jom buat duit dgn forex

Discussion in 'Online Stock & Forex' started by profitfx, Nov 12, 2009.

By profitfx on Nov 12, 2009 at 12:08 PM
  1. profitfx

    freshman

    Joined:
    Jul 10, 2009
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Salam semua,

    Saya telah buat satu EA berdasarkan system ini www.profitfxsystem.com dan terima kasih atas bantuan kawan2 yang bekerja keras membina EA ini.

    setelah backtest dan foward test hasilnya amatlah memberangsangkan walaupun agak perlahan.

    lihatlah hasilnya

    Bagi sesiapa yang berminat nak run kat live akaun dgn syarat

    - Sila buka akaun anda di broker ini sahaja minimum usd100 - dapat bonus usd30 hehehe

    - Sila hantarkan no akaun dan password anda ke clientfx@gmail.com

    - Sewa vps USD15 sebulan

    Perhatian: Ini bukan program manage akaun tetapi cuma run EA ini di akaun anda sahaja dalam VPS.Sebarang kerugian adalah tanggungan anda sendiri. Sebarang keuntungan adalah 100% hak anda. Saya haya ingin membantu menjana profit utk anda
     

    Attached Files:

    • ss.jpg
      ss.jpg
      File size:
      101.4 KB
      Views:
      32
    • ss2.jpg
      ss2.jpg
      File size:
      104.9 KB
      Views:
      19
    • ss3.jpg
      ss3.jpg
      File size:
      105.2 KB
      Views:
      17
    • ss5.jpg
      ss5.jpg
      File size:
      101.5 KB
      Views:
      15
    • ss7.jpg
      ss7.jpg
      File size:
      106.2 KB
      Views:
      16
  2. Loading...


Tags: this article has not been tagged

Share This Page

Comments

Discussion in 'Online Stock & Forex' started by profitfx, Nov 12, 2009.

    1. moneyhacker
      moneyhacker
      sory bro aku tak reti main forex ni...pening2...:p
    2. hmjebat
      hmjebat
      kalau dah kaya jgn lupa kawan2 ye...
    3. xianrul
      xianrul
      saya introduce broker dari syarikat premierfx hq di canada..
      anda hanya perlu sedia kn modal
      segal urusan forex broker akan jlan tok anda
      anda hanya perlu duduk dan tgu untung anda sahaja
      0129026366
    4. profitfx
      profitfx
      please open your own thread..:confused:
    5. profitfx
      profitfx
      tak yah pening2...buka akaun dan serahkan kat aku jer...
    6. moneyhacker
      moneyhacker
      camne??

      yang aku tau gandawang jer...hehe amik profit dr company forex pun ok gak...
    7. profitfx
      profitfx
    8. Imabiz
      Imabiz
      berape modal permulaan minima nie
    9. fadzilk
      fadzilk
      Modalnya $100 USD = RM370.00
      Lepas tu dapat bonus $30.00

      Jadi semuanya kita ada modal $130 USD
    10. profitfx
      profitfx
      yup betul.

      modal minima ini hanya utk rakyat Malaysia sahaja
    11. Jebatfx
      Jebatfx
      salam,

      fikir fikirkan juga hilang duit. Jgn rasa manis je...pahit nya tak tertanggung nanti.
    12. profitfx
      profitfx
      kat page 1 saya ada bagitahu

      Perhatian: Ini bukan program manage akaun tetapi cuma run EA ini di akaun anda sahaja dalam VPS.Sebarang kerugian adalah tanggungan anda sendiri. Sebarang keuntungan adalah 100% hak anda. Saya hanya ingin membantu menjana profit utk anda

      adakah ini tidak mencukupi:confused:...pahit manis dah ada kat situ:cool:
    13. gaddy_lyzza
      gaddy_lyzza
      keuntungan berapa % dalam sebulan?
      ada jaminan ke?
    14. montellofx
      montellofx
      Siapa yg buka akaun melalui my refferal.. www dot exness dot com/a/2128 saya bagi balik bonus komisyen tuu. Saya tak perlu ambik bonus tuu sbb jika traders lost mereka masih ada bonus refferal dari saya utk sambung nyawa balik. Bonus akan diproses atas permintaan (bayar ikut Liberty Reserve) dalam masa seminit. Ada gambar instant withdrawal tuu.

      Kalau nak tukar LR ke RM atau RM ke LR dalam masa 5 minit bagitau sbb saya dah ada changer yg best deal.

      you can suggest your friend to open an account with

      www dot exness dot com/a/2128

      The brokerage have instant withdrawal via E Currency.

      Automatic withdrawals
      Important news for customers of EXNESS

      From September 21nd, 2009 the new service of automatic withdrawals from a trading account are at your disposal.

      Now you do not need to wait for proccess and execution of your withdrawal request as our system will automatically do all the neccessary procedures. Automatic withdrawal will be processed any time without outside participation and intervention of sprecialists of Finance department.

      Automatic withdrawals are available for the following e-payment systems:

      •WebMoney
      •Liberty Reserve
      •Perfect Money
      •RBK Money
      The funds are withdrawn from a trading account and added to the previously authorized purse during several seconds.

      EXNESS Company is glad to inform its clients about recurrent improvement of trading conditions. Since November 16 exness reduce spreads on 10 major currency pairs.
      On the current date, in the terminal exness offer, floated spreads are fixed with the value within the framework of 0.4 – 0.7 pips. Exness have done this in aspiration to offer our clients the best trading conditions ever. This campaign helps us to make a significant increase in the quality of provided services and reduces average...

      Since October 2009 for all “Mini” accounts with amount of deposit less then 1000 USD (or equivalent to this sum) the 1:1000 leverage will be available.

      You can register under my refferal www dot exness dot com/a/2128 and i give back all (100%) of commisyen refferal via Liberty Reserve.

      15% bonus for every deposit

      TQVM
      montellofx@gmail.com atau YM: zarrmans@yahaoo.com jika ingin maklumat lanjut.
    15. profitfx
      profitfx
      keuntungan target 30% dan jika lebih adalah bonus

      jaminan? saya tak boleh beri apa2 jaminan sebab untung rugi semuanya bergantung kepada market.lagipun program ini tidak meminta profit sharing yang selalu dikenakan oleh traders lain

      sila rujuk 1st page ayat merah di bawah sekali.

      hanya tinggal beberapa kekosongan sahaja sebelum saya menutup pengambilan 1st batch ini. Sekiranya sudah ada pembantu saya mungkin akan buka 2nd batch tapi very limited. takut tak terkawal plak:rolleyes:
    16. profitfx
      profitfx

      Salam bro.

      Boleh tak tolong deletekan post ini dan buka thread sendiri...ayat2 kat dalam post ini dah power /matang pemikiran untuk buka thread sendiri.

      harap maklum.
    17. cyborg1511
      cyborg1511
      bahaya ooo... silap2 bley jadi haram... sebab, labur duit duduk diam dapat untung...

      anyways klu untung ok lh...
    18. dwan888
      dwan888
      aku tak faham sebenar nya..., he..he...he...

      ni kita bagi orang memorex utk kita ker ni...?
    19. profitfx
      profitfx
      Bro silap konsep nih...ini bukan melabur melalui pool..saya tak collect wang dari mana2 pihak.itu baru aktiviti haram

      semua akaun adalah diatas nama mereka sendiri-masukkan fund sendiri-withdrawal hanya mereka sendiri jer boleh.kami hanya tolong tradekan sahaja.

      untung rugi dan biasa dgn benda camnih

    Share This Page

Share This Page