31/12/2015

Jom Main FIFA online 2

Discussion in 'Sembang Umum' started by arzul27, Mar 19, 2009.

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Share This Page

  1. arzul27

    arzul27
    Expand Collapse
    Newbie

    Joined:
    Feb 13, 2009
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Selalunye..masa bosan2 kita akan on Playstation dan main game bola macam winning eleven, pro evolution dll.
    Skang FIFA EAsport dah buatkan game tu bole main online.
    Plus, skang kat malaysia tengah hot sebab dah ade server open kat cni dan ade quest la, tournament la..ble buat duit gak tu..jual beli player tru dorang punya official website...memang menarik! hehe!!

    Kot2 ade sape2 bosan, ble ar join. Beli je CD FIFA online kat seven eleven terdekat. RM2 je. Pastu download dan register ID di Easport Official website.

    Sory la..sebab aku ni kaki game..Saje je nak promote..kadang2 runsing kepala dok menaip je..apasalahnye release cket tension tu kan?

    Untuk maklumat lanjut sila lawat ke Blog aku kat bawah ni..
    click link kat bawah .. (joyblogs27.blogspot.com)
     
    #1 arzul27, Mar 19, 2009
    Last edited: Mar 20, 2009
  2. Loading...


Share This Page

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.