Isteri Curang di facebook

Discussion in 'Sembang Umum' started by lunassp, Jul 23, 2010.

By lunassp on Jul 23, 2010 at 7:35 PM
  1. lunassp

    lunassp
    uix_expand uix_collapse
    Senior

    Joined:
    Oct 30, 2008
    Messages:
    383
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Kisah ini telah dikongsikan oleh seorang suami di email yang mengetahui isterinya telah curang di facebook dengan kawan lamanya dan akhirnya terlanjur.Oh!Memang sedih story ini.mari sama2 kita jadikan pengajaran dan teladan.

    Salam sahabat..

    Alhamdulillah segalanya selesai sudah. Baru balik dari mahkamah syariah. Saya menceraikan isteri saya dengan talak 3 ... tiada lagi ruang untuk kami kembali. Puncanya ... isteri yang selama ini saya sayang sangat pada dia tidak belah bagi akhirnya kantoi kerana menduakan suami melalui hubungan dengan lelaki kawan lama yang muncul hubungi dia melalui facebook.

    Saya telah lebih 2 bulan menyiasat kegiatan mereka yang bermula dengan tegur menegur di facebook.. saling mencurah perasaan rindu dendam... akhirnya membawa kepada pertemuan sulit hingga mereka terlanjur. Bila saya dah kumpulkan semua bukti saya pun bentangkan pada dia... akhirnya mengaku lalu saya ceraikan dia serta merta.

    Kepada suami suami sekelian.... berhati hati dengan aktiviti isteri anda di facebook. Mereka mungkin akan curang pada bila bila masa. Jika anda sekelian ingin belajar bagaimana untuk menceroboh masuk akaun perempuan curang seperti itu sila email saya. Saya ada kaedah yang efisen dan terbukti berjaya membongkar hubungi sulit isteri saya.
    :eek::-$
     
  2. Loading...


Sub-Categories: This article has no sub-categories

Share This Page

Comments

Discussion in 'Sembang Umum' started by lunassp, Jul 23, 2010.

    1. faezil
      faezil
      ni yang payah ni... nak halang... dah member lama dia.. nanti kang dituduh cemburu buta pulak

      kalau tak halang..........
    2. kabuu
      kabuu
      sallamzz...
      wah terror bro ni ye....boleh masuk akaun org lain..
      kire nye ni boleh masuk kat sesape punya la ye...
    3. lunassp
      lunassp
      hahaha..xda maknanya bro..bkn gua..bro yg dlm story tu kot
    4. Zairi Zaidi
      Zairi Zaidi
      Astaghfirullahalazi...
      Sampai terlanjur. Memang patut talak 3
    5. Dk Hadi
      Dk Hadi
      ko ada kaedah erk.. kongsi skit kat aku nie... xpi kalau belum kahwin leh ke dapat kaedah ko nie..heheh... :)
    6. kabuu
      kabuu
      sallamzz..
      mmy terror tersebut saye tuju kan pd bro yg buat statement tuu.
      kire nye dia handel la ye boleh masuk akaun org lain...
      ade software ke bikin mcm tu..?
    7. PinguSpy
      PinguSpy
      kalau aku ada bini nanti jgn haraplah aku nak kasi dia men facebook, myspace etc..
      kalau nk main pun 1 akaun kongsi2..

      dan apapun, cari awek/bini yg "setia"....
      kalau x setia perangai mcm "setan"... mmg nk curang je keje..

      dan kalau boleh cuba elakkan cari bini yg:
      - dlm hidup dia penah banyak kali kaple
      - no virgin
      - lahir bulan 3?? ramai awek lahir bulan ni aku knl curang kuat.. tp muka baik je...

      pendapat aku lar...
    8. Dk Hadi
      Dk Hadi
      tuelah... aku salupppp bro nie... ke guna spy webcam ni... aku ada try cari software yang aku nak,tiba2 aku terjumpa software tue... hihihi.. tul ke ko guan software tue... heheheh
    9. Dk Hadi
      Dk Hadi
      ok.. aku nak tanye ko.. kalaulah dia ckp kat ko yang ko nie mengongkong dia pe citer pulak... huuhuhu
    10. aniqhamizan
      aniqhamizan
      Hmm.. masalah rumahtangga lak. Ada 1001 persoalan kalau tjadi bebende cenggitu.. pelbg kmungkinan. Cuma 2 org tu je bbtul faham.. suami dan isteri. Mungkin suami sibuk sgt kot? atau.. takde power lagi? :) Kat intenet ni melambak buku2/ebook rumahtangga tu. :)
    11. Dk Hadi
      Dk Hadi
      wahahaahaaahaha... ko nie memang hebat ... betul2 tue
    12. aniqhamizan
      aniqhamizan
      Kalau tak pun.. mungkin si isteri tu dah boring .. hehe.. asyik makan sayo kangkung je .. heee.. :) Sskali nak jugak makan sayo bayam..
    13. aniqhamizan
      aniqhamizan
      Alaaa.. beli je buku2/ebook yg macam2 stail kat intenet ni.. melambak je dpt. Haa.. kat sebelah tu pun ada banner "UBAT KUAT - Spring return".. cube tengok bbetul :)..
    14. PinguSpy
      PinguSpy
      mengonkong ada sebab.. mengonkong pun bukan nya teruk2 sgt..
      just jgn men-facebook or nk men fb kongsi akaun dgn aku etc...

      semua konkongan based on xnk kasi bunga2 curang tu wujud..

      socialis dgn lelaki.. sampai pada thp personal share
    15. Booz
      Booz
      ? apa tujuan buka thread ni?
    16. PinguSpy
      PinguSpy
      berbicang perihal kenapa isteri curang.. dan kesan pada isteri curang.. serta pengaruh fb (social network) pada masayarat kini
    17. supanoob
      supanoob
      korang ni jgn le terikut sgt yahudi tu.. suami memang kena kongkong isteri dia.jgn le open sgt sampai dia bebas bergaul dengan lelaki lain, sampai tak terpantau.pergaulan bukan setakat bertemu muka je, dlm net pun boleh di kira sebagai pergaulan...

      Islam menggalakkan pencegahan dari mengubat. so, suami kena cegah, dan kalau mampu buat mcm pinguspy kata tu. kita ada kata putus, ingkar kata suami, tak cium, bau syurga le weh..syurga bawah tapak kaki suami, jgn main2...kena lahant dgn Allah nanti baru tau..
    18. ZulAswadi
      ZulAswadi
      kalau dah sampai terlanjur kira tahap kritikal le tu
      dh melibatkan pasal zuriat so, jalan penyelesaian yang terbaik ialah talak.
      zaman sekarang ni nak jaga isteri pn susah..jaga anak lagi sussah..
    19. Hairul WC
      Hairul WC
      Satu pengajaran buat suami dan juga isteri..
      kena lebih berwaspada...
      cuma ayat yg last sekali nie pelik sikit..
      macam strategy pemasaran jer..
      ntah2 jual ebook membongkar hubungan sulit... :D

    Share This Page

Share This Page