Jom Main FIFA online 2

Discussion in 'Sembang Umum' started by arzul27, Mar 19, 2009.

By arzul27 on Mar 19, 2009 at 7:52 PM
  1. arzul27

    Newbie

    Joined:
    Feb 13, 2009
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Selalunye..masa bosan2 kita akan on Playstation dan main game bola macam winning eleven, pro evolution dll.
    Skang FIFA EAsport dah buatkan game tu bole main online.
    Plus, skang kat malaysia tengah hot sebab dah ade server open kat cni dan ade quest la, tournament la..ble buat duit gak tu..jual beli player tru dorang punya official website...memang menarik! hehe!!

    Kot2 ade sape2 bosan, ble ar join. Beli je CD FIFA online kat seven eleven terdekat. RM2 je. Pastu download dan register ID di Easport Official website.

    Sory la..sebab aku ni kaki game..Saje je nak promote..kadang2 runsing kepala dok menaip je..apasalahnye release cket tension tu kan?

    Untuk maklumat lanjut sila lawat ke Blog aku kat bawah ni..
    click link kat bawah .. (joyblogs27.blogspot.com)
     
    #1 arzul27, Mar 19, 2009
    Last edited: Mar 20, 2009
  2. Loading...


Tags: this article has not been tagged

Share This Page

Comments

Discussion in 'Sembang Umum' started by arzul27, Mar 19, 2009.

    1. Imabiz
      Imabiz
      x tau main... hehehe... tekken leh gak.. main tekan2 jer.. huhu...
    2. ikirdz
      ikirdz
      penah main ps2 punyer FIFA, x aci.. lwn aku tu main mengelat:p
    3. arzul27
      arzul27
      xpe..just for those yang nak release tension jerk..
    4. JaMaL
      JaMaL
      aku hantu fifa dulu..pastu tukar ke winning eleven..skang stop dah, bz bisnes
    5. olskool
      olskool
      sy dh main bende nie
      sdap jgak
      bleh la nk buat hilang bosan tu:D

      p/S:itulah satunye game online yg sy main
    6. Han
      Han
      main lah dead space...hehe
      seram tu...
    7. arzul27
      arzul27
      What a nice game right?
      leh carik kawan gak kat dalam game tu...
    8. spatt
      spatt
      salah satu cara bersosial di alam maya, main game online...
      dulu aku main ragnarok ngan ran online..skang, dah xde masa...
      lagipun pc aku ni utk buat kerja je...
      aku plan nak angkat konsol sebijik, dedicated utk game je...
    9. ajisaziz
      ajisaziz
      aku ni salah sorang fanatik game bola
      tapi kalau bab main kat pc, aku akan kantoi besar-besaran
      main kat ps2, aku dah boleh dianggap sbg "legend"
      keh..kehh
    10. arzul27
      arzul27
      so, test la dulu main pakai PC, kalo ps2 pun ble lagend apetah lagi game PC..:p
    11. ajisaziz
      ajisaziz
      aku gelabah la pakai keyboard
      memang kekok
      kalau main pun aku akan tukar key assigment dia
      tangan kiri lebih kepada move, kanan utk taktikal
      tu yg leceh tu
      aku tengok ramai guna taktikal tangan kiri..
      tu yang kantoi besar2an tu

      p/s: selalunya bila nak shoot, akan tertekan button pass atau cross
    12. arzul27
      arzul27
      tp..rasenye melalui PS2 pun ble connect internet kan?
    13. OKwhat
      OKwhat
      aku tak leh main..online pasal tenet slow
    14. arzul27
      arzul27
      tu la problem utama die..yang buat game tu jd x best sebab terlampau kerap sangat lag die...
    15. newz
      newz
      he3..ak maen game ragnarok on9 pon slalu lag...pling geram lag masa tgh war
    16. arzul27
      arzul27
      hehe..aku dok offer main FIFA ko leh offer ragnarok plak..huhu
    17. newz
      newz
      tulah game yg jd kegilaan aku dulu...xmaen shari jd gelisah...
    18. arzul27
      arzul27
      aku dulu main ragnarok gak..main kat free server..main x ingat dunia sampai tgh pg xtido2! aku main lord knight ngan assassin je...tp naik lemau nak up level..huhu
    19. DrGame
      DrGame
      huhu legend nampak , sebenarnya pc pun leh guna joystick macm kat ps2 tu , banyak kat kedai komputer jual .

      Lain cerita . fifaonline 2 ni ada wat pertandingan kat singapura baru2 ini . Tempat pertama , ke - 2 ngan ke -3 macam orang chinese control le . Hadiah pun leh tahan gak le . Tak silap dalam $ 300 usd atau $ 500 tu . so apa lagi ahfizfazi turun padang le , show sikit bakat terpendam

    Share This Page

Share This Page