FIGURE UP : Roselle Detox and Slimming Drink. JOM KURUS RAMAI2 JOM...boleh tgk testi.

Discussion in 'Lain-Lain' started by kekalam, Aug 10, 2010.

Share This Page

  1. kekalam

    Newbie

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Figure-Up – Roselle D’tox Shape-Up Drink adalah produk yang berbentuk jus minuman campuran ekstrak Roselle, Pueraria Mirifica dan Aloe Vera yang berupaya membantu anda menyelesaikan masalah lemak berlebihan dan perut buncit.

    Figure-Up merupakan satu revolusi baru di dalam produk diet di mana formula yang ditemui begitu efektif di dalam mengatasimasalah kegemukan.

    Dengan rasa yang enak dan mudah larut. Figure-Up senang disediakan dengan mencampurkan kedalam secawan (120 -150 ml) air sejuk, kacau dan minum. Hanya perlu diambil 1 bungkus sehari selepas sarapan pagi. Memang menjimatkan.

    DSC03247.JPG

    NORMAL PRICE : RM68/10 sachet (10 hari)
    FREE KURIER
    COD KLANG / SHAH ALAM / IJOK / BATANG BERJUNTAI(UNISEL)
    UNTUK LELAKI/WANITA

    MY PRICE : RM50 /10 sachet (10 hari)
     
    #1 kekalam, Aug 10, 2010
    Last edited: Aug 26, 2010
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. kekalam

    Newbie

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Figure-Up formula hebat!


    Mengawal selera makan,
    menghalang pembentukkan lemak,
    mengurangkan pengambilan gula,
    meningkatkan kadar metabolisma
    menukarkan karbohidrat kepada tenaga


    KOTAK.jpg
     
  5. kekalam

    Newbie

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Saya masih makan FU ya rakan-rakan.
    Sebab saya masih blom capai lagi berat ideal.
    Tapi, sebagai orang yang berbadan besar, dapat turun beberapa kilo pon sudah cukup membuahkan kejayaan bermakna. Btol tak?
    Hanya org yg berbadan besar jek paham perasaan ini.
    Betapa susah nk turun berat, dah macam2 produk saya gune..dah habis duit beribu-ribu tp yg kurus hanyalah wallet...badan? masih mcm tu...
    Sape yg masih dalam perjalanan mcm sy, marilah kite same2 menguruskan badan. Lagi-lagi nak puasa ni, kalo makan FU, kesan double up tau.

    Saya bukan hanya meniaga, tp sy sendiri menggunakan produk ni.
    Sbb berkesan la sy nk share dgn anda semua..

    Boleh tgk testi saya kt sini :
    http://gerobok-mummynina.blogspot.com/2010/08/fu-testimonial-sendiri.html
     
  6. mfahmi

    Newbie

    Joined:
    Dec 22, 2006
    Messages:
    1,387
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Bagus testi gambor sendiri....baru customer yakin..:)
     
  7. kekalam

    Newbie

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    yes..sbb sy dah gune la sy nk share ngan semua org...
    jom sape2 nk kurus jom...
    sy jual plg murah...
     
  8. kekalam

    Newbie

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    testimonial customer FU:

    ROS.jpg

    GAMBAR MIRA.jpg
     
  9. nimosy87

    Newbie

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    872
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    macam mana nak buat pembelian?...
     
  10. kekalam

    Newbie

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    emel sy azlinazaili@gmail.com
    nnt sy bg detail account.
    n after bank-in sy tros pos.
    kalo dekat2 area sy, nk cod pon boleh.
    jomla try bulan pose ni, ramai yg turun byk walopon baru 4hari pose nih...
     
  11. Booz

    Newbie

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    1,302
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ada testi lagi???
     
  12. kekalam

    Newbie

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ade...tp testi org lain la...

    u boleh bukak web company...

    www.figure-up.com.

    i tepek testi sbg bukti sbb takot org igt i jual jek...tp xcube pon...:p
     
  13. kekalam

    Newbie

    Joined:
    Aug 9, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Sape-sape nk kurus dan berpenampilan baru raye ni boleh la cube ye...

    Kalau sy yg dr saiz XXL....boleh dpt saiz M now....

    KENAPA TIDAK ANDA kn?
     

ibeli4u

Share This Page