Insurans kenderaan apakah yang terbaik???

Discussion in 'Ada Sesiapa Yang Tahu...' started by aktechpage.com, Sep 7, 2010.

By aktechpage.com on Sep 7, 2010 at 3:02 PM
  1. aktechpage.com

    Super Senior

    Joined:
    Jul 4, 2009
    Messages:
    668
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Salam

    Ingin tanya pendapat warga WC dari segi pengalaman dan pengetahuan dalam bidang insurans kenderaan.

    Apakah INSURANS KENDERAAN yang terbaik untuk kereta dan juga motosikal???

    Just nak wat survey, jika tidak tahu kelebihan sesuatu insuran, sila nyatakan

    Apakah insurans kenderaan yang anda guna skrg??

    ps: Selamat Hari Raya, maaf zahir batin :)
     
  2. Loading...


Tags: this article has not been tagged

Share This Page

Comments

Discussion in 'Ada Sesiapa Yang Tahu...' started by aktechpage.com, Sep 7, 2010.

    1. Imabiz
      Imabiz
      takaful kot...
    2. Syedz
      Syedz
      kurnia insurans...mahal skit tapi ok la...
      bwat first party....
      kalo syarikat insuran terkemuka pun, bwat third party x guna gak....
    3. aktechpage.com
      aktechpage.com
      Kalo bole x nak jawapan yg ada 'kot'
      Hanya nak nak tahu apa yg anda pasti dan apa insurans kenderaan yg anda pakai skrg...
    4. aktechpage.com
      aktechpage.com

      Terima Kasih bro Syed
      Kurnia insurans adalah antara yg famous jugak skrg ni... mahal sikit pun sebab ada PA (Personal Accident) bernilai RM49.90 kalo x silap saya...
    5. mfaiz
      mfaiz
      Salam,

      Takaful Ikhlas atau Takaful Malaysia. Tak perlu PA.

      Harga bergantung pada usia kenderaan dan jenis perlindungan (no. 1 atau 3rd party).


      p/s: support industri Takaful.
    6. aktechpage.com
      aktechpage.com
      Thx bro atas pandangan yg diberi... :)
    7. eCoswaybiz
      eCoswaybiz
      kalau nak diikutkan, apa yang anda pernah dengar & glamer tu.. adalah antara yang terbaik.. Cuma bila nak claim tu yg akan menjadikan sukar sikit.. jadi masa nak buat claim, anda perlu bersungguh2 untuk buat yang terbaik..
    8. aktechpage.com
      aktechpage.com
      Thax bro atas nasihat yg diberi :)
    9. safuan
      safuan
      Setakat nie saya pakai insuran MAA, ok jer. Cepat dan cekap
    10. blitz5755
      blitz5755
      aku cari yang murah je la hahahaha
    11. SyedFareed
      SyedFareed
      Allience insurans

      Sebab, mudah nak claim. lagi satu insurans ni ada kemudahan tow truck percuma untuk sejauh radius 450km dari tempat kereta kita rosak. Saya dah guna kemudahan ni 2 kali. Memang percuma servis tow truck tu. cuma kalau di highway, kita just bayar tol untuk dua kenderaan la, Tow truck dan kereta kita. Tapi kalau nak buat bayar tol untuk satu kenderaan sahaja, kita perlu dapatkan tow truck yang letak kereta kita letak atas tow truck.

      Ataupun jika anda nak tahu, di highway, kita boleh call syarikat konsesi untuk tarik kereta kita ke plaza tol. Free je.
    12. aktechpage.com
      aktechpage.com
      Thx bro for info...
    13. aktechpage.com
      aktechpage.com
      Aiseh men, harga insurans ni lebih kurang sama je... kalo berbeza pun dalam RM100 - RM200, yg penting servis baik punya dan ok.....

      Thx bro for info... setakat ni motorsikal aku je yg pakai insurance Alliance Insurance ni...

    Share This Page

Share This Page

Users found this page by searching for:

  1. takaful malaysia towing percuma

    ,
  2. insurance kereta terbaik

    ,
  3. insurans kereta terbaik

    ,
  4. syarikat insurans kereta terbaik di malaysia