WangCyber
ibeli4u
  1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

INTERNET Pasti FREE Dengan Wifi Booster Ini...

Discussion in 'WTS : Pengiklanan & Pemasaran' started by Electronic PC Shop, Aug 10, 2011.

Share This Page

  1. Electronic PC Shop

    Newbie

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    INTERNET Pasti PERCUMA dengan WIFI BOOSTER 13dbi Gold Anntena

    Ringkasan Produk
    Can Boost signal up 3kmradius in open space. Jarak liputan wifi ini boleh mencapai lebih sehingga 3km di kawasan terbuka dan tiada masalah dalam mencari signal.
    (halangan seperti bangunan, faktor geografi seperti bukit dan wifi router memancarkan signal yang lemah boleh mengurangkan jarak liputan).

    Wifi ini berfungsi untuk menarik signal WiFi router dengan kadar yang tinggi dan pada jarak yang jauh
    (bergantung kepada kedudukan WiFi booster).

    Kenapa perlu bayar Lebih jika kawasan anda mempunyai wifi percuma.
    Sesuai untuk semua lapisan pengguna baik yang muda, tua, student, yang bekerja dan sebagainya yang penting anda berhampiran WIFI PERCUMA seperti
    ->Jiran anda memberi free access ke wifi beliau
    -> KFC
    -> Mcd
    ->Starbuck
    ->FREE Hot Spot
    -> Kedai2 mamak
    ->rumah anda yang berdekatan dengan pusat membeli belah
    ->wifi percuma yang disediakan oleh kerajaan Malaysia
    dan banyak lagi.


    ANDA JUGA DIBERIKAN SOFTWARE YANG MAMPU MENDAPATKAN PASSWORD WIFI ANDA YANG HILANG DENGAN MENGODAM (crack) PASSWORD ROUTER WEP SYSTEM ANDA.
    JIKA ANDA MENGODAM WIFI JIRAN ANDA DAN MENGGUNAKAN ACCESS INTERNET BELIAU
    IA ADALAH DIBAWAH TANGGUNGJAWAB ANDA.
    *-TEPUK DADA TANYA SELERA-*

    JADI, Anda tidak perlu membazir wang anda dengan membayar bil internet bulanan anda jika anda berhampiran dengan wifi Percuma. Menggunakkan INTERNET WIFI BOOSTER anda boleh melaburkan wang anda kedalam ASB atau Tabung Simpanan anda.
    WANG JIMAT, PRODUK HEBAT SEMESTINYA INTERNET WIFI BOOSTER

    <blink>Harga Produk Hanya :</blink>
    RM95.00/unit bagi Seluruh Malaysia.
    + RM10.00/unit untuk tujuan Posting
    (Warranty 6 Bulan)


    Pakej
    1 x USB WiFi Booster 1200mW
    1 x 13 dBi antenna
    1 x USB cable
    1 x cd driver (Support Windows 98, ME, 2000, XP, Vista, 7, Linux and Mac)
    1 x cd BT5
    1 x manual
    Sesuai untuk PC dan laptop (asalkan ada port USB)

    keterangan lanjut hubungi
    Electronic PC Shop
    Telefon/(SMS Lebih baik)
    Di nombor +60126139370

    Pembayaran boleh dibuat ke Akaun
    CIMB: 0119 0000 9792 00 &#8211; Nur Amirul Bin Nur Azmi
    Maybank: 1121 2001 5443 &#8211; Nur Amirul Bin Nur Azmi



    wifi 1.jpg wifi 2.jpg wifi 3.jpg wifi 4.jpg wifi 5.jpg


    ~ click any picture to enlarge ~
     
    #1 Electronic PC Shop, Aug 10, 2011
    Last edited: Aug 25, 2011
  2. Loading...


  3. emmnazady

    Senior

    Joined:
    Dec 10, 2006
    Messages:
    534
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    RM95 tu termasuk post ke?
     
  4. interfada

    Newbie

    Joined:
    Mar 13, 2009
    Messages:
    1,716
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    kasi tunjuk gambar brg baik nie sket....nak tgk gak mcm mana rupa dia hehe

    p/s harga early bird x der ker ...
     
    #3 interfada, Aug 11, 2011
    Last edited: Aug 11, 2011
  5. majingemuk

    Newbie

    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Bagus ni... produk ni dibuat dimana ya? made in?
     
  6. KMZack

    Senior

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    3,900
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    aku dah ade seketul wifi booster............

    kalau tt provide gambar bagi wifi booster TT punye ok gak..

    mana tau kot kot nak grab seketul lagi:)
     
    #5 KMZack, Aug 11, 2011
    Last edited: Aug 11, 2011
  7. majingemuk

    Newbie

    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Mcm mane bro,, ok tak wifi booster tu..?
     
  8. KMZack

    Senior

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    3,900
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    WiFi Booster tu Okay :D
    Crack Pun Menjadi :"> [ Guna abang Beini senang gilo ]
     
  9. Dr. Peace

    Newbie

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    1,732
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ada masalah dc tak?
    crack tu sng pakai tak?
    bahasa english?

    hehe.. byk tanya la pula.. :D
     
  10. KMZack

    Senior

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    3,900
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    huhuhu
    macam aku pulak yg jual alatnya..hahah
    heheh nevermind

    software abang beini paling senag nak guna untuk crack wifi
    tak yah gune option advance...pun menjadi..

    akan DC jika jarak router wifi tuh dengan tempat/rumah kita..jauh..


    kalau dekat tak DC punye:">

    Note: Alat sedut Wifi yang saya gune taksama dengan yg TT jual
     
    #9 KMZack, Aug 11, 2011
    Last edited: Aug 11, 2011
  11. rizalembi

    Newbie

    Joined:
    May 29, 2009
    Messages:
    152
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Macam bagus je bro... kena grab gak ni 1
     
  12. kenshihimura

    Newbie

    Joined:
    Sep 12, 2007
    Messages:
    241
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    aku da ada satu:

    Kelebihan: Dapat CRACK pass WiFI yg pakai WEP security (security jenis lama & kurang power)
    Kekurangan: Tak dapat/Susah nk CRACK WiFi yg kebanyakannya pakai WPA2/PSK protokol... (kene ade cara or skill yg lebih power)

    kesimpulannya, bukan semua dapat crack...bergantung pd nasib & skill jgk..tp dgn adenye bende ni, peluang utk pakai WiFi 'FREE' utk tujuan 'kecemasan' akan meningkat :)
     
  13. Electronic PC Shop

    Newbie

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    untuk posting tambah rm10....murah tu bro..leh sambar..
     
  14. Electronic PC Shop

    Newbie

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ok2...gambar die nnt sy masukkan bro..leh terlupa lak nak masukkan..
     
  15. Electronic PC Shop

    Newbie

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Produk made in taiwan..dah ramai org yg beli tp tkde yg komplain psl produk nie..
     
  16. Electronic PC Shop

    Newbie

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    akan dimasukkan gambarnye nnt...dah masukkan sambar la satu..hehe
     
  17. Electronic PC Shop

    Newbie

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    crack senang je bro..manual akan diberikan..
    cd crack die pakai bahase english..
     
  18. Electronic PC Shop

    Newbie

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    mmg kene sambar bro..mantap...
     
  19. Electronic PC Shop

    Newbie

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Kasi boommm...Up date terkini...

    new stock available...nak tgk gambar sila ke post #1 di muka surat 1...sebarang info terkini akan saya update kat page ini...
     
  20. Azam Wahid

    Newbie

    Joined:
    Aug 6, 2011
    Messages:
    388
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Waranty tu, dengan bro ke, atau dengan mana-mana company? :)
     
  21. Electronic PC Shop

    Newbie

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    warranty dgn sy bro..terbaik punye...jgn takut...service terbaik punye..
     

ibeli4u

Share This Page