Derma untuk Palestin | Senarai Nombor Akaun Bank untuk Derma

Discussion in 'Sembang Umum' started by Ahmad Henry, Nov 20, 2012.

Share This Page

  1. Ahmad Henry

    Newbie

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Assalammualaikum sahabat semua,

    Saya yakin di sini kebanyakannya ada akaun bank online.

    Mari sama-sama kita derma sedikit daripada wang kita utk rakyat Palestin yg
    sedang berjuang menentang musuh seluruh umat Islam iaitu Yahudi.

    Bantuan kewangan merupakan bantuan yg sangat diperlukan dlm keadaan
    terdesak begini sebab wakil Aman Palestin di Gaza akan gunakan wang
    tersebut terus utk beli keperluan asas terutamanya perubatan.

    Bantuan secara fizikal lain sukar masuk kerana disekat oleh Israel.

    Berikut ialah no akan bank milik Aman Palestin untuk anda derma:


    Bank Islam: 12029010047880 |
    Maybank: 562263010787 |
    Bank Muamalat: 12070005133717 |
    RHB Islamic Bank: 21245760004907 |
    Bank Rakyat: 22-080-619592-2
    Tabung Wanita & Kanak-Kanak Palestin | Bank Islam (M) Berhad: 1202-9010-0598-95. Rujuk laman web rasmi di http://www.amanpalestin.net/

    NOTA: Kita bantu setakat yg kita mampu. Kita tak mampu desak PM supaya hantar tentera utk bantu Palestin. Kita x mampu desak mana2 pemimpin umat Islam hantar tentera ke Palestin. Dan kita tak mampu desak diri sendiri pergi berjihad lawan Israel. Oleh itu, mari sama2 kita hulurkan doa dan sedikit wang utk mereka survive.
     
  2. Ads Master

    Ratings:
    +0 / 0 / -0
     
  3. Loading...


  4. Mr.J

    Newbie

    Joined:
    Nov 10, 2012
    Messages:
    173
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    geram tengok israel senang2 serang gaza.. negara islam lain buat x nampak je.. hantar lah bantuan tentera ke.. ****** lah kau isreal laknatullah..
     
  5. aidilmart

    Newbie

    Joined:
    Aug 7, 2011
    Messages:
    663
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    ====================================
    1. Derma melalui SMS
    ====================================
    PALESTIN<JARAK>10
    (NILAI : RM10/5/3/1)

    Hantar ke 39111
    ====================================

    Jom ramai2 sumbang dana akhirat anda utk saudara kita...
    Pakat2 sumbang Melalui SMS, rm1 pun cukup lah.. InsyaAllah Semoga Allah merahmati usaha ini...

    Info dari AmanPalestin.net
     
  6. Mohamad Alkarim

    Newbie

    Joined:
    May 9, 2011
    Messages:
    1,444
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    mari kita sama2 berjihad dgn hulurkan sumbangan ke jalan Allah
     
  7. aidilmart

    Newbie

    Joined:
    Aug 7, 2011
    Messages:
    663
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    naper post mcm ni mkin x laku di WC ek???
     
  8. amirulaslam

    Newbie

    Joined:
    Feb 23, 2012
    Messages:
    1,167
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1 / 0 / -0
    Mana tau tak laku bro? Hehe, mungkin ramai yang dah menderma :)

    Bagi sesiapa yang ingin mendermda dan mendapatkan resit boleh derma di IRMBLOG.ORG :)
     
  9. Childrenwe

    freshman

    Joined:
    Aug 12, 2014
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Thank you for*good*communication.
     

ibeli4u

Share This Page