Derma untuk Palestin | Senarai Nombor Akaun Bank untuk Derma

Discussion in 'Sembang Umum' started by Ahmad Henry, Nov 20, 2012.

By Ahmad Henry on Nov 20, 2012 at 10:53 AM
  1. Ahmad Henry

    Senior

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ratings:
    +0 / 0 / -0
    Assalammualaikum sahabat semua,

    Saya yakin di sini kebanyakannya ada akaun bank online.

    Mari sama-sama kita derma sedikit daripada wang kita utk rakyat Palestin yg
    sedang berjuang menentang musuh seluruh umat Islam iaitu Yahudi.

    Bantuan kewangan merupakan bantuan yg sangat diperlukan dlm keadaan
    terdesak begini sebab wakil Aman Palestin di Gaza akan gunakan wang
    tersebut terus utk beli keperluan asas terutamanya perubatan.

    Bantuan secara fizikal lain sukar masuk kerana disekat oleh Israel.

    Berikut ialah no akan bank milik Aman Palestin untuk anda derma:


    Bank Islam: 12029010047880 |
    Maybank: 562263010787 |
    Bank Muamalat: 12070005133717 |
    RHB Islamic Bank: 21245760004907 |
    Bank Rakyat: 22-080-619592-2
    Tabung Wanita & Kanak-Kanak Palestin | Bank Islam (M) Berhad: 1202-9010-0598-95. Rujuk laman web rasmi di http://www.amanpalestin.net/

    NOTA: Kita bantu setakat yg kita mampu. Kita tak mampu desak PM supaya hantar tentera utk bantu Palestin. Kita x mampu desak mana2 pemimpin umat Islam hantar tentera ke Palestin. Dan kita tak mampu desak diri sendiri pergi berjihad lawan Israel. Oleh itu, mari sama2 kita hulurkan doa dan sedikit wang utk mereka survive.
     
  2. Loading...


Tags: this article has not been tagged

Share This Page

Comments

Discussion in 'Sembang Umum' started by Ahmad Henry, Nov 20, 2012.

    1. Mr.J
      Mr.J
      geram tengok israel senang2 serang gaza.. negara islam lain buat x nampak je.. hantar lah bantuan tentera ke.. ****** lah kau isreal laknatullah..
    2. aidilmart
      aidilmart
      ====================================
      1. Derma melalui SMS
      ====================================
      PALESTIN<JARAK>10
      (NILAI : RM10/5/3/1)

      Hantar ke 39111
      ====================================

      Jom ramai2 sumbang dana akhirat anda utk saudara kita...
      Pakat2 sumbang Melalui SMS, rm1 pun cukup lah.. InsyaAllah Semoga Allah merahmati usaha ini...

      Info dari AmanPalestin.net
    3. Mohamad Alkarim
      Mohamad Alkarim
      mari kita sama2 berjihad dgn hulurkan sumbangan ke jalan Allah
    4. aidilmart
      aidilmart
      naper post mcm ni mkin x laku di WC ek???
    5. amirulaslam
      amirulaslam
      Mana tau tak laku bro? Hehe, mungkin ramai yang dah menderma :)

      Bagi sesiapa yang ingin mendermda dan mendapatkan resit boleh derma di IRMBLOG.ORG :)
    6. Childrenwe
      Childrenwe
      Thank you for*good*communication.

    Share This Page

Share This Page

Users found this page by searching for:

  1. no akaun aman palestin

    ,
  2. account tabung palestine

    ,
  3. aman palestin no akaun