31/12/2015

Help Me!! Macam mana cara tutup akaun google adsense saya??

Discussion in 'Ads Network' started by man24, Feb 26, 2010.

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Share This Page

  1. man24

    man24
    Expand Collapse
    Senior

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    263
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    tolong ajar saya cara tutup akaun google adsense saya, saya bukan apa alasan nya nama yang saya daftar itu salah saya sangkakan boleh edit selepas approve so saya dah buat cancel form google contact dan saya tak tahu nak masukkan apa kat bhgian cni

    [​IMG]

    dan saya try jak lah masukkan apa2 kat bahagian ctu dan ini pulak balasan dari google

    [​IMG]

    maksud email tu request untuk tutup akaun xda diluluskan
     
  2. Loading...


Share This Page

Thread Status:
Sila login terlebih dahulu jika ingin melihat maklumbalas post sepenuhnya.

Users found this page by searching for:

  1. cara tutup akaun google

    ,
  2. cara padam akaun google

    ,
  3. padam akaun gmail