1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Download Script MLM Secara PERCUMA

Discussion in 'WTS : Pengiklanan & Pemasaran' started by muhdmuax, Nov 28, 2006.

Share This Page

  1. muhdmuax

    Senior

    Joined:
    Mar 16, 2006
    Messages:
    774
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    Jika korang nak tengok content script mlm website x. Meh sini download. Percuma tak yah bayar* apa-apa.

    http://www.savefile.com/projects/1049292






    *Terms and condition apply
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. cikguonline

    Newbie

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    562
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    kene bayar ke ingatkan percuma ....
     
  5. tokwan

    Newbie

    Joined:
    Sep 4, 2006
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ada tanda asterik tu!!!!!.... download mmg percuma, nak guna kena hulur fulus jugak tau...
     
  6. myname

    Newbie

    Joined:
    Jan 24, 2006
    Messages:
    255
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    takde diskaun ke? hehe.. :)
     
  7. muhdmuax

    Senior

    Joined:
    Mar 16, 2006
    Messages:
    774
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    cuba tengok kat website x ,bro-bro semua dapat harga RM130, saya jual RM50 ,murah tau. Untuk pertanyaan pm saya.

    tq.

    P.S: Untuk cikguonline, dapat harga diskaun. pm saya
     
  8. cikguonline

    Newbie

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    562
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Kalau camtu aku pun nak jual jugak la. Sape nak beli klik kat signatue aku contohnya. ;)
     
  9. muhdmuax

    Senior

    Joined:
    Mar 16, 2006
    Messages:
    774
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    cikgu, ini nasihat, jangan guna sistem random sponsor. Pasal kalau cikgu guna sistem nih akad jual beli tak sah.

    Lagi satu script nih memang tak sesuai untuk jual barang, MLM only, nanti orang join kita kerana sistem, bukan kerana barang yang kita jual.
     
  10. cikguonline

    Newbie

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    562
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Kenapa pulak tak sah?
     
  11. muhdmuax

    Senior

    Joined:
    Mar 16, 2006
    Messages:
    774
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    Begini situasinya

    A promote website x pada B, kemudian B join dan jadi downline A, A(direct sponsor) akan dapat xxx komisen, Kemudian B, promote pada C, C jadi downline B, B(direct sponsor) dapat xxx komisen, Tapi A ya dan tidak mendapat komisen kerana sistem akan cari sponsor level 2 secara random .

    katalah X yang jadi random sponsor kepada C, dan B adalah direct sponsor,

    So bagaimana transaksi ini boleh dikatan sah kerana A sudah berpenat lelah promote pada B selepas itu A tidak dapat komisen level 2 dari C kerana sistem randomizer. X yang tidak buat apa-apa dapat komisen free dari pendaftaran C.

    Lainlah kalau guna unlimited matrix sistem, A promote pada B, B join dan A dapat komisen, B promote pada C , C join dan A dan B dapat komisen. Sistem ini digunakan dalam MLM, sebab itu sah. Pasal upline yang promote upline kita pun dapat komisen.
     
  12. muhdmuax

    Senior

    Joined:
    Mar 16, 2006
    Messages:
    774
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    Bonus pembelian script:

    Easy JV & Affiliate Manager- Full Master Resell Right
    Membership Site Manger - Full Private Label Right (source code include)
    Email Marketing (ebook) - Full Private Label Right
     
  13. cikguonline

    Newbie

    Joined:
    May 30, 2006
    Messages:
    562
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Saya bukan nak Buat MLM. Kalau ikutkan situasi di atas jika A pun dapat komisyen maknanya MLM dah jadinya. C jadi downline B dapat bonus pastu A pun dapat bonus.

    Yang random tu dia ikut turutan2 mula2 dibayar kepada A, pastu B, Pastu C.

    Produk 40 Idea Bisnes Gaya Pos Mempunyai hak jual semula yang mana harga yang diletakkan terpulang kepada penjual di sini saya menjual ebook tersebut sebanyak RM60 dan ianya RM 20 kepada Direct sponser, Rendom Sponser (yang ni di ikut turutan kalau ikutkan di atas Mula A dapat dulu esok2 B pulak esok2 C pulak) & Admin.
     
  14. muhdmuax

    Senior

    Joined:
    Mar 16, 2006
    Messages:
    774
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    tak per lah kalau nak buat tuh.
     
  15. muhdmuax

    Senior

    Joined:
    Mar 16, 2006
    Messages:
    774
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    Untuk kepastian sila tanya pada brother su (shuth)
     
  16. xtraordinaryguy

    Newbie

    Joined:
    Nov 12, 2006
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Skrip asalnya ni daripada indon iaitu daripada laman web netjutawan,kemudian telah dibuat versi Malaysia..iaitu networkjutawan oleh saudara zubaile a.k.a zunaidi selamat (",).Kalau diikutkan..sesape yang beli lesen daripada pengelola laman web netjutawan je yang ada hak untuk jual skrip ni.Tapi skrip ni memang sesuai untuk digunakan bagi tujuan affiliate ataupun MLM.Contohnya macam ni: prepaid4u dan banyak lagi..
     
  17. ramfir

    Senior

    Joined:
    Dec 4, 2006
    Messages:
    1,649
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6 / 0 / -0
    Boleh pakai untuk buat affiliate tak? tengah cari script affiliate untuk projek
    1 january 2007.
     
  18. rurouni_khairul

    Newbie

    Joined:
    Sep 22, 2006
    Messages:
    325
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Bole bagitau secara ringkas tak ape fungsi MLM script nie dan cara nak install script nie? Maaf laa saya nie orang jahil :)
     
  19. lynn

    Newbie

    Joined:
    Aug 21, 2006
    Messages:
    322
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    kepada yg berminat tu, bolehlah jenguk website networkjutawan.com di sana ada penjelasannya. tp sblm beli berhati2.
     
  20. amirol

    Senior

    Joined:
    Nov 23, 2006
    Messages:
    202
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Secara ringkasnya script ini lebih sesuai untuk digunakan sebagai script autodownline MLM aje. Untuk perniagaan lain - lain, amatlah kurang sesuai kerana ia dilengkapi dengan sistem randomizer. kerana itu saya kata kalau guna untuk perniagaan MLM yang dijalankan, baru sesuai sebab dapat membantu downline dapatkan prospek.

    Tapi kalau untuk buat bisnes seperti jual produk, rasanya kurang sesuai disebabkan oleh sistem randomizer yang ditetapkan. Kalau hanya konsep reseller, mungkin ok, tetapi dah diterapkan dengan sistem random. Jadi hal ini akan memanjakan ahli reseller/member affiliate sebab walaupun member tak buat promosi, depa boleh dapat untung jugak.
     
  21. muhdmuax

    Senior

    Joined:
    Mar 16, 2006
    Messages:
    774
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3 / 0 / -0
    For korang yang tak da duit . Pm saya. saya ada special price tuk korang .
     
  22. phpbisnis

    freshman

    Joined:
    Feb 25, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    saya dari indonesia penjualan via egold sahaja kunjungi www.phpbisnis.tk anda cuman perlu bayar 4$ for netjutawan script.
     

ibeli4u

Share This Page