Hosting Percuma dan Menangi RM950

Discussion in 'WTS : Pengiklanan & Pemasaran' started by aku, Aug 4, 2008.

Share This Page

  1. aku

    aku
    Senior

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    2,066
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    [SIZE=+5]Pertandingan Affiliate Cube.My Untuk Ahli WC[/SIZE]​

    [SIZE=+2]Terma[/SIZE]
    1. Pertandingan akan berlangsung dari 08/08/2008 - 28/08/2008
    2. Pemenang dikira dari jumlah sales terbanyak sepanjang pertandingan berlangsung.
    3. Terdapat 3 minggu untuk Hadiah Mingguan iaitu
    4. Memandangkan polisi Cube.My yang membenarkan refund dalam tempoh 30 hari, maka pemenang muktamad akan mula diumumkan pada
    5. Jika tiada sebarang sales pada mana-mana minggu, minggu tersebut dianggap tiada pemenang.
    6. Bagi menghangatkan suasana, pemenang tidak rasmi tetap diumumkan pada
    7. Jika terdapat seri bagi jumlah sales, pemenang akan ditentukan dari segi tarikh dan waktu sales dibuat.
    8. Peserta terawal sebelum 22hb Ogos 2008 akan berpeluang menyertai cabutan bertuah bagi mendapat 1 Pakej Silver Cube(PERCUMA selama setahun)
    9. Pengumpul list terbanyak akan mendapat 1 Pakej Silver Cube(PERCUMA selama setahun)

    [SIZE=+2]Syarat Penyertaan[/SIZE]
    1. Terbuka kepada ahli WC sahaja.
    2. Telah mengaktifkan akaun affiliate(percuma) di Cube.My
    3. Nama tersenarai di dalam senarai peserta sebelum 28 Ogos 2008.
    4. Pertandingan ini terbatal sekiranya jumlah peserta tidak lebih daripada 10 orang


    [SIZE=+2]Hadiah[/SIZE]
    1. Tempat Pertama: [SIZE=+1]RM300[/SIZE]
    2. Tempat Kedua: [SIZE=+1]RM200[/SIZE]
    3. Tempat Ketiga: [SIZE=+1]RM100[/SIZE]
    4. Hadiah Mingguan: [SIZE=+1]RM50[/SIZE] x 3 minggu
    5. 2 Pakej Silver Cube PERCUMA Setahun


    Jumlah keseluruhan hadiah adalah [SIZE=+3]RM950[/SIZE]

    Jika tidak memenangi pertandingan ini pun, anda masih mendapat

    1. bonus rm5 bagi pendaftaran
    2. 5% bagi setiap sales.

    Untuk menarik bakal pembeli, anda boleh tawarkan kod kupon cube.my bagi mendapat diskaun 5%.

    Cube.My menawarkan pendaftaran domain dan pakej webhosting. Hanya sales bagi pakej webhosting dikira di dalam pertandingan ini.
     
    #1 aku, Aug 4, 2008
    Last edited: Aug 26, 2008
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. aku

    aku
    Senior

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    2,066
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    Terma ke-9 tu aku akan detailkan dalam masa terdekat.
     
  5. aku

    aku
    Senior

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    2,066
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    Bagi Term 9: Pengumpul list terbanyak akan mendapat 1 Pakej Silver Cube(PERCUMA selama setahun)

    Anda hanya perlu promotekan link affiliate anda dan memastikan pengunjung melanggan newsletter Cube.My. Lihat gambar di bawah.

    Pada 28/08/2008, aku akan umumkan siapa yang paling banyak membawa pelanggan newsletter Cube.My

    [​IMG]
     
  6. aku

    aku
    Senior

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    2,066
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    sapa yang nak join tu sila tulis "Aku Join" untuk aku masukkan nama dalam list.
     
  7. aku

    aku
    Senior

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    2,066
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    hmmm.. masih tiada sambutan.. 07 hb ni kalau takde jugak peserta... aku iklan cara biasalah... berita harian online dengan harakah.. puas hati.. hehe
     
  8. blalang

    Newbie

    Joined:
    Jan 13, 2007
    Messages:
    348
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    join la ramai-ramai woi..
     
  9. titaniumhijau

    Senior

    Joined:
    Aug 19, 2006
    Messages:
    2,534
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    aku join...
     
  10. farhanfirdaus89

    Newbie

    Joined:
    Mar 15, 2008
    Messages:
    738
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    salam,aku pun nak join
     
  11. jedi79

    Newbie

    Joined:
    Jan 23, 2008
    Messages:
    375
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    salam, aku pun join bro
     
  12. nadieyaa05

    Newbie

    Joined:
    Dec 18, 2007
    Messages:
    1,669
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    join gak...leh? hehe
     
  13. aku

    aku
    Senior

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    2,066
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    kepada yang join, sila daftar sebagai affiliate di Cube.My jika belum berbuat demikian.

    harap maklum.
     
  14. aku

    aku
    Senior

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    2,066
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    manusia memang pelik.. 42 orang berminat nak tahu duit senang, tapi 5 orang jer yang bertindak.. hehe
     
  15. aku

    aku
    Senior

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    2,066
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    izinkan aku meratap....

    "ini bukan main-main, ini betul-betul... alahai"
     
  16. nuaeman

    Newbie

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Messages:
    395
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Kesian hang.. takpe aku dah register.. :D
     
  17. RajaKamil

    RajaKamil Kawan WC Premium
    Active

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Messages:
    6,752
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    48
    Ratings:
    +33 / 0 / -0
    aku join gak
     
  18. huntai77

    Senior

    Joined:
    Feb 3, 2007
    Messages:
    327
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    aku join gak
     
  19. j_hafiz

    freshman

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bro,cmne nk jopin affiliate nih?
    nk isi form kat ne?
    i'm new bie..not a pro..so leh la join kan?
    :)
     
  20. nuaeman

    Newbie

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Messages:
    395
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Hang pi register dulu kemudian aktifkan affiliate.. eh aku cam tuan rumah lak.. maaf encik aku.. :D
     
  21. arm

    arm
    Newbie

    Joined:
    Sep 2, 2006
    Messages:
    864
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Salam en. Aku,

    Saya nak join..... sekejap lagi saya daftar jadi affiliate kat cube.my

    Terima kasih
     
  22. aku

    aku
    Senior

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    2,066
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +9 / 0 / -0
    j_hafiz, pegi sini: Register : Cube.My

    Daftar then pegi sini: Affiliates : Cube.My

    Tutorial untuk affiliate ada di sini: Tutorial : Cube.My

    Semua yang nak join, telah diterima. Sila semak nama anda di page depan. Kalau takde, sila bagitau... :D

    Dengan ini pertandingan akan diteruskan.
     

ibeli4u

Share This Page