perlu membayar sebarang interest, hanya sah utk pembelian barang sahaja..cash advance tak boleh...



    Syarat permohonan :

    Guna kredit kad
    - Kredit kad mesti melebihi 12 bulan

    Guna Payslip
    - Gaji minima RM2000



    Dokumen Yg Diperlukan

    Yang sudah ada kredit kad (dah pakai minima 12 bulan) Gaji tak sampai RM2000 pun bole memohon
    - Salinan IC
    - Salinan muka depan kredit kad

    Guna Payslip
    - Salinan IC
    - Salinan payslip 2 bulan terkini
    - Penyata KWSP



    Berminat memohon ?

    Sila beri email anda kepada saya

    Process dalam 3 minggu


    Sekian, terima kasih
     

ibeli4u

Share This Page