Jom Design Baju!

Discussion in 'WTS : Pengiklanan & Pemasaran' started by smartseller, Mar 24, 2009.

Share This Page

  1. smartseller

    freshman

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    -Anda nak cetak pakaian dengan design tersendiri??
    -Anda Nak Sulam logo atau nama?
    -Nak buat pattern t-shirt sendiri??
    -Nak T-shirt,Jersey,Jacket,cap yang kosong?
    -x tahu di mana?
    -atau harganya mahal?
    -kain tidak berkualiti?

    Mari Kami selesaikan!


    [​IMG]
    -Anda rasakan ianya menarik??
    -Jika ya,itu cuma sebahagian dari hasil kerja kami!
    -kami mampu lakukan lebih dari itu,kualiti kerja kami sangat memberangsangkan..anda pasti berpuas hati!
    -anda mahu lagi???





    [​IMG]
    -Kami juga menyediakan pakaian siap untuk anda dengan pilihan jenis pakaian yang pelbagai mengikut citarasa
    pengguna masa kini!..
    -antaranya ialah:-
    Jersey,Jacket,T-shirt,F1 T-shirt dan pelbagai lagi dengan tawaran harga yg sgt berpatutan..
    Tidak cukup lagi???





    [​IMG]
    -Anda juga akan dibantu untuk dapatkan informasi yang anda perlu tentang produk kami secara online dan offline:pertemuan,Telefon,Yahoo Massanger dan E-mail
    -setiap pelanggan kami,akan dilayan dengan penuh mesra
    -Anda juga boleh memberi tawaran harga kepada kami.Sekiranya harga yang anda tawarkan setimpal dengan kehendak kami,kami pasti menerimanya!






    Kami telah jalankan perkhidmatan ini selama 10 tahun!,Ribuan tempahan telah kami terima & setiap pelanggan yang mendapat perkhidmatan kami
    sangat2 berpuas hati..Kami yakin 100%!,kami juga dapat memberi perkhidmatan yang terbaik untuk anda!!
    anda juga akan turut berpuas hati dengan perkhidmatan kami!..






    Tempahan juga boleh dilakukan secara online dan offline




    Apa Tunggu Lagi??..Tempah La Sekarang Di www.terusteguh.com!!

    [​IMG]
    DAPATKAN PERKHIDMATAN YANG TERBAIK UNTUK DIRI ANDA!!,KAMI MAMPU MEMBERIKANNYA!
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. cikguonline

    Newbie

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    562
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    kalau nak ambik t-shirt kosong macam mana kira ye?
     
  5. smartseller

    freshman

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    boleh ja...bergantung pada kuantiti...
    [​IMG]
    DAPATKAN PERKHIDMATAN YANG TERBAIK UNTUK DIRI ANDA!!,KAMI MAMPU MEMBERIKANNYA!
     
    #3 smartseller, Mar 24, 2009
    Last edited: Mar 24, 2009
  6. RajaKamil

    RajaKamil Kawan WC Premium
    Active

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    6,752
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +32 / 0 / -0
    boleh PM saya quotation harga tshirt short & long sleeve ?

    1 berapa?
    10 berapa?
    100 berapa ?

    Terima kasih
     
  7. cetakbaju

    Newbie

    Joined:
    Oct 10, 2006
    Messages:
    232
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    tahniah.... semoga terus teguh!
     
  8. smartseller

    freshman

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Terimakasih...sebenarnya..awk la sifu saya...ayh saya dah buat servis tempahan secara offline dekat 10 tahun dah...saya nak majukan sket..so sy rujuk sket2 web awk,apa yg diperlukan untuk buat website bg servis printing...terimakasih..x sgka awk pon ada dlm wangcyber.com..thx

    [​IMG]
    DAPATKAN PERKHIDMATAN YANG TERBAIK UNTUK DIRI ANDA!!,KAMI MAMPU MEMBERIKANNYA!
     
  9. syuxx

    Senior

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    3,347
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    kalau nak oreder just satu baju saja boleh ke?
    untuk pakai sendiri/buat prototaip. hehe
     
  10. reezluv

    Senior

    Joined:
    Jun 5, 2006
    Messages:
    4,016
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    pergh..lama sungguh tak nampak ko..tetibe jek muncul..hehhee
     
  11. smartseller

    freshman

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    hallo bro...x nak print baju ke??...meh la try...best price bro
     
  12. smartseller

    freshman

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    sry bro...tp kalau yg ready made bleh la...kalau ko nak letakdesign baju ko...bleh,tp mahal la sehelai...dekat 30-40 rggt gak...tp harga bergantung pada warna and size design
    [​IMG]
    DAPATKAN PERKHIDMATAN YANG TERBAIK UNTUK DIRI ANDA!!,KAMI MAMPU MEMBERIKANNYA!
     
  13. reezluv

    Senior

    Joined:
    Jun 5, 2006
    Messages:
    4,016
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    mungkin tak kot..sebab aku akan beli yang ready made jek..hehe
     
  14. smartseller

    freshman

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    x rock ar bro ready made je...hehehe
     
  15. reezluv

    Senior

    Joined:
    Jun 5, 2006
    Messages:
    4,016
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    xpe..hehe..custom made pun aku bleh wat sendiri...kekeke..aku nak beli jacket google..best2..
     
  16. smartseller

    freshman

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Amboi google jacket..x mahal ke bro??..brapa skilo???..
     
  17. reezluv

    Senior

    Joined:
    Jun 5, 2006
    Messages:
    4,016
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    kalau convert..200++ kot..tgk la..ngah memikir..nak jacket google ke Youtube/blogger..hehe..tak pun sambar semua ke?hehehe
     
  18. smartseller

    freshman

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    sambar je semua bro...bleh sedekah kat aku sket...hek3...bro...alang2 tu...nak mintak pendapat la sket...aku baru upload template baru utk website aku...komen sket bleh??/..
    [​IMG]
     
  19. reezluv

    Senior

    Joined:
    Jun 5, 2006
    Messages:
    4,016
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    aku amat la tak suka kat button dan juga header kat web tu,aku nak tempah baju pun rasa tak konfiden..hehe..

    aku suggest..cuba buat macam web yang ada dalam link blog aku ni ha..customtshirts.com

    http://reezluv.com/web-design/15-web-design-for-inspiration-part-2/

    boleh tgk macam mana webnya dan originality dan juga kepuasan pelanggan untuk melihat webnya..
     
  20. smartseller

    freshman

    Joined:
    Mar 24, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0

    wo bro...tu web ganas punya...aku ni tahap ciput ja pasal web...bkn pro sgt pon... guna frontpage je buat web...1 lg...camne ko letak adsense kat blog ko erk???...aku ada akaun adsense...tp haritu bila aku letak kod html kat web aku...x kuar pon bila upload ke hosting???...
     
    #18 smartseller, Mar 27, 2009
    Last edited: Mar 27, 2009
  21. reezluv

    Senior

    Joined:
    Jun 5, 2006
    Messages:
    4,016
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    gunakan <div> tag...masukkan adsense code tu dalam tuh..:D

    Frontpage buat web dah jauh dah orang tak pakai..orang pakai Kompozer atau pun DW..memang among the best.:rolleyes:
     
  22. zakri

    Senior

    Joined:
    Jan 29, 2007
    Messages:
    577
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    BRO,
    Hoodie ada tak?
     

ibeli4u

Share This Page