Jom Main FIFA online 2

Discussion in 'Sembang Umum' started by arzul27, Mar 19, 2009.

Share This Page

  1. arzul27

    freshman

    Joined:
    Feb 13, 2009
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Selalunye..masa bosan2 kita akan on Playstation dan main game bola macam winning eleven, pro evolution dll.
    Skang FIFA EAsport dah buatkan game tu bole main online.
    Plus, skang kat malaysia tengah hot sebab dah ade server open kat cni dan ade quest la, tournament la..ble buat duit gak tu..jual beli player tru dorang punya official website...memang menarik! hehe!!

    Kot2 ade sape2 bosan, ble ar join. Beli je CD FIFA online kat seven eleven terdekat. RM2 je. Pastu download dan register ID di Easport Official website.

    Sory la..sebab aku ni kaki game..Saje je nak promote..kadang2 runsing kepala dok menaip je..apasalahnye release cket tension tu kan?

    Untuk maklumat lanjut sila lawat ke Blog aku kat bawah ni..
    click link kat bawah .. (joyblogs27.blogspot.com)
     
    #1 arzul27, Mar 19, 2009
    Last edited: Mar 20, 2009
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. Imabiz

    Senior

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    13,615
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    x tau main... hehehe... tekken leh gak.. main tekan2 jer.. huhu...
     
  5. ikirdz

    Senior

    Joined:
    Mar 13, 2009
    Messages:
    416
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    penah main ps2 punyer FIFA, x aci.. lwn aku tu main mengelat:p
     
  6. arzul27

    freshman

    Joined:
    Feb 13, 2009
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    xpe..just for those yang nak release tension jerk..
     
  7. JaMaL

    Senior

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    5,530
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +12 / 0 / -0
    aku hantu fifa dulu..pastu tukar ke winning eleven..skang stop dah, bz bisnes
     
  8. olskool

    Newbie

    Joined:
    Nov 30, 2008
    Messages:
    1,750
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    sy dh main bende nie
    sdap jgak
    bleh la nk buat hilang bosan tu:D

    p/S:itulah satunye game online yg sy main
     
  9. Han

    Han
    Newbie

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Messages:
    794
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    main lah dead space...hehe
    seram tu...
     
  10. arzul27

    freshman

    Joined:
    Feb 13, 2009
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    What a nice game right?
    leh carik kawan gak kat dalam game tu...
     
  11. spatt

    Newbie

    Joined:
    Jun 20, 2008
    Messages:
    760
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    salah satu cara bersosial di alam maya, main game online...
    dulu aku main ragnarok ngan ran online..skang, dah xde masa...
    lagipun pc aku ni utk buat kerja je...
    aku plan nak angkat konsol sebijik, dedicated utk game je...
     
  12. ajisaziz

    Newbie

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    1,366
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    aku ni salah sorang fanatik game bola
    tapi kalau bab main kat pc, aku akan kantoi besar-besaran
    main kat ps2, aku dah boleh dianggap sbg "legend"
    keh..kehh
     
  13. arzul27

    freshman

    Joined:
    Feb 13, 2009
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    so, test la dulu main pakai PC, kalo ps2 pun ble lagend apetah lagi game PC..:p
     
  14. ajisaziz

    Newbie

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    1,366
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    aku gelabah la pakai keyboard
    memang kekok
    kalau main pun aku akan tukar key assigment dia
    tangan kiri lebih kepada move, kanan utk taktikal
    tu yg leceh tu
    aku tengok ramai guna taktikal tangan kiri..
    tu yang kantoi besar2an tu

    p/s: selalunya bila nak shoot, akan tertekan button pass atau cross
     
  15. arzul27

    freshman

    Joined:
    Feb 13, 2009
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    tp..rasenye melalui PS2 pun ble connect internet kan?
     
  16. OKwhat

    Newbie

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    aku tak leh main..online pasal tenet slow
     
  17. arzul27

    freshman

    Joined:
    Feb 13, 2009
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    tu la problem utama die..yang buat game tu jd x best sebab terlampau kerap sangat lag die...
     
  18. newz

    Newbie

    Joined:
    Dec 21, 2008
    Messages:
    673
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    he3..ak maen game ragnarok on9 pon slalu lag...pling geram lag masa tgh war
     
  19. arzul27

    freshman

    Joined:
    Feb 13, 2009
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    hehe..aku dok offer main FIFA ko leh offer ragnarok plak..huhu
     
  20. newz

    Newbie

    Joined:
    Dec 21, 2008
    Messages:
    673
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    tulah game yg jd kegilaan aku dulu...xmaen shari jd gelisah...
     
  21. arzul27

    freshman

    Joined:
    Feb 13, 2009
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    aku dulu main ragnarok gak..main kat free server..main x ingat dunia sampai tgh pg xtido2! aku main lord knight ngan assassin je...tp naik lemau nak up level..huhu
     
  22. DrGame

    Newbie

    Joined:
    Mar 26, 2009
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    huhu legend nampak , sebenarnya pc pun leh guna joystick macm kat ps2 tu , banyak kat kedai komputer jual .

    Lain cerita . fifaonline 2 ni ada wat pertandingan kat singapura baru2 ini . Tempat pertama , ke - 2 ngan ke -3 macam orang chinese control le . Hadiah pun leh tahan gak le . Tak silap dalam $ 300 usd atau $ 500 tu . so apa lagi ahfizfazi turun padang le , show sikit bakat terpendam
     

ibeli4u

Share This Page