1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Fanpage Total 170K++ Untuk Dijual | Harga Giler Murah

Discussion in 'WTS : Pengiklanan & Pemasaran' started by FaqimiFauzi, May 9, 2012.

Share This Page

  1. FaqimiFauzi

    Newbie

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    SOLD OUT


    Fanpage Total 170K++ Untuk Dijual | Harga Giler Murah​


    Assalamualaikum wbt,

    Saya xnak hurai panjang-panjang, seperti yang anda baca tajuk diatas..
    Benarlah.. saya nak jual Fanpage Total Like 170K dengan harga tidak masuk akal..

    1) http://www.facebook.com/SialLhaaPuihh (48K) RM530
    2) http://www.facebook.com/TakeCareOfTheFlash (42K) RM450
    3) http://www.facebook.com/pages/Jozan-maharaja-lawak/115978111815171(9K) RM110
    4) http://www.facebook.com/pages/Tolong-arr-pahammm/200580663311474 (27K) RM350
    5) http://www.facebook.com/Jester.Junhyung (46k) RM500 Artis International K-POP

    Harga Untuk Setiap Satu adalah seperti yang tertera diatas..

    TETAPI, jika anda angkat semua sekali,

    Harganya cuma RM1200 SAHAJA

    Yup.. Jika beli 5 Semua Sekali..

    Jika anda berminat utk mendapatkannya, boleh PM saya ataupun emailkan ke mukabukunetwork@gmail.com

    Cara Pembayaran:


    164810092407 - Maybank
    Ahmad Faqimi Mohd Fauzi
    email: mukabukunetwork@gmail.com



    P/S: Harga Fanpage rasminya telah meningkat bermula akhir april lalu.. GRAB sementara harga masih rendah..
     
    #1 FaqimiFauzi, May 9, 2012
    Last edited: May 15, 2012
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. AzlanIMer

    Newbie

    Joined:
    Feb 19, 2010
    Messages:
    1,000
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Macam berminat yang no. 1 tu...

    Tgh ushar nie..

    Pikir pikir pikir...
     
  5. FaqimiFauzi

    Newbie

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Fikir-fikir dulu tuan.. Hehe..
     
  6. asasindino

    Newbie

    Joined:
    Dec 25, 2009
    Messages:
    1,385
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    nego nipis2 blh lagi x bro?
     
  7. ammarzahraa

    freshman

    Joined:
    May 15, 2012
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    eh dah habis jual ke ?
     
  8. chocobo244

    Newbie

    Joined:
    Mar 5, 2009
    Messages:
    87
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Apa niche fanpage pertama bro?
     
  9. Bizstudent

    Newbie

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Messages:
    589
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Masyuk bro!! :D
     
  10. CraverJohnnie

    freshman

    Joined:
    May 24, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Tgh ushar nie
     
  11. hafizkey

    Newbie

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ad lagi ke bro?berminat la
     
  12. chocosedap

    freshman

    Joined:
    Feb 8, 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    wow..kan best kalo boleh tukarnama pages tu...senang nak wat related bisnes.
     

ibeli4u

Share This Page