Isu Kelab Jutawan, Perlu Ada Penyiasatan?

Discussion in 'Perniagaan Internet' started by reezluv, Jun 7, 2011.

By reezluv on Jun 7, 2011 at 11:18 PM
  1. reezluv

    Veteran

    Joined:
    Jun 5, 2006
    Messages:
    4,014
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    rasanya thread yang ada promote tentang Kelab Jutawan ni dah heboh dan agak hangat gak dibincangkan bukan?

    ada yang marah sampai nak gaduh, dan memacam lagi la..

    so pada pendapat korang, apa kata kalau sama-sama kita diamkan diri dahulu dan lihat apa langkah kita untuk atasi masalah ini..

    rasanya perlu ada ejen siasatan perlu menyiasat program ini sedalam-dalamnya bukan?So open case to reveal this real JUTAWAN business..?
     
    • Like Like x 1
  2. Loading...


Tags: this article has not been tagged

Share This Page

Comments

Discussion in 'Perniagaan Internet' started by reezluv, Jun 7, 2011.

    1. reezluv
    2. Blackmedal
      Blackmedal
      Thread macam tu sentiasa bertambah,bagi saya elok juga kita tegur mereka tntang skim2 cepat kaya ni jika mampu...ahli wangcyber tak main skim cepat kaya :D
      Last edited: Jun 8, 2011
    3. Hafizi MediaSerius.com
      Hafizi MediaSerius.com
      baru je lepas baca thread yg promote KJ...ase lawak pun ade..
      asal diaorg xsewa je banner kat tepi ni..kan senang...
      tp bila tanye bukti pembyaran xde plak nak reply,.... :)
    4. VaX
      VaX
      Nie memang kena siasat nie

      Edisi Siasat Bahagian Satu

      Meh tgk sini tpi versi Bahasa Ingeris... Temuramah
      Aku dah geram ngan thread KJ tu.
      Bnyak beno SPAM

      p.s : Maybe BI nyer merapu...Yang boleh fhm korang fahamkan jelar
    5. redfar
      redfar
      taknak suruh masuk dalam ustaz zaharuddin.net ker? hehe..

      kena selidik benda mcm ni..
    6. redfar
      redfar
      aku dgr stupid2 jer.. hahaha..
    7. RomeoRavent (RR)
      RomeoRavent (RR)
      Patut gak...
      sbab makin menjadi2 dorg nih...dan sejak kebelakangan ni ada beberapa perkara yg aku prasan...
      1- Reg trus promote tanpa memperkenalkan diri di ruang salam perkenalan...
      2- Reg then perkenalkan diri....pas tu trus senyap...
      adakah dorg ni org yg sama?
    8. Kasimo Aloi
      Kasimo Aloi
      buat penyiasatan dan sebarkan melalui post2 blog atau FB
    9. reezluv
      reezluv
      tu la yang aku nak tengok kot ada sesape leh tolong siasat..tentang depa ni...supaya tak bercambah banyak lagi thread depa ni....

      ada yang kutuk pasal dak WC ni taktau pasal MLM atau Affiliate..aku dah mintak suh terangkan sebab dia lagi tau..takde plak terangkan kat aku..aku nak tunggu die terangkan je....
    10. reezluv
      reezluv
      aku mulakan dengan satu newsletter yang depa kasi setelah aku subscribe...

      Saya, Sujairi Saidali

      TAHNIAH dan terima kasih kerana menyertai
      kelab jutawan dan saya percaya anda akan
      mendapat sesuatu yang bakal merubah kewangan anda.

      Dalam masa beberapa saat lagi anda akan membaca
      satu website eksklusif yang mendedahkan teknik dan
      strategi paling mudah untuk menjana keuntungan berganda

      reez Sebelum ini, saya juga seperti anda. Hutang keliling
      pinggang, PTPTN tak mampu nak bayar, malah
      paling teruk kereta kena tarik sebab 3 bulan tak bayar.
      Hidup saya memang tersepit!

      Saya teruskan pencarian sehinggalah saya menjumpai
      rahsia perniagaan yang orang kaya tidak mahu anda tahu
      walau sedikit pun.

      Selepas saya mengetahui teknik yang terkandung dalam
      website hebat ini, saya telah menjana lebih RM37,000
      dalam masa hanya 3 bulan dan hidup saya mula berubah.

      Klik link dibawah sekarang dan jangan terkejut dengan
      apa yang akan anda saksikan nanti:

      --> URL

      Sila beritahu saya apa yang anda fikirkan tentang
      website eksklusif ini. dan jika anda bertindak segera jangan lupa


      Status reez sekarang adalah ahli percuma,
      AKTIFKAN DIRI SEBAGAI AHLI BERBAYAR
      UNTUK MENERIMA PELBAGAI KEISTIMEWAAN!!!

      Terima kasih!

      Demi Kejayaan Bersama,

      Sujairi Saidali

      PS - Sebagai Ahli Aktif reezakan menerima

      Formula Kelab Jutawan Yang akan meledekkan akaun bank reez

      Seminggu dari sekarang.
      AKTIFKAN DIRI sekarang...

      http://www.kelabjutawan.org/jutawansenyap.htm








      .

      Business, Sk Pekan Papar, P.O Box 50, Papar, Sabah 89608, MALAYSIA

      To unsubscribe or change subscriber options visit:
      http://www.aweber.com/z/r/?jOzsTMycTLSsjGysbMxMHLRmtBycnIwsDGw=
    11. reezluv
      reezluv
      sekali tengok macam FLB pro pun ada ni..erm..
    12. RomeoRavent (RR)
      RomeoRavent (RR)
    13. meezwan
      meezwan
      haha..dia ingat lepas join KJ tu terus faham la istilah affiliate..dia tak tahu kat WC ni berkumpulnya semua otai2 MLM n affiliate
    14. reezluv
      reezluv
      update newsletter

      eez

      Hari ini saya akan dedahkan satu rahsia
      orang kaya yang mungkin anda sudah tahu
      tetapi tidak begitu ambil kisah.

      Jadi sebelum anda mengigit jari 20-30
      tahun akan datang, masanya untuk kita
      mengikut jejak jutawan bermula hari ini.

      Apakah rahsia tersebut?

      Hampir semua jutawan tahu bagaimana
      mereka mengandakan wang mereka tanpa
      perlu berpeluh...

      Melalui PERLABURAN PERNIAGAAN!

      Maknanya reez jangan biarkan RM100
      berdiam didalam bank tanpa digerakkan.

      Saya faham kadang kala kita berfikir dengan RM100
      Reez boleh lakukan macam-macam seperti
      menonton wayang, shooping, lepak dengan kawan-kawan
      tetapi pernahkan reez terfikir RM100 itu
      akan habis begitu sahaja dan reez terpaksa menunggu
      hujung bulan untuk menikmati gaji seterusnya.

      reez pasti akan berada pada kepmpong yang sama
      sekarang dan selamanya jika membiarkan wang yang ada
      hanya untuk enjoy dan disimpan tanpa bertambah walau sesen pun.


      "Hanya dengan RM100 sekarang dah boleh bawa mak
      shooping setiap bulan, memang tak sia-sia membuat
      keputusan dulu, Sharizal, Kuching"

      Tetapi jika reez bertindak bijak sekarang
      dengan RM100 yang ada didalam simpanan
      Reez akan aktifkan diri sebagai ahli ekseklusif
      Kelab Jutawan yang berbayar dan bermula menerima RM100
      setiap hari ke dalam akaun Reez

      -->> http://www.kelabjutawan.org/jutawansenyap.htm

      Ini bermaka reez sudah boleh menyimpan wang
      disamping menggandakannya setiap bulan
      dan boleh menonton wayang dan melepak
      bersama rakan pada bila-bila masa.

      Tetapi Jika reez menyimpan sahaja
      RM100 yang ada dan membiarkan ianya habis
      begitu sahaja, ianya adalah keputusan muktamad
      dari reez
      Kami hanya membuka ruang untuk reez
      agar tidak dibelenggu masalah kewangan.



      Jumpa lagi dengan rahsia kewangan yang lain.

      Demi Kejayaan Anda,

      Sujairi Saidali
      AKTIFKAN DIRI reez dengan klik link dibawah
      dan daftar diri sebagai ahli eksklusif berbayar
      http://www.kelabjutawan.org/jutawansenyap.htm
    15. bertong
      bertong
      siasat jangan tak siasat...
    16. MDHAFiZ
      MDHAFiZ
      baru tahu akan perkara ini..KJ..bukan salah pengasasnya..tapi salah orang yang mempromosikannya..
      tidak kena pada tempatnya..
    17. bertong
      bertong
      kenapa...perkara ini salah ka tak salah ni..ka cam mlm2 yg dok main sebelum ni
    18. NasirBP
      NasirBP
      tetap salah ... sistem sama jer mcm Login FB Dapat Duit cuma skrg dh tukar kpd Kelab Jutawan.
    19. bertong
      bertong
      owhh nama je lain...kalo cam tu...so apa lagi mod

    Share This Page

Share This Page