INGIN BERNIAGA? .:SKAMOBILE:. Bayaran Komisen Topup Paling TINGGI..!!

Discussion in 'WTS : Pengiklanan & Pemasaran' started by SKAMobileTeam, Mar 28, 2010.

Share This Page

  1. SKAMobileTeam

    Newbie

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    BERITA BAIK..! untuk sesiapa yang berniaga easyreload, atau yang baru mula nak berniaga dan tercari2 bagaimana.
    Kami menawarkan Komisen TERTINGGI untuk flexi reload.

    Pakej Master Dealer.

    Celcom 6 % =Jual Rm10 untung 60sen(tertinggi)
    Maxis 2.5 %
    Maxis(soft pin) 3.0 %
    Digi 2%
    iTALK 10%
    UMOBILE 3%
    XOX 3.5%
    Tune Talk 3.5%

    Jualan serendah RM3 & keuntungan yang tinggi.

    Sesuai bagi Student Universiti yang inginkan Income Extra. Yang dah tak student pon OK jugak.

    Anda boleh bandingkan pakej yang kami tawarkan berbanding pakej yang ada di pasaran..!

    Kelebihan- kelebihan SKAmobile Eload system :

    • TIADA caj tersembunyi untuk Servis menambah nilai (request top up) , memeriksa baki (check balance), kesalahan format, Penambahan e wallet & tiada potongan credit kepada pelanggan

    • Nikmati BONUS YANG TINGGI dan menarik setiap kali anda meperkenalkan rakan untuk menjadi pengguna SKAmobile eload .

    • Mempunyai 3 SERVER yg berlainan pembekal rangkaian (network provider). Maka tidak perlu bertukar / membeli nombor baru bagi menikmati cas sms 1 sen. Anda hanya perlu memilih salah satu nombor server dan aktifkan nombor server didalam Active10/Xpac15/10 Family & Friend anda.

    • Menawarkan sistem jualan tambah nilai (top up) yang TIDAK berkonsepkan MLM. Maka tidak anda tidak perlu berkongsi komisen dengan upline atau group.

    • Menawarkan produk-produk terkini dan terbaru dari masa ke semasa.


    Rebutlah peluang ini dan hubungi kami bagi menikmati pakej-pakej yang ditawarkan.Daftar sekarang !!

    Pakej A:
    Registration: Rm30
    Celcom 3%
    Maxis 1.5 %
    Digi 1%
    iTALK 5%
    UMOBILE 1%

    Pakej B:
    Registration :Rm100
    Modal/ e wallet tersedia : rm10
    Celcom 5 %
    Maxis 2.5 %
    Digi 2%
    iTALK 9%
    UMOBILE 2%

    Pakej C:
    Registration :Rm200
    Modal/ e wallet tersedia : rm20
    Celcom 6 %
    Maxis 2.5 %
    Maxis(soft pin) 3.0 %
    Digi 2%
    iTALK 10%
    UMOBILE 2%


    Referral Bonus (Member Get Member)
    *hanyak kepada Master dealer (pakej C)*
    Pakej A: rm10
    Pakej B: rm50
    Pakej C: Rm100

    p/s: Hanya Master Dealer layak menerima komisen Member Get Members. Cth. Refer 2 orang untuk pekej C, anda dapat RM200.00. Dapat rakan 10 orang = RM1000.00. Memang berbaloi baloi.

    *BONUS LAGI untuk Student University yang nak buat Income Partime.Langgan Pakej B atau C.

    Kami akan menawarkan
    1. Sim Pack U.O.X secara PERCUMA
    2. Kos penghantaran adalah PERCUMA
    3. Kredit RM10 dari SKA Mobile
    4. Kredit RM10 dari Celcom selepas akaun anda di aktivekan.
    *Dengan syarat anda email scan i.c anda. itu sahaja.

    *BONUS BONUS Dan BONUS lagi tuk semua.
    Kami cuba membantu Master Dealer kami untuk promosi. Jadi kami sediakan pemplet SKA Mobile secara percuma kepada Master Dealer baru. 30pcs seorang & diposkan terus kepada anda secara percuma.(selagi stok masih ada). Link Download juga akan diberi.
    Anda juga boleh menggunakan keratan akhbar Metro untuk tujuan promosi. (Metro 6 Mar 2010 - 30 hari)
    *Untuk mendapat BONUS. Sila MASUKKAN Code WCPROMO di hujung no hp anda semasa pendaftaran.
    Cth: 012-3456789 WCPROMO
    Khas untuk warga WC + EXTRA RM10 didalam ewallet anda. *untuk pakej Master Dealer sahaja *Tak masukkan Code Promo maka tiada BONUS. Harap Maklum


    Maklumat Syarikat
    SKA Mobile (SA0141035-V)
    No 5, Jalan Tengku Ampuan Zabedah 9/b,
    Seksyen 9, 4000 Shah Alam, Selangor
    email: admin[at]skamobile.net
    012 – 393 4339 (H/P)
    03-5518 5066 (Office)
    03-5518 5067 (Office)
    03-5518 5068 (Fax)
    Layari http://www.skamobile.net atau anda boleh datang sendiri ke alamat di atas.Jangan lupa maklumkan promo code untuk BONUS.

    .:SKA Mobile di Newspaper Metro selama 30 Hari bermula dari 6th March 2010:.
     
    #1 SKAMobileTeam, Mar 28, 2010
    Last edited: Mar 28, 2010
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. SKAMobileTeam

    Newbie

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    UPDATE 28/03/2010
    Untuk lebih memudahkan anda:

    Anda layak mendapatkan harga top up seperti berikut:

    Celcom Eload


    4.70 (Harga Pasaran rm5) untung rm 0.30
    5.64 (Harga Pasaran rm6) untung rm 0.36
    6.58 (Harga Pasaran rm7) untung rm 0.42
    9.40 (Harga Pasaran rm10) untung rm 0.60
    14.10 (Harga Pasaran rm15) untung rm 0.90
    18.80 (Harga Pasaran rm20) untung rm 1.20
    23.50 (Harga Pasaran rm25) untung rm 1.50
    28.20 (Harga Pasaran rm30) untung rm 1.80
    37.60 (Harga Pasaran rm40) untung rm 2.40
    47.00 (Harga Pasaran rm50) untung rm 3.00

    Maxis Eload (2.5%)


    rm4.88 (Harga Pasaran rm5) untung rm 0.13
    rm5.85 (Harga Pasaran rm6) untung rm 0.15
    rm6.83 (Harga Pasaran rm7) untung rm 0.18
    rm9.75 (Harga Pasaran rm10) untung rm 0.25
    rm14.63(Harga Pasaran rm15) untung rm 0.38
    rm19.50(Harga Pasaran rm20) untung rm 0.50
    rm24.38(Harga Pasaran rm25) untung rm 0.63
    rm29.25(Harga Pasaran rm30) untung rm 0.75
    rm48.75(Harga Pasaran rm50) untung rm 1.25

    Digi Eload 2%

    rm 9.80 (Harga Pasaran rm10) untung rm 0.20
    rm 19.60(Harga Pasaran rm20) untung rm 0.40
    rm 29.40(Harga Pasaran rm30) untung rm 0.60
    rm 49.00(Harga Pasaran rm50) untung rm 1.00

    ITalk 10%

    rm 9.00 (Harga Pasaran rm10)untung rm 1.00
    rm 27.00(Harga Pasaran rm30)untung rm 3.00
    rm 45.00(Harga Pasaran rm50)untung rm 5.00
     
  5. whizzkid

    Newbie

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    904
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    banyaknyer bonus, xtaw nak ambik pakej yang maner.. :D

    btw, kalau utk kegunaan sendiri bnyk x untung or bleh save?
    huhu
     
  6. Imabiz

    Senior

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    13,613
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    wah... ok gak nie..
     
  7. mamatpenang

    Senior

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    2,472
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +3 / 1 / -1
    berapa level nie sama macam mymode ka
     
  8. SKAMobileTeam

    Newbie

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Banyak Bonus sebab tuk kita sama2 berniaga. win-win punya situation. :D
    untuk kegunaan sendiri bergantung pd kegunaan dan line telco. cth: guna celcom dan monthly punya topup RM100 = RM6 save.

    Untuk Master Dealer awak bole dpt komisen setiap orang yg awk referkan RM100/orang(kalau dapat refer pekej C). 2orang =RM200.

    Saya bg sedikit idea.
    1.Dekat rumah awak ada kedai runcit? Promo kat tauke kedai tuh. Banyak lg kedai2 runcit yg belum jual topup. yang dah jual pon boleh, sebab komisen 6% (RM10 untung 60sen) adalah yg tertinggi.
    2. Ada stesen minyak berdekatan? Promote kat tauke dia atau kaw team dengan casher tolong jualkan. Biasanya stesen minyak akan guna epay, yg selalu habis kredit dan tak boleh topup lepas waktu pejabat dan hari minggu. Pengalaman..huhu..
    3. kalau masih study atau ada adik/sedara yg study, boleh juga promote atau jual kat hostel. Sy rasa tak ada student zaman sekarang yg tak ada HP dan yang ada HP konfom topup punya. Memang masyuk.

    Awak dapat rekomen 2 org sahaja untuk pekej C dah dpt RM200. Dah balik modal. Kalau 5 orang? Kalau awak dapat jual pula lagi untung.

    btw, sebahagian bonus hanya untuk tujuan promosi. Cepat2 la register ya. TQ
     
  9. SKAMobileTeam

    Newbie

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Memang ok, kalau yg pernah jual Topup, memang tahu. Komisen jualan yg tertinggi.


    Tak sama bro, ni BUKAN MLM, tiada upline ngan downline. Hasil jualan adalah untuk yang menjual. sebab tu % tinggi.
    Tapi pada yg tolong rekomen masih mendapat komisen. RM100/orang. (Master Dealer)
    10 orang = RM1000.00

    Boleh lawati laman web untuk lebih lanjut.http://www.skamobile.net/
    Kalau register jangan lupa masukkan promo Code ya. BONUS khas untuk warga WC sahaja..Harap Maklum.
     
    #7 SKAMobileTeam, Mar 28, 2010
    Last edited: Mar 28, 2010
  10. SKAMobileTeam

    Newbie

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Salam Semua, Update sket
    Kadar Keuntungan yang baru untuk setiap pakej adalah seperti dibawah.

    [​IMG]
    Referral Bonus
    PAKEJ A: RM10
    PAKEJ B: RM50
    PAKEJ C: RM100
    >>SETIAP MASTER DEALER AKAN MENDAPAT KOMISEN SEHINGGA RM100 BAGI SETIAP REFERRAL.
    >>*CONTOH : REFER 3 ORANG UNTUK PAKEJ C DAN 2 ORANG PAKEJ B. ANDA MENDAPAT RM400.00 TUNAI...


    Nilai jualan dan kod server.
    [​IMG]
     
  11. jutawan_segera

    Newbie

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Hrmm. Best ni. Untung lebih besar dari beli kad reload. Kalau ade kedai lagi best.
     
  12. SKAMobileTeam

    Newbie

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Yup..untung lagi besar kepada penjual. Kalau tak ada kedai, awak paksa jer semua warga WC topup kat awak.:D

    Nak tolong promote kat Makcik tauke kedai pon bole. hehe..
    i rela...wakakaka..
     
  13. SKAMobileTeam

    Newbie

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    adoyai....
    Warga WC ni main ribu riban jer kot...huhu..
    xper...promote lg sket...

    Celcom 6 %
    Maxis 2.5 %
    Maxis(soft pin) 3.0 %
    Digi 2%
    iTALK 10%
    UMOBILE 2%

    Referral Bonus
    PAKEJ A: RM10
    PAKEJ B: RM50
    PAKEJ C: RM100
    >>SETIAP MASTER DEALER AKAN MENDAPAT KOMISEN SEHINGGA RM100 BAGI SETIAP REFERRAL.
    >>*CONTOH : REFER 3 ORANG UNTUK PAKEJ C DAN 2 ORANG PAKEJ B. ANDA MENDAPAT RM400.00 TUNAI...
     
  14. SKAMobileTeam

    Newbie

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Assalamualaykm...

    Banyak permintaan dari agen2 & juga orang luar, supaya syarikat mengadakan web affiliat untuk tujuan markerting.

    Kami dapati beberapa masalah akan timbul semasa transformasi web kami ke sistem autodownline.

    Walaubagaimana pun, dengan rasa berbesar hati untuk menerima cabaran tersebut demi faedah agen2 kami. Kini web kami dlm proses

    ke arah tersebut.

    Insya-Allah. selewat2 nya 9 april 2010, sistem affiliate akan di lancarkan.

    Kepada Master Dealer & yang akan sertai SKA Mobile, anda bakal mendapat web secara percuma, di samping promosi2 semasa.

    Bagi yang belum sertai, jangan berlengah lagi:D

     
  15. Planters

    freshman

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Salam... sblum ni jual gne sistem mymode.. tp yg SKAMOBILE ni cm lg best je..:eek: hehe
    tp sy lgsung xtau, e-wallet tu sistem ap.. sbb sblum ni just jual gne stok yg kite bank in kt akaun syarikat je..
     
  16. engshahrul

    Senior

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Messages:
    2,464
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +4 / 0 / -0
    Sblm ni dh buat topup server ni, pastu server down la, topup dpt lmbt. Byr rm30, save rm2-3 sebulan, x lebih lg save >rm30. pi mai pi mai, sma gak. Klu yg ni ok, x pe la, teruskan.
     
  17. malbiz

    Senior

    Joined:
    Aug 7, 2009
    Messages:
    637
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    bro on YM ke..
    saya macam berminat je
     

ibeli4u

Share This Page