1. Salam..

    Kini saya melancarkan fiverr versi malaysia di wangcyber.net.

    Saya mempelawa warga wangcyber yang mempunyai hobi,tips,skill dan E-book yang boleh digunakan untuk menjana wang dengan bersama-sama memeriahkan Jual Beli Online Terbaik Di Malaysia - WangCyber Market Place.

    Dismiss Notice

Design LAMBAT siap? Meh saya siapkan dalam 24 JAM kat si (atau wang dikembalikan) ...

Discussion in 'Servis / Perkhidmatan' started by Akmal Adios, Dec 24, 2011.

Share This Page

  1. Akmal Adios

    Newbie

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Messages:
    224
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Apa Kata Saya Siapkan Design Anda Dengan Kualiti Premium Hanya 24 JAM Sahaja*?
    & Anda Boleh Terus Lancarkan Produk Segera!


    > Kadangkala penat juga menunggu designer yang ambik masa terlalu
    lama untuk menyiapkan satu-satu design. Saya faham perasaan anda.


    Sebab Tu Saya Cuba Sediakan Satu Servis Design Yang Lain Daripada Lain.

    • [*]Siap dalam 24 jam
    • Design dijamin berkualiti
      [*]Revision sampai puas hati
    • Anda boleh mulakan projek bisnes anda hari ni jugak!


    Apa Yang Berlaku Jika Design Lambat Siap?


    • [*]Projek bisnes anda berjalan lambat
    • TAK boleh buat duit segera
      [*]Nak menjual pun kena tunggu designer siap kerja
    • Ada masa offer sangat URGENT. Takkan nak tunggu lama lagi
      [*]Bila dah lambat sangat, nak jual produk pun dah tak laku. Contoh : jualan sempena akhir tahun, krismas dan sebagainya
    • Jangan jadikan perniagaan anda 'mangsa' kepada designer yang lambat


    Design Saya Cepat, Malah Kualiti Lebih Bertambah!


    1. Saya sedang melatih diri sendiri membuat kerja design dan menyiapkannya dalam 24 jam
    2. Kerja saya fokus, TIADA facebook, TIADA sibuk buat benda lain sangat
    3. Kuasa fokus tinggi menambahkan kualiti design
    4. Kualiti saya jaga sebab ini salah satu cara saya cari duit makan untuk hidup
    5. Anda dapat design anda dalam 24 jam atau wang dipulangkan*



    Tak Payah Salesletter Meleret-leret. Ini Portfolio Saya


    Meh saya tunjukkan portfolio saya dan harga yang saya tetapkan :

    [​IMG]



    Jangan Cuba Buat Design Sendiri


    Ini PETUA penting dalam perniagaan. Samada anda miliki design yang cantik
    & elegan,

    ... ATAU ...


    Anda jangan buat design langsung.


    Sebabnya .....................................................


    Design yang buruk hanya memburukkan reputasi syarikat mahupun perniagaan anda.

    " Eh, takkan tak ada duit kot si mamat ni nak upah designer berkualiti ? "

    " Eh, amaturnya design. Ni mesti syarikat cikai-cikai je. "

    " Alahai, kerja pun macam lepaskan batuk di tangga. Tengok design pun dah tahu "


    JADI .................................................................


    Jangan biarkan persepsi buruk menjejaskan nama baik syarikat / perniagaan
    anda yang anda jaga selama ini.


    Biarlah anda korban sedikit pada wang, daripada anda 'korbankan' perniagaan anda.


    Saya pernah melalui tempoh fasa tersebut. Ia memedihkan. Ia memalukan.
    Percayalah cakap saya.


    Ini Pula Satu Lagi Servis Pantas Premium Dari Saya

    Ini portfolio terbaru dari klien oversea :

    [​IMG]

    Dan juga yang ni :

    [​IMG]


    Ini pula dari tempahan pelanggan WC :


    [​IMG]


    Ok, ini pula 5 banner terbaru yg saya siapkan dalam kurang 24 jam :

    [​IMG]


    Ini pulak header blog terbaru dari saya (kena scroll ke tepi sebab panjang sikit) :

    [​IMG]


    Ini satu lagi koleksi banner utk pakar aplikasi Facebook kita :

    [​IMG]



    Satu lagi hasil karya Facebook :

    [​IMG]

    Banner pinjaman kerajaan :

    [​IMG]

    [​IMG]

    Hasil kerja terbaru lagi :

    [​IMG]

    Pakej harga dari kami

    [​IMG]


    Bukan nak menunjuk-nunjuk. Tapi biarlah ini saya jadikan sebagai bukti bahawa
    saya serius mendesign produk anda dengan cantik dan kelihatan elegan.



    Nak PSD? Saya Akan Berikan Untuk 10 Tempahan Pertama Sahaja

    Jarang anda akan jumpa designer yang memberikan fail PSD beserta layer-layernya.

    Jadi hari ni saya cuba over-deliver. Anda akan dapat design dalam segala format .jpg,
    .png dan .gif termasuk dalam format .psd yang ber-layer.

    Best kan? Senang sebab anda boleh edit sendiri kalau ada apa-apa teks nak diubah.



    Saya Tahu Ada Orang Lain Letak Harga Design LEBIH Murah.
    Tapi Ini Soal 'Survival' Perniagaan Anda & Kami Para Designer



    Orang ramai sentiasa dan kita sendiri sukakan harga yang murah.

    Tapi, anda kena tahu bahawa nak buat design banyak benda yang
    terlibat sekali. Contohnya :


    • Kami perlu sentiasa kreatif
    • Sentiasa berfikir di luar kotak untuk design
    • Menghabiskan masa try dan error sehingga kelihatan cantik
    • Bertahun-tahun kami belajar design dan terus menerus belajar (memakan masa yang lama)
    • Sesetengah design kami perlu beli stok berbayar untuk jaga kualiti (KOS juga tu)
    • Membuat design walaupun nampak mudah, tapi perlukan masa untuk buat itu dan ini


    Malah, inilah cara kami menyara hidup kami. Kalau harga terlalu murah,
    agak sukar untuk kami bertahan dalam industri design laman web ini.


    Walaubagaimanapun, kami masih berkira-kira untuk memberikan
    harga berpatutan sebagaimana saya telah paparkan di atas.


    Jadi, dengan harga berpatutan yang tidak terlalu murah, ia
    membantu kami mencari sesuap nasi, dan memastikan
    kami terus kekal kelangsungan dalam bidang designing.


    Apabila kami kekal, anda pun akan seronok kerana boleh
    terus-menerus menempah design dengan kami untuk
    keberjayaan laman web dan perniagaan anda.


    Jadi, tunggu apa lagi.


    Masih Ragu-ragu? Saya Sediakan BONUS Tambahan


    Mungkin anda masih ragu-ragu untuk mendapatkan design dari saya.


    Tak apa ................................................


    Sebagai menambahkan VALUE pada offer servis saya ini, saya akan berikan
    1 design laman web percuma
    jika anda menempah 5 banner + Ecover Bundle.


    [​IMG]



    Jika Gambar Di Bawah Menunjukkan 'Tempah Sekarang', Anda
    Boleh Menempah Sekarang Dengan Membayar Ke Akaun Berikut



    PAKEJ ECOVER

    RM 30 Untuk 1 Ecover.

    RM 50 untuk Ecover Bundle dengan design yang sama.


    PAKEJ BANNER

    RM 20 Untuk 1 Banner.

    RM 70 Untuk 5 Banner dengan design yang sama tapi saiz berbeza.

    RM 30 untuk 1 Banner animasi.

    RM 80 Untuk 5 Banner animasi dengan design sama tapi saiz berbeza.


    PAKEJ ECOVER, BANNER & MINISITE
    PERCUMA 1 Design Laman Web Jika Tempah Ecover Bundle + 5 Banner Animasi.
    Cuma RM 130 (akan datang akan dinaikkan RM 180 - serius maa!)


    *Tempoh 24 jam untuk tempahan 1 banner atau 1 ecover sahaja.

    ** Tempoh 24 jam juga adalah pada hari bekerja, tidak termasuk Sabtu, Ahad dan cuti umum.




    Nak pilih format ecover yang mana satu, boleh tengok kat web www.CoverActionPro.com
    atau www.EcoverJualan.com


    Buat pembayaran salah satu akaun berikut:

    Maybank: 564557128704 - Adios Creative
    CIMB : 12230086169526 - SALASIAH BTE MOHD YAZID (milik kawan)
    Paypal : akmal.adios@gmail.com

    PS : Sila berikan bukti pembelian kepada saya melalui PM.


    JANGAN Bayar Jika 'Tempahan Ditutup' Dipaparkan!




    [​IMG]



    DITUTUP BUAT SEMENTARA WAKTU
     
    #1 Akmal Adios, Dec 24, 2011
    Last edited: Aug 30, 2013
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. Akmal Adios

    Newbie

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Messages:
    224
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    3 tempahan hari ni kini dibuka.
     
  5. abutalib

    Senior

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    4,053
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Rambang mata saya dibuatnya...

    Memang cantik design bro ni...

    RM20 untuk design banner kan.... (NI UNTUK SAIZ BERAPA ???)
     
  6. Akmal Adios

    Newbie

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Messages:
    224
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Abutalib, mana2 saiz pun boleh asalkan saiz banner.
    468 x 60
    120 x 600
    180 x 60 (saiz WC)
    125 x 125
    250 x 250
    dan lain2


    Kalau saiz taraf header, saya terpaksa caj harga RM 30.
     
    #4 Akmal Adios, Dec 25, 2011
    Last edited: Dec 25, 2011
  7. Akmal Adios

    Newbie

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Messages:
    224
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Alhamdulillah, hari ni berjaya siapkan design salah seorang IM hanya 3 jam sahaja.

    Agak sukar sebab kena ikut sebijik dengan apa yang dia nak. Apapun, berhasil!
     
  8. Akmal Adios

    Newbie

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Messages:
    224
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Design terbaru yang saya siapkan dalam 3 jam lebih je :

    [​IMG]
     
  9. Wan Haffiz

    Newbie

    Joined:
    Oct 26, 2009
    Messages:
    550
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    pergghh mantap bro..cun melecun

    semua benda bro buat, kompem pantas dan berkualiti..cayalah!
     
  10. Akmal Adios

    Newbie

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Messages:
    224
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    terima kasih. I am doing my best :>
     
  11. Rani Ishak

    Newbie

    Joined:
    Jul 14, 2011
    Messages:
    396
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    wah..mmng cepat tu..
    gud job bro:-bd
     
  12. Akmal Adios

    Newbie

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Messages:
    224
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Ini portfolio terbaru dari klien oversea :

    [​IMG]

    Dan juga yang ni :

    [​IMG]
     
    #10 Akmal Adios, Dec 31, 2011
    Last edited: Dec 31, 2011
  13. Akmal Adios

    Newbie

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Messages:
    224
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    bro pn apa kurangnya :)
     
  14. mamatpenang

    Senior

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    2,472
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +3 / 1 / -1
    dasyat promosi ada affiliate tak
     
  15. Akmal Adios

    Newbie

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Messages:
    224
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Buat affiliate? Wah, idea yg menarik!
     
  16. fuhhh™

    Newbie

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    3,429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Pergh, respek sama bro. Bro orang 1st rasanya yang buka servis design dalam 24jam or money back. Berani betul :D Apa pun, bro mmg terbaiklah, cepat dapat idea, design pun cun ;)

    Servis macam ni mesti laku kalau buat affiliate sebab ramai IM yang mengejar masa. Time is Money.
     
    • Like Like x 1
  17. Akmal Adios

    Newbie

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Messages:
    224
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Yes, saya akan cuba buka affiliate.

    Pasal 24 jam tu, maknanya dari tempoh pembayaran dengan 1st draf, adalah 24 jam.

    1st draf maknanya dah siap, cuma kot2 customer tak puas hati, so turnaround
    kena lah lebih 24 jam. :)

    Setakat ni, semuanya under 24 jam :)

    Kalau saya busy, of course la saya akan letak tanda "Tempahan Ditutup" :)

     
    #15 Akmal Adios, Jan 1, 2012
    Last edited: Jan 1, 2012
  18. haru3173

    Newbie

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    selain design ecover, design laen xdibuka ke bro?
     
  19. Akmal Adios

    Newbie

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Messages:
    224
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Ada je yg lain2.

    Header.
    Banner.
    Minisite.
    Wallpaper.
    Elemen2 Grafik web spt buy button, etc.
     
  20. haru3173

    Newbie

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    kalo design utk printing buat x bro?
     
  21. Akmal Adios

    Newbie

    Joined:
    Nov 3, 2011
    Messages:
    224
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    ye, as long as design tu dalam photoshop, takde masalah. :)
     
  22. Joe Fizzow

    Senior

    Joined:
    Jul 20, 2009
    Messages:
    722
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    pergh cantik2 designnya. pm sy brp harga satu minisite penuh?

    Ada kotak opt in, 3 ecover, button beli sekarang, kotak testimoni, 5 saiz header
     
    • Like Like x 1

ibeli4u

Share This Page