1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Harga Runtuh] Ebook Autosale Facebook untuk 7 orang sahaja!!!

Discussion in 'Produk Digital' started by johnjimat, Apr 11, 2011.

Share This Page

  1. johnjimat

    Senior

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Messages:
    2,882
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    OK la tanpa membuang masa, saya rasa ramai yang dah tahu dan pernah dengar ebook Autosale Facebook ni..

    [​IMG]

    Autosale Facebook Ini dinamakan sempena keupayaan aplikasi kuiz itu sendiri membuat jualan,membina list email dan ahli fan page facebook secara auto tanpa sebarang modal sesen pun

    • membuat jualan secara autoviral atau autopilot di dalam facebook
    • membina jaringan prospek yang benar benar berminat dengan pantas di dalam facebook
    • membuat jualan tanpa perlu bersusah payah wall sana wall sini
    • tanpa perlu tag sana sini

    dalam ebook ni ada juga diterangkan cara meletakkan banner dalam app quiz planet.. boleh lihat contoh di sini.. main sampai dapat result.. anda akan terjumpa banner saya disitu..

    http://apps.facebook.com/makeaquiz/...=2153071&hid=e785945093e03f7fcfe16b63c90d20eb

    Saya sebagai pengedar sah ebook Autosale Facebook membuka jualan harga runtuh untuk ebook ini dengan harga mampu milik iaitu RM30 sahaja

    tetapi tawaran ini hanya untuk 6 orang sahaja lagi!

    siapa cepat dia dapat, harga asal ebook ini adalah RM50..

    jadi kepada sesiapa yang berminat boleh lah membuat pembayaran RM30 di:

    CIMB
    1236-0016735-52-4
    mohd hafiz bin hishamsudi
    email: snbshoppe[@]gmail.com

    atau

    MAYBANK
    1643-4226-7494
    SITI SUHAINA BINTI MD RAMZAN
    email: snbshoppe[@]gmail.com

    Kemudian, PM bukti bayaran dengan segera berserta EMAIL ke inbox saya.

    Jualan akan ditutup apabila kuota 7 orang dipenuhi. sekian terima kasih
     
    #1 johnjimat, Apr 11, 2011
    Last edited: Apr 12, 2011
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. johnjimat

    Senior

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Messages:
    2,882
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    xpasan da approve.. thanks mode.. :)
     
  5. Ponyo

    Newbie

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    185
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    pehhh..John dh bukak langkah..hehe
     
  6. KnightRider

    Newbie

    Joined:
    Dec 13, 2008
    Messages:
    770
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bleh citer ebook pasal apa nie?
    autosale apa? :)
     
  7. johnjimat

    Senior

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Messages:
    2,882
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    hehe berminat ke wan :p

    ok saya da update sedikit info tentang ebook ni di first post...

     
  8. johnjimat

    Senior

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Messages:
    2,882
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    satu tempat sudah di beli.. tinggal lagi 6..
     
  9. Meebandungbp

    Newbie

    Joined:
    Dec 31, 2010
    Messages:
    82
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    leh tahu, nie ebook bahasa melayu ke omputeh?
     
  10. Chief

    Newbie

    Joined:
    Feb 24, 2009
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Panduan ni berapa mukasurat?
     
  11. johnjimat

    Senior

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Messages:
    2,882
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    ebook ini adalah dalam bahasa melayu..

    Ada 72 muka surat :)

     
  12. johnjimat

    Senior

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Messages:
    2,882
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    ok la ebook ni saya akan bagi free.. lihat bonus gempak dekat signature saya..
     
  13. akongb

    Newbie

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    bagus produk bro.memang viral marketing la.nanti nak tengok projek dulu macam mane

    p/s:review untuk newbie xde ke?kui3
     
  14. johnjimat

    Senior

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Messages:
    2,882
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    tak dapat nak sediakan la bro :p

     

ibeli4u

Share This Page